Arama sonuçları: *

1. T

3000 TL Telefon Önerisi

Merhaba 3000 civarı bir telefon arıyorum kamera ortalama olsa yeter öncelğim oyun oynamak aklımda realme 7 var ama oda 3000 üstü öneri yapan herkese teşekkür ederim
  2. T

WİNDOWS KULAKLIĞI GÖRMÜYOR

Rampage RM-K19 Raging Plus kulaklık bağlı ama windows görmüyor anakart usb çıkışlarında değil sorun klavyeyle kulaklığın yerini değiştirdim hala aynı nasıl çözebilirim ACİL YARDIM
  3. T

Usbsiz Windows10 yükleme

Hocam %90 da 0xC1900101 - 0x4000D hatasını verdi nedir bu
  4. T

Usbsiz Windows10 yükleme

tamamdır çok sağolun
  5. T

Usbsiz Windows10 yükleme

ek ücret almaz dimi 1613470553 pro ücretliymişde
  6. T

Usbsiz Windows10 yükleme

Şimdi windows 10 yüklenecek ama windows10 pro yükleneck diyor bir sorun çıkarmı hocam görürseniz dönün lütfen 1613470420 Windows 10 pro yükleneck diyor bir sorun çıkarmı hocam
  7. T

Usbsiz Windows10 yükleme

Te Teşekkür ederim şu anda kurmayı deniyorum 1613462029 Teşekkür ederim şu anda deniyorum 1613462057 Teşekkür ederim şu anda kurmayı deniyorum
  8. T

Usbsiz Windows10 yükleme

Bilgisayarımda windows7 kurulu ben bunu usbsiz nasıl windows10 a yükseltebilirim
  9. T

Komşularla beraber ortak ağ kullanmak

Kullanma kanka bizde şu anda komşularla kullanıyoruz İnternet hiç çekmiyor evde genelde mobil veri kullanıyorum yani senin anlayacağın internet hızı baya bi düşüyor (
  10. T

Matepad T8 v Tab A8, Hangisini Almalıyım?

Arkadaşlar kardeşime bir tablet alacağız normal çocuk oyunlari oynuyor nadiren fotoğraf çekiyor aklımda iki model var Huawei matepad T8 ve Samsung Tab A8 siz bu iki modelden hangisini önerirsiniz başka öneri varsa açığım (İpad hariç kardeşime alacağımız için çıtayı o kadar yukseltmeye gerek yok)
  11. T

Uygun fiyata tablet önerisi

Arkadaşlar merhaba kardeşime bir tablet alacağız klasik çocuk oyunlari oynuyor ara sıra fotoğraf çekiyor aklımda iki model var Samsung Galaxy tab A 8 ve huawei matepad t8 siz hangisini onerirsiniz veya bu fiyat bandinda başka onerbileceginiz bir cihaz varmi
  12. T

Gamepower ıcarus oyuncu mouse

Her ikisinede uygun
  13. T

Gamepower ıcarus oyuncu mouse

Bu mouse nasıldır bana mantıklı geldi
  14. T

Hangisini almamı önerirsiniz

Yeni bir fare alacağım aklımda iki model var Logitech G203 ve Gamepower ursa 10.000dpi siz hangisini önerirsiniz başka öneriniz varsada yazabilirsiniz
  15. T

Sinerji Hazır Sistem Alınır mı?

sinerjide güzel sistemler var fakat bu sistem pek iyi değil bence
  16. T

Sinerji Ultimate hazır sistem

evet bende ilk defa duydum bu markayı özelleştirme bölümünden samsung 970 evo plus nvme 500gb ssd seçtim ve daha ucuza geliyor
  17. T

Sinerji Ultimate hazır sistem

Bi önceki açtığım konuda technopatın sistemini sormuştum sonra o sistem banada mantıksız geldi şimdi sinerjinin hazır sistemini buldum bu sistem alınır mı? arkadaşlar parça değişikliği yapılmalaı yardımcı olursanız sevinirim Sinerji Ultimate Hazır Sistem...
  18. T

QP ATREUS sistem alınır mı?

sinerji daha iyi geldi gerçekten ona yönelebilirim 1610106424 Bi arkadaş sinerjı ultimate sistemini önermiş o daha iyi geldi bana ama evet dediğin gibi fiyat farkı çok yok
  19. T

tamam işte akakçe bazlı yaptım fiyat yüksek çıkıyor 14200 falan çıkıyor sistemin fiyatı 13920
  20. T

Yan sekmede topladım zaten fiyat ordakinden yüksek çıkıyor
Top Bottom