Arama sonuçları: *

1. S

bilgisayar güncelle ve kapat dedikten sonra açılmıyor.

1 yıl sonra yine ayni hatayı aldım ve gecen sefer nasil duzelttigimi hatırlamıyorum, teşekkürler
  2. S

Fc 24 oyun kolumu görmüyor

Ben bugüne kadar ea recovery'i steamdan açarak giriyor ve oynuyordum. Ama bugün giremiyorum bir türlü, her şeyi denedim yine de klavye ile açılıyor oyun, rica etsem yardım eder misiniz?
  3. S

İncehesap Garanti, Distribütör Değişim Bekliyor

1-2 haftada falan gelmişti galiba hiç hatırlamıyorum.
  4. S

portatif katlanabilir çamaşır makinesi önerisi

yurtta kalıyorum ve camasir sirasi beklemeden eşyalarımin en azından birkaçını temizlemek için portatif çamaşır nakinesine ihtiyacım var, önerilerinizi bekliyorum
  5. S

Geforce kayıt alma programı kendi kendine kapanıyor

normal masa üstünde falan dururken genelde sorun yok ama oyuna girince kendi kendine kapanıyor. kayıt alamıyorum
  6. S

izmir otelleri çalışmak için nasıldır?

daha once antalya manavgatta çalışmış ve pisliğini cekmis biri olarak soruyorum, izmir kaliteli müşterisi olan, personele ilgili otelleri var mıdır
  7. S

yurdu arayıp yurtta olduğumuzu öğrenebilirler mi

yurtta kalıyorum ve ailemden habersiz eve cikmak istiyorum. yurdu arayıp yurtta kalıp kalmadığımı öğrenebilirler mi
  8. S

uygun fiyatlı oyun kolu

evet 600 çok para, zaten oyuna bir ton para verdim o yüzden daha ucuz bir şey lazım
  9. S

uygun fiyatlı oyun kolu

sadece futbol oyunları oynayacağım, çok pahalı bir şey istemiyorum, 300/400 arası bir şey makul olur benim için, teşekkürler şimdiden
  10. S

bilgisayar güncelle ve kapat dedikten sonra açılmıyor.

bilgisayari kapatırken güncellemeleri de yapsın diye guncelle ve kapata bastım 2 dk sonra bu ekran geldi, bu ne nasil çözucem, (devam yazan yere basinca ayni yere atiyor)
  11. S

pcyi biraz yorucak herhangi bir oyunda dcde sesim kesiliyor

oyun oynarken lol valorant vs. dcde bir sıkıntı yok çok basit konuşabiliyoruz. ama bilgisayarı biraz yorucak herhangi bir oyunda forza horizon 4, aşırı shaderli minecraft dcde sesim donarak gitmeye başlıyor. sorun ne
  12. S

minecraft oynarken dcde sesim donmaya başlıyor

minecraft shader pack kaynak paketi falan filan indirdim pc kasmıyor 80 90 fps arası ama dcde sesim kesik kesik gitmeye başlıyor hiç bir şey anlaşılmıyor neden 1694009583 up 1694009692 UP
  13. S

Hangi marka pirinç unu

Hiq pirinç unu kullanıyorum ama tadını falan beğenmediğim için marketlerde satılan sade pirinç unlarindan alicam ama hangisinden almalıyım bilemiyorum, öneriniz var mi
  14. S

Skullcandy crusher Evo kulaklık çalındı

Bankadan para çekerken çok terledigim için kulaklığı bir tane trafonun üstüne koydum isim bittiginde kulaklık yerinde yoktu büyük bir ihtimal çalındı, kulaklık skullcandy crusher Evo, çok para verip aldığım bir kulaklık, bulabilme şansım var mı ne yapmam lazım,
  15. S

valorant ingilizce yapmama rağmen türkçeye dönüyor.

valorantı ingilizce yapıyorum. ama birkaç kere gir çık yaptıktan sonra tekrardan türkçeye dönüyor. nasıl düzeltebilirim
  16. S

bilgisayar durduk yere kapanıyor

bu sıralarda kapandı böyle genelde görmediğim bir hata var
  17. S

bilgisayar durduk yere kapanıyor

bilgisayarım hiç bir sebep yokken aniden kapanıyor, bazen günde 2 kere bile olabiliyor. Pc özellikleri; rtx 3060, ryzen 5 5500, b450 m h, 16gb ram, 500 gb m2 ssd, 600w güç kaynağı 1684155573 up
  18. S

valorant yeni gelen telefon doğrulaması

telefon numaram eski kullandığım hesaptaydı ve o hesaptan kaldırdım ama buna rağmen asıl kullandığım hesaba bağlayamıyorum nedeni nedir
  19. S

ceptepin sitesi güvenilir mi?

siteden valorant hesap almak istiyorum ama böyle siteler genelde dolandırıcı oluyor o yüzden merak ettim
  20. S

fan rgbleri yanmıyor.

evet
Top Bottom