Arama sonuçları: *

• Users: ilkzg
  • Order by date
  1. I

Chiclet klavye önerisi

Merhabalar, monster, msi, macbook gibi bilgisayarlarda kullanılan klavyelere benzer bir klavye arıyorum. Bahsettiğim bilgisayarların klavyeleri ince, parmaklarımın tuşlar üzerinde rahat hareket edebildiği ve basma hissiyatını oldukça güçlü veren klavyeler. Şu anda e-ticaret sitelerinde satılan...
  2. I

Tanrının Varlığı

Umarım ironi falandır bu mesaj. Makro evrime dair kanıt yok demek için bir gram araştırma yapmamış olmak gerekiyor. Memelilere bile ufak göz attığında makro evrimle ilgili birçok şey bulursun. Burada konuyu uzatmaya gerek yok, soruyu soran arkadaş da ilginç şekilde ben bilime karşıyım demiş...
  3. I

DA Sistem 2 Isınma Sorusu

Teşekkür ederim, bu boost olayı ile alakalı bir işlem yapmadım ama ben. Normal midir bu durum? Yani bilgisayar ile alakalı yaptığım tek işlem stok fanı çıkarıp, bu fanı takmak. Sonra da ekran kartını takıp bios güncellemesi yapmak.
  4. I

DA Sistem 2 Isınma Sorusu

Merhabalar, DA Sistem 2'yi özelleştirerek aldım geçen haftalarda. R5 3600'ün ısınma sorunu için bir de yanında COOLER MASTER Hyper 410R aldım. Montajını da yaptım ancak 3d renderlarda ısı 85-86 Dereceye kadar çıkabiliyor. Normal midir bu ısı? Normalde maks 70-75 civarlarında ancak blender...
  5. I

Ups kargo hızlı mı?

Başka bir yerde de 5 ayda getirdi yazmışsın :) İki yazdığının arasında 2 ay var. Kargoları savunmuyorum burada. Ama çoğu firmada 3-4 iş gününde teslim edilmeyen kargo iade sürecine girer. 1 Ayda teslim edilemezse de zaten senin yasal olarak paranı geri alma hakkın var. Hiçbir kargo firması...
  6. I

Ups kargo hızlı mı?

Valla o zaman ben yalan söylüyorum :) Dediğim gibi istisnalar mutlaka vardır. Ama ben UPS'le bir kez bile iyi bir deneyim yaşamadım. Kaldı ki dediğim gibi işim gereği çok fazla kargo alan ve kargo gönderen biriyim. İnternetten satış yapan birçok tanıdığımdan da aynı şikayetleri alıyorum. Bir...
  7. I

Ups kargo hızlı mı?

"Türkiye'deki" dedim fark edersen. UPS ile yurt dışından 1 günde ürün getirtmek için ürünün 2 katını ödersin. Türkiye UPS'in istisnalar harici 1 iş gününde teslimat yaptığı yer yok. Hatta şöyle söyleyeyim, İzmir'in bazı bölgelerine teslimat da yapmıyorlar. Arayıp gelin şubeden alın, biz sizin...
  8. I

Ups kargo hızlı mı?

3. Günde gelen kargo yavaştır zaten :) Diğer kargoların gönderim süresi 1-3 iş günü. UPS kargonun gönderim süresi 3-15 iş günü.
  9. I

Aras Kargo Hk.

5 Ay bir kargonun teslim edilmemesi imkansız. Ürün size ulaşmazsa 1 Hafta içinde satıcıya iade edilir. Kaybolduysa da işlem yapılıp ücret satıcıya iade edilir. 1 Ay sonra kargo bulunmuş olsa bile ya imha edilir, ya satıcıya gönderilir. Alıcıya gönderilmez.
  10. I

UPS kargo ne zaman paketimi bana yetiştirir

Emin ol sen şubedekilerden daha iyi biliyor olabilirsin. Müşteri hizmetlerinin bildiği hiçbir şey yok. Kalıp sözlerle iş yapıyorlar.
  11. I

Ups kargo hızlı mı?

Şu an Türkiye'deki en yavaş kargo.
  12. I

Ülkemizin Ağlanacak Durumu

Ya sosyal devlet görmediniz, ya da sosyal devlet ne demek bilmiyorsunuz. Ortalama 5.000₺ brüt maaş alan bir kişi yıllık olarak devlete 1000₺'ye yakın sigorta ücreti öder. Senin bahsettiğin 10.000 dolarlık sağlık hizmeti Türkiye'de direkt maaştan kesilir. Amerika'daki tek fark, maaş net yatar ve...
  13. I

Bu doğru değildir umarım

O konu ayrı, o fiyata araba tekerleği yok artık :)
  14. I

Bu doğru değildir umarım

Buraya ne yazarsanız yazın, bunun önüne geçmenin imkanı yok maalesef. Forumda da gördüğüm kadarıyla 10-15 yaş arası gençler bilgisayar alırken "yayın için" diye özellikle belirtiyor. Evet, bu tarz şeylerle ilgilenmek hoş ancak "hobi" olarak hoş. Bu yaşlarda artık bir kitle yaratıp yayıncı olma...
  15. I

DA Sistem 2'de Kullanılan Ekran Kartları

Sistem elime ulaşmadı, ekran kartıyla çok fazla işim olmadığı ve oyunlarda kullanmayacağım için açıkçası o konuda bir şey diyemem.
  16. I

Teşekkür ederim
  17. I

COOLER MASTER Hyper 410R RGB aldım
  18. I

Bu arada sistem ile birlikte işlemci soğutucu kullanıyor musunuz? Yanında ne olur ne olmaz bir de soğutucu aldım, işim gereği 3d render alıyorum haftada bir. Ancak montaj konusunda becerebilir miyim çok da emin değilim.
  19. I

Yok, zaten indirimli fiyattan satın aldım farkındayım. Sadece 600₺'ye yakın bir indirim kuşkulandırdı.
Geri