Arama sonuçları: *

1. MovesLikeJaggeR

Dareu A950 Wing 2.499 TL (beleş)

Dareu a950 pro 4k kullanıyorum hafif güzel mouse ama alan garanti dışı olarak baksın derim. Connectgameden almıştım ben gerçi ama aynı mdıır bilmiyorum garanti kapsamı
  2. MovesLikeJaggeR

9800X3D RX9070 XT'li Beyaz Sistemim Hakkında Yorumlarınız

Görünmeyen tek parça:) hayırlı olsun sana da kardeşim
  3. MovesLikeJaggeR

tam yapamamışlar çünkü. hyte ye benzetmeya çalışmışlar ama hyte daha orantılı duruyor kasa ve ekran burada ki ekran daha ucuz görseli bozuyor
  4. MovesLikeJaggeR

Maşallah kardeşim lakin ben o kasa yerine lianli dynamic evo rgb falan takıp lianli fanlarla eko sistem yapardım tabi herkesin kendi zevk meselesi
  5. MovesLikeJaggeR

Yardım KABLOSUZ GAMİNG KULLAKLIK ÖNERİSİ

Bende beyaz arıyorum da ss nova pro wireless çok fiyat artınca almaktan vazgeçtim hs80 maxde keza öyle bu nasıldır aaba
  6. MovesLikeJaggeR

İnşallah kardeşim sorun çıkmazsa problem yok
  7. MovesLikeJaggeR

Valla mouse aldım connectgame'den bu arada ikisi aynı diyebiliyorum garantiye gönderesiye kadar canım çıktı :) neyse gönderdik bitti etti yaptılar soketi arızalanmış. Dönüş kargo ücretini de bize kitlediler :)
  8. MovesLikeJaggeR

🔥İndirim Thermalright Wonder Vision 360 11.880,00 TL

Ama sorsan ben karalıyorum :)
  9. MovesLikeJaggeR

Arkadaş daha ne istiyorsun anlamıyorum belli ki şirket çalışanısın ki defalarca sa söyledim ben karalama yapmıyorum böyle bir sorun çıkma olasılığı var bunu dikkate alarak yapın diye uyardım burada ki insanları. Aynısını connectgame de diyorum bir mouse aldım garantiye gönderene kadar canım...
  10. MovesLikeJaggeR

Özellikle olay sahibinin izniyle Aldım kendisinden paylaştım. Ayrıca tedarik edilemedi diyerek iptal edilen ürün hala satışta olduğunu söyledi arkadaş 1770674483 Aynen öyle hangi ürüne baksam hepsi geç teslimat olarak gözüküyordu ee ben bunu çoğu şekilde zaten bende alabiliyorum dedim vazgeçtim
  11. MovesLikeJaggeR

Dostum niye karalamaya çalışayım sorunlu musunuz elime ne geçecek uyardım olay paranın üstüne yatıyor demiyorum zaten çoğu üründe 1 2 ay bekletiyor sonra tedarik sağlanamadı diyip para iadesi deniliyor sen 2 ay beklesen son gün teslimat olmayacak denilip iade etseler paranı zoruna gider mi. Ben...
  12. MovesLikeJaggeR

Bu grup değil bizim wp grubunda bir arkadaş hatta yazışmayı bulursam atayım buraya 1770669546 Sunarsam ne olacak peki
  13. MovesLikeJaggeR

Grupta vardı geçen gördüm siteyi görünce yazayım dedim
  14. MovesLikeJaggeR

Bu arada grupta bir arkadaş bunları thh ye vermişti ürün yokken satış yapıp parayı değerlendirip getirmiyorlar ve parayı kullanıyorlar diye haberiniz olsun
  15. MovesLikeJaggeR

Wraitten bir şey alacaksan garanti yok gözüyle bakınız
  16. MovesLikeJaggeR

🚨Yeni Clio Fiyatları Belli Oldu!🚨

Bu modeller ötv muafiyetli alınabiliyor muydu alınıyorsa en dolu paketini hangisi ve ne kadara geliyor değer mi ben daha çok toyota chr hibrit veya corolla mı diye düşünüyorum ya da yeni çıkan suvlardan da olabilir boreal swm tarzı suvları bekleyip mi almalıyız
  17. MovesLikeJaggeR

Serverlar için SAMSUNG RAM'lere Zam - 450 EUR -> 2000+ EUR 🔺

Herkesin kendi görüşü saygı duyuyorum 21k ya sistem dizilen yerde ram e o para vermek bana cazip gelmiyor işimi de görüyor şuan devam çok üst düzey sistem dizmeyen bunları göz önünde bulundurur
  18. MovesLikeJaggeR

Serverlar için SAMSUNG RAM'lere Zam - 450 EUR -> 2000+ EUR 🔺

Sistem dizmiyorum illa ki düşmeyecek mi bu piyasa 2 senede ddr4 ile devam ederiz sorun değil fazlasıyla yetiyor bana
Geri