Arama sonuçları: *

1. E

Öneri En fazla 6k laptop önerisi

Bi arkadaş için yeri gelince oyun yeri gelince ders için bi laptop arıyorum. Aşağıdaki 3 bilgisayarı bulabildim ek olarak ta pubg için test videolarına baktım en performanslı olan bana göre Blaster 4TN geldi sizler ne önerirsiniz bu laptoplar arasından, ayrıca en fazla 6k olacak başka laptop...
  2. E

6.500TL Civarı Sistem Tavsiyesi

En başta da belirttim 3600 takacağım diye orayı okumadın herhalde.
  3. E

Hazır olması şart değil kurulumu ile uğraşmak istemem ama arada fiyat farkı 500 falansa toplama alabilirim. 1594320945 Aralarında bi fark göremedim ekran kartlarının test videolarını izledim kimi yerde 2060 kimi yerde 5600xt öne geçiyor oda 3 5 fps fazla bir şey değil başa baş diyebiliriz yani...
  4. E

Başlıkta yazdığı gibi bu fiyat civarı bir sistem arıyorum. Ayrıca 144hz monitör alacağım için popüler oyunlarda orta-yüksek ayarlarda ortama fpsnin 140 civarı olmasını isterim. Bi tane sistem buldum ek olarak Ryzen 3600 ve XPR ın M.2 SSD sini ekleyeceğim bu hali ile bulduğum sistem alınır mı...
  5. E

Sistem Tavsiyesi 6-7K

Önerisi olan yok mudur?
  6. E

Sistem Tavsiyesi 6-7K

Büyük ihtimalle alacağımda birde size sormak istedim yani daha karşılaştırmalarına bakmadım. 2. sistem M.2 SSd seçeneği ve 3600 ile birlikte 144hz monitörün dibine vuracaksa almayı düşünüyorum.
  7. E

Sistem Tavsiyesi 6-7K

Banada pahalı gelmesinden daha çok SSD değiştirme seçeneklerinin olmaması geldi seçeneklerde sadece HDD değişimi var bu durumda 2. önerdiğim sisteme yönelmek zorunda kalacağım. 2. sistem de değiştirilebilecek bir şey var mıdır 144hz monitör alacağım için ultra ayarlarda olmasa bile orta-yüksek...
  8. E

Sistem Tavsiyesi 6-7K

Genellikle oyun oynayacağım bi sistem toplamak istiyorum. 2 tane sistem buldum içinde 2060 olan, bu sistemler ne kadar iyidir. veya hangi parçaları değiştirirsem daha iyi olur https://www.incehesap.com/battle-gold-webtekno-gaming-pc-fiyati-43358/ (Bu modelin bronze ve elit modelleri de var)...
Top Bottom