Arama sonuçları: *

1. N

Bilgisyar Mühendisliği Hakkında Soru

liseye yeni başladım bütün derslerim iyidir sadece mat nerdeyse hiç bilmiyorum bilmediğim bir dersede kafa yorasım gelmiyor anadolu lisesine gidiyorum bilgisayar mühendisliği yada bilgisayar dalında herhangi bir bölüm okumak istiyorum ama ailem bana sürekli mat şart diyerek baskı yapıyolar mat...
  2. N

İndirme Hızım 1 ve 2 saat içerisinde bir anda düştü ve sabitlendi

bügün 100mbps'se geçtim 1. 2 saat içerisinde bir anda 25 sabitlendi yani 30 40 çıkıyor bir anda düşmeye başlıyor çok can sıkıcı bir durum vürüs taransı yaptım ama düzelmedi bir kaç ayar da denedim bu nun sebebi nedir internette işte altyapı limiti ulaştığında hızınız düşer pinginiz uçar diyorlar...
  3. N

North Vpn Bağlanıyorda Kalma Sorunu Bağlanmama sorunu

reklam dediğim omegle yazınca banlanırmıyım dı da neyse operea denedim direk banlanıyorum North Vpn Çalışsaydı süper olurdu
  4. N

malesef reklam olurmu bilmiyorumda o*megleye gircem north vpn süper falan dediler ban yedirtmiyolar dediler çünkü sürekli vpnler banlattıyolar ve rahat giremiyorum ondan Bu arada eğlencesini giriyorum
  5. N

Nord Vpn Sürekli Bağlanıyor da kalıyor yönetici olarakda başlattım olmadı uyumluk denedim olmadı bir kaç ayar daha denedim internette gördüğüm olmadı bildiğiniz bir çözüm veya fikir olabilir her şey yazarsanız sevinirim 1616190958
Top Bottom