Arama sonuçları: *

1. E

Aygıt yöneticisinde ekran kartım yok!

Yanlış takmış olsam, ekran gelmezdi, ekran kartı üzerinden monitore görüntü geliyor
  2. E

Aygıt yöneticisinde ekran kartım yok!

Ekran kartımı taktım, ama oyunlarda 10 fps falan alıyorum, ayrıca aygıt yöneticisinde de ekran kartım gözükmüyor çözümü varmı?
  3. E

Bir siteden pc alıcam ama psu yeterli mi emin değilim

Yükseltme yapılmıyor maalesef, normalde yükseltme seçeneğim olsa yükseltirdim.
  4. E

Ben yakın zamanda sistemimi çom güncelliycem zaten şuanlık idare etse yeterli beni 4 5 ay içinde ekran kartı hariç hersryi güncelliycem. 1594488848 Teşekkürler.
  5. E

Soeun çıkarsa kesinlikle gamegaraja söylerim bunu.
  6. E

Dediğim gibi, işlemciyi yakın zamanda yükseltebilirim 3 ay gibi bi sürede, 3 ay götürse beni, psu ve işlemciyi yükseltebilirim? 1594488542 Umarım psu soru çıkarmaz teşekkürler ilginiz için rx 570 + 480 gb ssd yapıp alıcam
  7. E

Bekliyorum o zaman.
  8. E

Max. 3.400 tl maalesef.
  9. E

Teşekkürler.
  10. E

Dediğim gibi şimdilik bu işlemci ile alıyorum, 3 ay içinde ryzen 3600 takıp 650 watt 80+ psu takmayı planlıyorum. 1594487864 150 tl indirim kodu var, onun için 3.300 tl, 150 tl indirim kodu ilede 3.150 tl oluyor.
  11. E

https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3ad/ Yalnız ekran kartını rx 570 e yükselttim ve ana kartı asus a yukselttim.
  12. E

Evet gamegaraj, bende çok arada kaldım.
  13. E

Ben şuanlık alıyorum, psusunu ve işlemcisini yakın vaadede yükseltmeti düşünüyorum yine de teşekkür ederim bu kadar cabuk yanıt beklemiyordum, bu ilk forum deneyimim ve 1 gün beklerim sanıyordum 2 3 dakika içinde yanıt gelince çom şaşırdım ve memnun kaldım 1594487456 Teşekkürler :)
  14. E

Teşekkür ediyorum, normalde konu açmıycaktım, yetersiz olduğunu düşünüyordum, çünkü forumdan baktığıma göre rx 570 4 gb ekran kartı minimum 500 watr psu gerektiriyordu yeterli olduğunu duyunca hem sevindim hemde garipsedim :)
  15. E

Merhabalar öncelik ile, alacağım sistemde Rx 570 4 gb ekran kartı Ryzen 1200 AF Var, lâkin 450 Watr 80+ psu koymuslar ve yükseltemiyorum seçenek yok, sorun çıkar mı?
Geri