Arama sonuçları: *

1. Özgürcan

Yenilenmiş 13 pro Vs Orjinal sıfır 13

yenilenmiş cihaz kesinlikle alma hepsi yan sanayi parçalarla tamir edilmiş cihazlar
  2. Özgürcan

Kulaklık önerisi 7000tl

https://www.hepsiburada.com/logitech-g733-black-981-000864-7-1-surround-rgb-mikrofonlu-lightspeed-kablosuz-gaming-oyuncu-kulaklik-p-HBV000019C9NV?magaza=Hepsiburada&bskt=1&ref=akakce&v=1.34.5 bu nasıl kullanan var mı başımı ağrıtsın istemiyorum bide discord mikrofon kalitesi iyi olsun istiyorum.
  3. Özgürcan

MacBook Air m2 alınır mı?

kullanım amacına göre değişir ama ofis laptop konusunda çok başarılı bende m4 versiyonu var hiç pişman değilim tabii diğer apple cihazlarımla uyumlu çalıştığı için çok rahat kullanabiliyorum cihazı
  4. Özgürcan

R5 5600 için ekran kartı önerisi

4070 kullanıyorum öneririm
  5. Özgürcan

Artık oyunlar sarmıyor

bazen oyun oynama isteği geliyor o hafta uzun süre oynuyorum ama bazenler haftalarca bilgisayarı açmıyorum dizi film falan izliyorum yatıp uyuyorum hele bir işe gidip geliyorsan zamanda olmuyor çoğu zaman o yüzden akışına bırakacaksın oynamak için zorlamıcaksın.
  6. Özgürcan

Üniversite için En Fiyat Performans Tablet

iPad Air m3 kullanıyorum tavsiye ederim.
  7. Özgürcan

MacBook kullanan var mı önerir misiniz

MacBook kullanan varsa önerir mi uzun süredir kullanan ne yaptığını söyleyebilir
  8. Özgürcan

5600XT mi 6600XT mi?

kartın testlerinde oyun performansı senin için yeterliyse 5600 alabilirsin sana kalmış bir şey
  9. Özgürcan

2K monitörü 1080p kullanmak sorun yaratır mı?

görüntü kalitesinde düşüş yaşarsın bulanık falan olur.
  10. Özgürcan

Hangi İPhoneu almaliyim?

15 kullanıyorum tavsiye ederim.
  11. Özgürcan

Sistemde hangi parçayı yükseltmeliyim.

sistemin iyi sadece işlemci soğutucu ve depolama alman yeterli olur anakart bence kalsın he overlock falan diyorsan da bi b550 çekersin olur biter performansından memnunsan ekran kartını veya işlemcini ellemene gerek yok bence
  12. Özgürcan

Oyun kurulu diski sıkıştırmak zarar verir mi?

1 2 diskim full oyun kurulu ve ağzına kadar dolu bu diski full sıkıştırsam oyunlara zarar verir mi acaba? 1738960106 bu arada diskler sata ssd
  13. Özgürcan

Telefon sarj istasyonu

Şöyle bir şey kullanan oldu mu cihaza zarar verir mi kullanımı rahat mı. 3ü de var telefon kulaklık saat tek seferde şarj etmek çok mantıklı geliyor. 1500tl alınmaya değe mi
  14. Özgürcan

Marvel's Spiderman 2 PC Türkçe Yama Ücretsiz Yayınlandı!!

teşekkürler kurdum.
  15. Özgürcan

Marvel's Spiderman 2 PC Türkçe Yama Ücretsiz Yayınlandı!!

yama çalışıyor mu deneyen var mı
  16. Özgürcan

Çözüldü✓ 14 Pro Max Denetim merkezi Sorunu

ios güncellemesi yap çoğunlukla ios 17 desin 18 geçmen gerekli
  17. Özgürcan

Apple watch 9 10 se önerisi

apple watch almak istiyorum baktım ama özellikler birbirine çok yakın geliyor se 2 buldum ben bununla müzik ve wp gelen mesajları sesli veya diğer türlü görüp cevaplayabilir miyim teşekkür ederim...
  18. Özgürcan

FPS Oyun önerisi lazım

world war 3 var ücretsiz aynı onlar gibi
  19. Özgürcan

R5 4650G- R5 3600 Takas.

harici ekran kartın dimi
  20. Özgürcan

Marvel's Spiderman 2 PC Kırıldı!

4k ne kral ya bana 2k fazla geldiği için sadece onu youtube bir şey izlemek için kullanıyorum ikinci ekran
Geri