Arama sonuçları: *

1. MovesLikeJaggeR

Yardım Eve gelen internet ve odaya gelen internet sıkıntısı hakkında yardım

Tamam reisim ben arıza için baktırayım madem
  2. MovesLikeJaggeR

Kontrol edemiyorum öyle lanet bir sistem kurmuşlar ki eğer diğer odalara tekrar geçmek istersem ana hattan sigortadan orayı iptal edip diğer odanın çıkışını aktif etmek gerekiyor sorun sadece odaya gelen hatta. Bu attığım urun işimi çözebilir mi
  3. MovesLikeJaggeR

Var hocam odada da var çıkış kullanıyorum tek sıkıntı 100ü geçmiyor galiba fiber kablosu zarar görmüş olabilir
  4. MovesLikeJaggeR

Onu yaparım ama evin ortasından 15 20mt kanlo geçirmek istemiyorum dostum mevcut çıkışı kullanmak istiyorum 1767281219 Öyle bir şey olsa hiç internet gelmiyor olması gerekmiyor mu yada fiber kablosu mu zarar görmüştür demek istediniz
  5. MovesLikeJaggeR

Arkadaşlar iyi forumlar. Ben mevcut kablonet kullanıcısıyım ve paketimi 500mpbs ye çıkarttım alt yapım 1000e kadar destekliyor. İlk zamanlar farklı odada kullanırken 500mpbs alıyordum lakin sorun burada başlıyor ve ben odaları değiştirdim. Bu arada evim toki binası ve her odada ethernet çıkışı...
  6. MovesLikeJaggeR

S25 FE 256/8 32.999 TL

pocoyu arkadaş kullanıyor sıkıntı yaşamamış ve gayet memnun ama şans bizim cihaz da çıkabilir. 1765532751 samsung bütçeyi artırsa idim s24fe alırdım a serisi düşünmüyorum
  7. MovesLikeJaggeR

S25 FE 256/8 32.999 TL

Arkadaşlar bende 20 22k arası telefon arıyorum ama poco x7 pro alacaktım şebeke sorunu varmış ama başka önerisi olan var mı honor 400 nasıldır acaba ?
  8. MovesLikeJaggeR

Öneri 20k civarı android telefon önerisi

Tamam teşekkür ederim reis
  9. MovesLikeJaggeR

Sebeke falan bir şey demedi arkadaş ilk defa duydum
  10. MovesLikeJaggeR

Zorlar çıkarım ama hiç ihtiyacım yok diye düşünmüyorum poco yu arkadaş kullaniyor memnunum diyince sorayım dedim
  11. MovesLikeJaggeR

a serisi pek düşünmüyorum ne yalan söyleyeyim peki bütçe artırılıp s24fe alınır mı %50 bir bütçe artışı demek
  12. MovesLikeJaggeR

Arkadaşlar 20k civarı android telefon arayışındayım öyle çok oyun oynamak falan niyetim yok.Benim aklımda Poco x7 pro 12gb ram 512 hafıza olan modeli var. Ürün şuan sitesinde 12+512lik modeli indirim ile 22k civarı geliyor.Sizlerin var mı başka önerisi arkadaşlar acaba.
  13. MovesLikeJaggeR

Öneri MAT Bilgisayar güvenilir mi?

Tufan abi WhatsApp grubunda var güvenilir diyorlar idefix ve amazon üzerinden satış yapıyor zamanında hb üstünden ürün almıştım sıkıntısız gelmişti
  14. MovesLikeJaggeR

Yardım Amd ryzen 7 7800x3d ekran kartsız oynatırmı

7800x3dli sistem dizicem oyun oynamayacağım alacağım da 3k vermek zor gelecek :)
  15. MovesLikeJaggeR

ben bunun için idarelik 3 4k ya 2.el bir kart alınıp kullanmak daha mantıklı gelir diye düşünüyorum
  16. MovesLikeJaggeR

valorant bu da
  17. MovesLikeJaggeR

Bu yanlış bilgiyi bir de bilenlerden daha iyi biliyor gibi alıntılıyorsun ya bravo
  18. MovesLikeJaggeR

aslında valo falan oynatır gibi
  19. MovesLikeJaggeR

🔥İndirim Newegg'de Rog x870 + Corsair 32Gb Ram + Corsair H100i Sıvı Soğutma 449$🔥🔥🔥

Belçika da kuzen Fransa da amca var ama işimize yaramazlar:)
  20. MovesLikeJaggeR

Exvega oyuncu koltuklarında %50 indirim 🔥

8.5k lık koltuğa 18k yaz sonra indirim ile 9a ver iyimis
Geri