Arama sonuçları: *

1. OzgurTNGR

Mikrofonumda dipses-ortam sesi var ne yapmalıyım?

Ayarlarımda "Geliştirmeler" kısmı yok.
  2. OzgurTNGR

Bas konuş kullanıyorum 1590282397 Program önerebilir misin acaba
  3. OzgurTNGR

GAMEPOWER MEDUSA 7.1 Mikrofonlu ulaklığını kullanıyorum ve rahatsız edici düzeyde ortam sesi geliyor mikrofonumdan. İnternette OBS ile çözüm yollarını sunan videolar var ama onlar sadece kayıt alanlar için ben oyun oynarken veya Discord gb. yerlerde mikrofon kullanırken bu ortam sesini/dip sesi...
  4. OzgurTNGR

Windows 10 Mavi Ekran

Denemedim. Radeon ayarlarını hiç kullanmıyorum oyunlarda vs. sorun olmazsa silip kurmayacağım. Acaba ekran kartında bir sorun olabilir mi bu mavi ekran?
  5. OzgurTNGR

Windows 10 Mavi Ekran

Aniden gelişen bir hatayla karşılaştım. Normal bir şekilde pc'yi zorlamayacak şekilde oyun oynuyordum ve bir anda bilgisayar rahatsız edici bir ses ile mavi ekran hatası verdi. Durdurma Kodu: PAGE FAULT IN NONPAGED AREA Başarısız: amdlog.sys Ardından bilgisayarı açtığımda Radeon Ayarları'na...
  6. OzgurTNGR

Bu pc alınır mı?

8GB Ram günümüz oyunları için pek iş göreceğini sanmıyorum. İleride Ram ve SSD/HDD takviyesi yapman şart gibi duruyor. Kendi sistemimde R5 2600 ve RX570 8GB var en üst grafiklerde açamadığım oyun yok, herhangi bir takılma da görmedim. Zaten canavar gibi bir işlemci, lakin ekran kartın AsRock...
  7. OzgurTNGR

OEM KEY GÜVENİLİR Mİ?

İlgin için çok teşekkürler ama sistemim zaten win10. Yine işe yarar mı?
  8. OzgurTNGR

OEM KEY GÜVENİLİR Mİ?

Benim de öyle bir kuşkum var. Umarım yanılırım :) Teşekkürler.
  9. OzgurTNGR

OEM KEY GÜVENİLİR Mİ?

Arkadaşlar öncelikle forum hayırlı olsun.:) Windows 10 için dehşet para harcamayı doğru bulmuyorum bu yüzden küçük bir araştırmayla OEM KEY'leri gördüm. Hem daha ucuz daha mantıklı gibi duruyor.(y) Peki; 1- Güvenlik sorunu çıkarır mı?:unsure: 2- Key tek seferlik kullanım mı? (Ör: Ani bir şekilde...
Geri