Arama sonuçları: *

1. E

Monitör önerisi alabilir miyim?

Bütçeyle ilgili sıkıntım yok fakat monitörün 360 hz olmasını isterim açıkçası, güzel bir öneriniz var mı acaba?
  2. E

Hazır sistem önerisi

Öncelikle selamlar, sistem almayı düşünüyorum fakat aklımda bir fikir yok. Hangisini alacağımı bilmediğim için buraya başvurmaya karar verdim. Bütçenin içinde monitör de olursa çok iyi olur. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Bütçem maksimum 40k ama daha düşük olursa iyi olur.
  3. E

Toplama ya da hazır sistem tavsiyesi alabilir miyim?

2k monitör bütçemi birazcık zorluyor monitör önerileri için teşekkür ederim.
  4. E

SSD upgradelemek istiyorum kaç tane SSD slotu var acaba? Yanına ek mi almalıyım yoksa direkt tekini 1 TB mı yapmalıyım?
  5. E

Hocam site güvenilir mi? Pek bilgim yok bu konularda. İsmini pek duymadığım için sormak istedim.
  6. E

Arkadaşlar, üniversitenin başlamasıyla birlikte kendime masaüstü bir bilgisayar almayı planlıyorum fakat kafamda pek bir şey yok. Piyasaya pek hakim değilim ama iyi bir şey istiyorum, yazılım ve grafik üstüne çalışacağım ek olarak oyun falan oynayabileceğim bir bilgisayar istiyorum. Yardımcı...
  7. E

Çözüldü✓ bu fiyata bu sistem alınır mı

Sistemin fiyatı falan oldukça uygun alınır. Belki PSU sıkıntı çıkartabilir (?)
  8. E

100 ₺ Telefon Kulaklığı Önerisi

11 Kasım indirimlerinden yararlanarak kulak içi kulaklık almayı düşünüyorum, silikonlu olursa daha mutlu olurum. Not: Kulağım birazcık küçük ondan dolayı taktığımda düşmesini istemiyorum :/
  9. E

Geforce Now Hata Veriyor

Yüklenme ekranı geçtikten hemen sonra oyundan atıyor yani girme gibi bir fırsatım olmuyor.
  10. E

Geforce Now Hata Veriyor

Geforce Now'dan arkadaşlarımla Phasmophobia beta girmek istiyorum gereken yönetmleri yaptıktan sonra oyun yükleniyor ama sebepsiz bir şekilde oyundan atıyor çözümü var mıdır acaba? Hata kodu: 0x80030020 (Not:Bu hata birkaç gün önce yoktu gayet güzel oynuyordum ancak düne kadar ne kadar denesem...
  11. E

Yardım Laptop Cpu ve Gpu sıcaklıklarım normal mi ?

Sıcaklıklar Laptop için normal değerde problem yok.İyi oyunlar dilerim.
  12. E

Geforce Now kütüphane sorunu

Arkadaşım beta testinde premium hesaba sahip kendsinin iyi bir bilgisayarı olduğu için bana verdi hesabı ama önceden kendi steam hesabını bağlayıp test yaptığı için ben kendi steam hesabımı bağlasam bile onun steam hesabındaki oyunları oynayabiliyorum nasıl düzeltebilirim? 1614064557 @Abdullah...
  13. E

Darboğaz yapıyor mu?

Laptopların genel sıkıntısı galiba :( sürekli bunun yüzüne fps sıkıntısı yaşıyorum.
  14. E

Darboğaz yapıyor mu?

Arkadaşlar işlemcim ekran kartına darboğaz yapıyormuş gibi hissediyorum. İşlemci:İntel i5 M460 Ekran kartı:Nvidia Geforce 310m oyun oynarken işlemcim %100 kullanılmasına rağmen ekran kartım genelde %40-%50 oluyor hiç %50 nin üstüne çıktığını görmedim sizce darboğaz oluyor mudur?
  15. E

Şuan bilgisayarında kullandığın ekran kartı Marka Modeli nedir?

Yinede tarihi eser kaçakçılığı hiç iyi değil (!)
  16. E

Corsair mi Logitech mi ?

Tavsiyem Logitech g203 ama Corsair de alabilirsin
  17. E

Reis laptopu 2. el aldım 8-9 sene önce aldım ondan dolayı cs bile oynanmıyor :D
  18. E

Geforce 310m :( Edit: Sanki tarihi eser kaçakçılığı yapıyormuşum gibi hissettim.
  19. E

400 450 TL klavye önerisi

Benim zamanında almak istediğim bir klavyeydi aslında fiyatı baya uçmuş önceden 150-200 tl falandı.Ama haklısın bu fiyata mebran klavye alınmaz.
Top Bottom