Arama sonuçları: *

1. M.Barisk

🔥İndirim EXVEGA Harry Potter Hermonie XXL Mousepad (90×40) 299TL + Kargo

berbat bir ürün çarşaftan başka bir şey değil düz halı
  2. M.Barisk

Yardım CS2de EKRANDA SİYAH ÇİZGİLER OLUŞUYOR

nvidia denetim masasında herhangi bir ayar yaptıysan default'a al ve oyun dosyalarını doğrula
  3. M.Barisk

CS:GO 2 De Sabit 300 Fps Almam için nasıl bir anakart işlemci lazım (Yayın için)

her türlü input lag vs arada kaynamaması için en az 7800x3d öneririm kick, twitchte cs oynarken yayın açmayı denemiştim twitchte fark edilir kick'de ufak input lag araya giriyor 1768610885 sende eski nesil anakart ve işlemci var ekran kartında çok iyi değil benim önerim sırf cs oynayacaksan...
  4. M.Barisk

5070 ekran kartı 70 derece normal mi

normal oyunlarda 75 dereceye sabitler
  5. M.Barisk

Cs2 ms artışı frametime

hocam sorun internetinde değil bilgisayarda :D 60fps ortalama alıyosun tabikide gecikme olacak vsnc veya fps sabitleyici bir şey açıksa kapat
  6. M.Barisk

RDR2 grafiklerdeki beyaz nokta sorunu

nvidia denetim masasından herhangi bir ayar yaptıysan default'a al oyun için ayarlarda yağmur ayarlarını yükseltmeyi dene gpu güncel değil ise güncelle oyun dosyalarını doğrula
  7. M.Barisk

TUF 4080 furmark sonuçları

direkt garantiye ver termal macun vs bakımları yapılsın al derim
  8. M.Barisk

🔥İndirim SteelSeries Apex 9 Mini RGB İngilizce 3.999,00 TL

bu fiyata iyi kablosuz klavyeler var
  9. M.Barisk

Çözüldü✓ İkinci el Superlight 2 almaya değer mi ?

Hiç gerek yok bende lamzu maya x 8k var superlight 2 yi meraktan denedim geri iade ettim hiçbir getirisi yok övenlerde logi sponsor olmasa mouse a bakmayacaklar bile.
  10. M.Barisk

Çözüldü✓ İkinci el Superlight 2 almaya değer mi ?

https://wraithesports.com/products/scyrox-v8-8k-wireless-mouse?variant=48868900929729
  11. M.Barisk

Türknet Abonelik İptali Hk.

net genelde hemen veya gün içerisinde kesilir başka bir operatöre kendi adına internet bağlatabilirsin
  12. M.Barisk

Sistem Fan Ayarları Hakkında Yardım

cpu için msi center yerine kesinlikle bios kullanılmalı ekran kartı için msi afterburner iş görür
  13. M.Barisk

AOC 24G2SPU/BK Monitör – Panel Arızası

garantiye ver
  14. M.Barisk

Yardım Sorun anakartta mı??

cpu altında yamuk pinler olabilir. 1766156109 soğutma bloğunu çok sıktıysan biraz gevşetmeyi dene
  15. M.Barisk

Fiber geldi hangi markayı önerirsiniz

şu anda hangi iss fiber bağlantı sağlıyorsa ona geçiş yapın
  16. M.Barisk

Türknet mi turktelekom mu

altyapı bakır kablo ise hiçbir fark olmaz
  17. M.Barisk

Beyler bayanlar nasıldır sizce fiyata göre.

kesinlikle 2x 32gb ramli bir sistem al ram kıtlığı devam edecek yeri gelir belki bulamazsın bile
  18. M.Barisk

Türk Telekom Fiber mi yoksa Türknet Fiber'e mi geçmeliyim ?

evet gigafiber var hatta gelen ekipler bile bahsetmişti.
  19. M.Barisk

Türk Telekom Fiber mi yoksa Türknet Fiber'e mi geçmeliyim ?

Herkese selamlar binamda türktelekom ve türknet fiber altyapısı var şu anda kablonet kullanıyorum ve akşama doğru ping artışları ve internette yavaşlamalar oluyor bu konuda kablonet'e ulaştım fakat yardımcı olmamak için ellerinden geleni yapıyorlar sorum şu türk telekom fiber iyi midir? ? çok...
  20. M.Barisk

Yardım R5 5600 R23 TESTİ DEĞERLERİ NORMAL Mİ?

uzun süre kullanım için kule tipi bir soğutucu almanız gerek işlemci çoklu çekirdekte sınır sıcaklığa ulaşmış
Geri