Arama sonuçları: *

1. Y

Mekanik Klavye Önerisi

tam boy olmasa bile en azından fn tuşları ve ok tuşları da olan bir klavye öneriniz var mıdır bu bütçede 1692278418 Bu arada bunun hakkında ne düşünürsünüz https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-hp-pavilion-800-5js06aa-kablolu-oyuncu-klavyesi-fiyati,558931580.html
  2. Y

Mekanik Klavye Önerisi

bu modellerin herhangi bir problemi var mıdır?
  3. Y

Mekanik Klavye Önerisi

o zaman sorunuyla beraber bildiğiniz model varsa onu söyleyebilir misiniz
  4. Y

Mekanik Klavye Önerisi

Merhaba red switch mekanik klavye arıyorum. bütçe max 1k düşünüyorum. Mümkünse tam klavye olmalı. Aklınızda bu özelliklere sahip kronik sorunu olmayan modeller varsa önerilere açığım.
  5. Y

Tulpar T5 V23.1.2 rtx 4060 mi yoksa Asus Tuf a15 rtx 4060 modeli mi

Merhaba bir süredir rtx 4060 lı laptop araştırıryorum fakat bu bütçedeki tüm modellerle alakalı inanılmaz bir bilgi kirliliği var aynı modeli hem öven hem de yerin dibine sokanlar gibi. Kısmen geleceğe dönük olması amacı ile rtx 4060 modelli bir laptop arıyorum rog veya msi modelleri çok pahalı...
  6. Y

Oyuncu mouse önerisi

baktığım kadarıyla pek fazladan tuşu yok fazladan tuşları olan model var mıdır?
  7. Y

Oyuncu mouse önerisi

Makrolu oyuncu mouse arıyorum BLOODY markasını duydum önerebileceğiniz modeli var mı? Bütçe 300 civarı
  8. Y

500 tl mouse önerisi

max 500tl makrolu mouse arıyorum bildiğiniz ve tavsiye ettiğiniz modeller var mı?
  9. Y

max 500tl makrolu mouse tavsiyesi

Makrolu mouse almayı düşünüyorum pek anlamıyorum ney nasıldır bütçe 400-500 arası tavsiyelerinizi bekliyorum. marka takıntım yoktur bide bilen biri bu makro olayını tam olarak açıklayabilirse sevinirim.
  10. Y

GamePower Kizaru 7.1 Siyah Surround RGB Oyuncu Kulaklık

Kulaklık arıyorum biraz araştırdım bilinen markaların yanında böyle bir marka buldum incelemeleri çok iyi genel olarak siz ne düşünürsünüz alınır mı?
  11. Y

500 TL kulaklık

Max 500tl civarı 7.1 surround kulaklık arıyorum öneriniz var mıdır? Bu arada wireless kulaklıklar tercih edilebilir mi drop olur mu?
  12. Y

Oyuncu kulaklığı

Oyuncu kulaklığı arıyorum max 500 tl civarında 7.1 surround özellikli öneriniz var mı?
  13. Y

mousepad önerir misiniz

Şuan o boyutlarda kullanıyorum büyüklerden bir önerin var mıdır?
  14. Y

mousepad önerir misiniz

Büyük boy mousepad alıcam fakat hangisi kaliteli hangisi değil bilmiyorum 80x40 veya 80x30 büyük mousepad önerir misiniz max 150tl
  15. Y

Büyük mousepad önerisi olan varmı?

Mousepadlerle alakalı pek bilgim yok biraz araştırdığımda genel olarak 70 ila 90 cm ağırlıklı mousepadler var fakat masadaki kullanabileceğim yer tam 80cm. 80x40 veya 80x30 mousepadler bakıyorum ama internetten alışverişte kalitelerinden emin olunamıyor daha önce kullanmış olan varsa tavsiyelere...
Top Bottom