Ben bugüne kadar ea recovery'i steamdan açarak giriyor ve oynuyordum. Ama bugün giremiyorum bir türlü, her şeyi denedim yine de klavye ile açılıyor oyun, rica etsem yardım eder misiniz?
yurtta kalıyorum ve camasir sirasi beklemeden eşyalarımin en azından birkaçını temizlemek için portatif çamaşır nakinesine ihtiyacım var, önerilerinizi bekliyorum
bilgisayari kapatırken güncellemeleri de yapsın diye guncelle ve kapata bastım 2 dk sonra bu ekran geldi, bu ne nasil çözucem, (devam yazan yere basinca ayni yere atiyor)
oyun oynarken lol valorant vs. dcde bir sıkıntı yok çok basit konuşabiliyoruz. ama bilgisayarı biraz yorucak herhangi bir oyunda forza horizon 4, aşırı shaderli minecraft dcde sesim donarak gitmeye başlıyor.
sorun ne
minecraft shader pack kaynak paketi falan filan indirdim
pc kasmıyor 80 90 fps arası ama dcde sesim kesik kesik gitmeye başlıyor
hiç bir şey anlaşılmıyor
neden
1694009583
up
1694009692
UP
Hiq pirinç unu kullanıyorum ama tadını falan beğenmediğim için marketlerde satılan sade pirinç unlarindan alicam ama hangisinden almalıyım bilemiyorum, öneriniz var mi
Bankadan para çekerken çok terledigim için kulaklığı bir tane trafonun üstüne koydum isim bittiginde kulaklık yerinde yoktu büyük bir ihtimal çalındı, kulaklık skullcandy crusher Evo, çok para verip aldığım bir kulaklık, bulabilme şansım var mı ne yapmam lazım,
bilgisayarım hiç bir sebep yokken aniden kapanıyor, bazen günde 2 kere bile olabiliyor.
Pc özellikleri; rtx 3060, ryzen 5 5500, b450 m h, 16gb ram, 500 gb m2 ssd, 600w güç kaynağı
1684155573
up