Arama sonuçları: *

1. A

İnternet olması gerekenden yavaş

Merhabalar. Bilgisayarımın internete bağlanabilmesi için asusun usb ac53 nano isimli wifi adaptörünü aldım. İlk başta bilgisayarın yeri modeme uzak diye internetin kötü olduğunu düşündüm ama modemin yakınına gidince de bi değişiklik olmadığını fark ettim. Adaptörün sürücüsünü güncelledim başka...
  2. A

Fikirlere ihtiyacım var

Normalde anakart olarak b550 alacaktım ama daha yeni yeni satılmaya başlandığı için ve de ürün sayısı çok fazla olmadığı için b450 s2h a karar verdim. İlerde b550 ye geçmeyi düşünüyorum.
  3. A

Fikirlere ihtiyacım var

Selamlar. Yeni bir sistem topluyorum ve yaklaşık 10.000 tl gibi bir para harcıyorum. Büyük bir meblağ olduğu için seçtiğim parçaların bu fiyata değip değmeyeceğini sormak istiyorum. Ryzen 5 3600 Gigabyte b450m s2h GSKILL 2x8 SniperX 3000mhz cl16 Asus dual rtx 2060 evo oc 6gb gddr6 Samsung 500 gb...
  4. A

A320 mi B450 mi ?

Merhabalar. Sistem topluyorum ve işlemci olarak ryzen 5 3600 kullanıyorum ama ankart konusunda kararsız kaldım. Vatan Bilgisayarda bana Asus EX-A320M Gaming modelini tavsiye ettiler ama kararsız kaldım...
Geri