Arama sonuçları: *

1. ykp3651

Hepsiburada Ekran Kartı Sahtekarlığı

Hepsiburada kendi mağzasından "11.08.2023" tarihin'de, 1 adet "Msi 3060 12gb" lık bir Ekran kartı aldım. Ürün Hepsijet ile geldi kutu bantlaması berbat, kutu içi güvenlik berbat. Ürün gelir gelmez kutuyu açıp ürün daha önce açılmışmı diye kontrol ettim ve bana 0 diye sattıkları ürün daha önce...
  2. ykp3651

MSI GeForce RTX 2070 TRI FROZR fanları aniden hızlı dönmesi

Ekran kartımı aldığımdan beri fan rpm sıkıntısı çekiyorum, örnek vermek gerekirse oyun menüsünde ekran kartı ısısı düştüğünde fanlar duruyor ama oyun başlayınca fanlar birden bilgisayar ilk açılması gibi fanlar son hız dönüp yavaşlıyor 1 kere, sorun neyden kaynaklanabilir veya aynı karttan olan...
  3. ykp3651

Yardım Güç Kaynağım Ses Çıkarıyor

Fsp Hydro HD700 700W 80+ Bronze marka psu mu sesinde belirttiğin gibi bendede ses vardı hafif çat çat set geliyordu fandan benim markada kronik sıkıntılıymış bu arıza, aldığım yerle(incehesap) iletişe geçtim yollayın bize dediler 11/12/2020 de yolladım onlarda yetkili servisi yollamışlar...
  4. ykp3651

GamePower Intense X60 hakkında

GamePower Intense X60 27'' 1ms 165Hz Curved 2K WQHD 2560*1440 RGB Gaming Monitör (Samsung VA Panel), monitör aldım tecrubelerimi sizlerle paylaşma istedim alacak olanlar için ve geri iadeye yolluyacağım, benim aldığım monitörde ufo testinde gölgelenme mevcuttu bu sorunu geçtim bendeki monitörde...
  5. ykp3651

Anakart cpu fan 1 sorunu

Anakartı garantiye yolladım, iade ve değişim çıktı bana belge yolladılar mail’e bu belgeyi aldığınız yerle iletişim kurun diye, incehesap’a mail attım bana yolanan belge ile faturayı 23 temmuzda mail attım 25 temmuzda ücret iade çıktı ve parayı 31 temmuzda iade yaptılar böyle bir şey başınıza...
  6. ykp3651

Anakart cpu fan 1 sorunu

Anakart Msi Mortar max b450 , cpu fan 1'e takılı iken çalıştırdığımda fan 1 kere ve duruyor, cpu fanı system fanı soketine takınca işlemci fanı çalışıyor Ramlari sökünce cpu fan 1'de iken fan çalışıyor ama ramleri takınca ( tekli, çiftli ve farklı soketler de denedim) fanlar gene duruyor, sorun...
Geri