Arama sonuçları: *

• Users: 4HM3T
  • Order by date
  1. 4

Yardım Hangi psu yu almalıyım

çok söze gerek yok bu işin ustası fsp dir başka markalara bakmana gerek yok. https://www.amazon.com.tr/dp/B0DZBCBGV1?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
  2. 4

Sıfır sistemde Sketchup da ekran kapanma sorunu

Yardım edebilecek bir yiğit varmı acaba :)
  3. 4

Sıfır sistemde Sketchup da ekran kapanma sorunu

Merhabalar öncelikle 1 hafta önce topladığım sistemde ( aşşagıda donanım bilgileri var ) birçok test yapmama ve bu sorun çıkmamasına ragmen sketchup programını kullanırken bir süre sonra ekran kapanıyo ama bilgisayarın gücü kesilmiyo veyahut yeniden başlatmıyo. Bir çok stress testi ve başka...
  4. 4

2000-2500tl wireless maus önerisi

yorumları çok iç açıcı gelmedi daha bilindik marka öneriniz varmı acaba
  5. 4

2000-2500tl wireless maus önerisi

merehaba arkadaşlar kardeşim yüzünden her yıl maus değiştirdiğim için (kabloyu yiyo galiba ben odadan gidince) kablosuz maus almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum
  6. 4

İnceleme Sony XB-900N 🎧 Inceleme

sony kulaklık pişmanlıktır garanti ve servisi çok kötü
  7. 4

Bu bilgisayar alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-bu-sistem-bu-fiyata-yok-917238434/detay bu sistemden monitörsüz fiyat istiyebilirsiniz zaten aceleside varmış ucuza satabilir 1623361938 pardon monitörlü sistemmiş sizin attığınız ozaman sizin attığınız sistem o...
  8. 4

ekran kartımda performans düşüklüğü

Vereceğim örnekler çok basit olcak ama güç seçeneklerini yüksek olarak değistirin Bide bilgisayarınız çok ısınıyomu valorant da 190 alması çok az minimum 280 civarı alman lazım
  9. 4

ekran kartımda performans düşüklüğü

Tam olarak neyde ne kadar performans aldıgınızı söyler veyahut fotoğraf atarsanız daha çok yardımcı olabilir arkadaşlar
  10. 4

yazlığa gitmek için seyahat izin belgesi alınabilirmi

Yalovadaki yazlığıma gitmek istiyorum çün kü bi kaç meyve ve sebzele yetişti hem onları toplicam hemde istanbulda evde sıkıntıdan patlıcam en azından ayın 19 una kadar kalmak için izin belgesi alabilirmiyim Alabilirsemde nerden ve nasıl başvurmam lazım
  11. 4

PC Sürekli Kendine Res atıyor

Malesef benimde bilgim bu kadar yanlış bilgi vermekte istemiyorum :(
  12. 4

sorun psu da gibi gözüküyor kurulumu siz mi yaptınız pc nin 1620418217 OCCT 6.2.0 indirip Power Test yap. Olay görüntüleyicisine rapor düşüyorsa raporu paylaş. farklı bi fişe takıp da deneyebilirsin
  13. 4

monitör çiziğini tamir edebilirim

yardım edebilecek bi babayiğit varmı acaba :)
  14. 4

Sizin için kaç FPS akıcıdır ?

valorant da en az 300 gta 120 cyberpunkda 30 :)
  15. 4

mavi ekran verip mi atıyo yoksa birden kapanıyomu
  16. 4

monitör çiziğini tamir edebilirim

monitörümde 4 cm'lik bi çizik var düzeltebilme şansım varmı acaba çok derin bişe değil
  17. 4

15 bin tl laptop önerisi

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-5-intel-core-i7-10750h-16gb-1tb-ssd-rtx-2060-freedos-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-81y8009ntx-p-HBCV00000379W4 bu var ama ben 3060 lık versiyonunu çıkmasını bekliyeceğim eğer başka ürünlerde çok fazla indirim olmadaığı sürece
  18. 4

15 bin tl laptop önerisi

17.3 istiyorum
  19. 4

15 bin tl laptop önerisi

çok sağolun ama 20 bin çok :) zaten yeni elanmmanlara vericez :) sadece küçük projelerde kullanılacak bide okadar bütçem yok ama 3060 serisi 15 tl bandına çıkarsa ilk çıktığı gün alıcam zaten 3080 lı masaüstü bilgisayarlarımız var ama görüşmelere yada evden çalışmak için zor oluyo o yüzden...
  20. 4

15 bin tl laptop önerisi

tam olarak tarihi bellimi muhtemelen haziranı bekicem monster istemiyorum malesef herkes çok övüyo ama :) yapcak bişe yok şu an 9 tane laptopum var sadece monsterda sorun yaşadım o yüzden biraz korkuyorum gene bişe olur diye mimarlık şirketime alıyorum 6 tane alıcam 90 bin tl para az değil...
Geri