Arama sonuçları: *

1. Diyonel

Spiderman Vs Cyberpunk

Bug dolu? Güldürdü
  2. Diyonel

Kreatin ve protein tozu araştırma

alıntı olduğunu söyleyip ilk google aramasıyla cevap yazan birinin böyle demesi trajikomik amacın adam akıllı bir şey savunmak olsaydı ikidir yazdığım şeyin dışı yerine içeriğine odaklanırdın dik kafalıkta kolay gelsin babaya selam söyle
  3. Diyonel

istediğim gibi yazarım boşuna iğneleyince eline bir şey geçmiyor çok övdüğünüz araştırmalarda dahil kesinlik kullanılmazken sizin hayır dökmez diyip üstelemeniz aşırı absürt kimse kreatin direkt saç döker demiyor bende zaten tetikleyebileceğini öne sürdüm eğer genetiğinde var ise DHT düzeylerini...
  4. Diyonel

kreatin dihidrotestosteronu arttırıyor buda saçı tetikliyor dediğin gibi kesin bir şey olsaydı bu kadar fazla yaşayan olmazdı emin ol tetikliyor
  5. Diyonel

her ne kadar böyle denilse de pratikte genetikte dökülme varsa tetikliyor hızlandırıyor arkadaşlarımda ve bende böyle oldu bazılarında ise hiçbir şey olmadı 1733513745 savunduğunuz makaleleri 20 30 kişi toplayıp yapıyorlar o kadar örnek varken 20 30 kişi üstünde denenen şeye güvenmek boş
  6. Diyonel

Pixel Grafikli Oyun Önerisi

iyi kral kendin bulursun inşallah o zaman
  7. Diyonel

Pixel Grafikli Oyun Önerisi

celeste moonlighter terraria Eastward
  8. Diyonel

Gözlük alanlar bakabilirmi

çok üzüldüm, daha gözlüğü nereden alması gerektiğini bilmeyen birisinin bu forumda gold olup birilerine bir şekilde tavsiye vermesi patlattı beni :love: edit: driverlarım güncel
  9. Diyonel

Gözlük alanlar bakabilirmi

bende de aynı sorun vardı kuzenimin gozlugunu takınca iyi görüyordum o yeni gözlük alınca bende onun gozlugunu kullanmaya başladım ama tavsiye etmiyorum öncellikle driverlar güncel mi?
  10. Diyonel

Yayılımı yüksek 4000’TL'ye kadar parfüm önerisi

bir tane fp önerir misin hocam, bilgili bir adama benzemekle kalmıyorsunuz :D
  11. Diyonel

Kaç Yaşında Sünnet Oldunuz

ben 21 yaşımda görücü usulü zoruyla oldum
  12. Diyonel

60% engelli raporu ile araç alınabilir mi

%60 engelli araç alımı için kişilerin raporunda "Sürücü Belgesi Alabilir" ibaresi bulunması şarttır.
  13. Diyonel

Dis teli veya seffaf plak takanlar yardimci olabilir mi

Diş teli başta sıkıntı yaratıyor ağrısı olsun her şeyi yiyememe özgürlüğü falan sorun yaratsa da 1 2 ay sonra eski hayatına dönüyorsun(koparamamak dışında). Tabi kontrollerde sıktıkları için bir kaç gün gene ağrıyor ama onun dışında rahat diyebilirim şeffaf plak hakkında pek bir bilgim yok.
  14. Diyonel

Deprem bildirimi neden gelmiyor?

bu son zamanlarda açılan konular facebook dayılarının paylaşımları gibi hiçbir şey anlaşılmıyor açıklayıcı yazmak bu kadar zor olmamalı
  15. Diyonel

140 cm gennişlik 60 vm derinlik yertermi

konunun açıldığı başlık daha komik
  16. Diyonel

Yağmacı vandal mı Asil vandal mı?

yağmacı one tap harika hissettirio ama zamanla spray kötü oluyor asil alır gibi
  17. Diyonel

Bu Okula Nakil Aldırabilir miyim?

kontejyan yoksa başvuru bile yapamıyorsunuz ki
  18. Diyonel

Ardunio Seti Önerisi

klon unolar o kadar dandik değil kartı patlatıcak bir şey yapmadıgın surece sorun yaşamazsın
  19. Diyonel

Gaming kulaklık - maksimum 1800 TL kulaklık önerisi

iyi bir anakartın yoksa nova1 ile iyi bir performans alacağını düşünmüyorum
  20. Diyonel

Kardeşler arasında ayrımcılık

açıkça konuşmaktan başka şansın yok gibi duruyor berbat bir durum bol şans dilerim
Top Bottom