Arama sonuçları: *

1. Özgürcan

Ryzen 5600 ile uyumlu ekran kartı en üst ne olur

2kda 4070 kullanıyorum
  2. Özgürcan

Diablo 4 güncelleme sonrası dlss kayboldu

güncelleme sonrası oyuna giriyim dedim bi fps düşüklüğü dikkatimi çekti baktım ayarlara dlss kapalı yok. diğer teknolojiler de kaliteyi çok düşüyor ve fps maks 5 7 falan artıyor
  3. Özgürcan

Iphone 15'den iphone 16'ya geçilir mi

15 hali hazırda var sadece aklım 16da kaldı arada 10 12bin tl var değer mi yoksa kullanmaya devam mı etsem karar veremedim
  4. Özgürcan

Iphone 15'den iphone 16'ya geçilir mi

Arkadaşlar bende iphone 15 128 var iphone düşünüyorum fakat arada sadece en belirgin özellik işlemci 15 a16 bionic 16 a18 bionic var bunun için değiştirilir mi sizce.
  5. Özgürcan

Xbox 9. nesil vs dualsense ps5 mi

aynen öyle görüntüsü de çok güzel neyse o zaman xbox alayım internette pek güvenmiyorum birkaç yere baktım garantisi açılmış ürün kullanılmış ürün yollamışlar direkt mağazadan almayı düşünüyorum. neyse teşekkürler
  6. Özgürcan

sadece pc belki ara sırada olsa telefona bluetooth bağlanabilirim deadcells gibi oyunlar için yine xbox mı iyi olur
  7. Özgürcan

ikisi arasında kaldım fiyatlar neredeyse aynı kullanım yeri pc dualsense için yazılım geldiği söyleniyor kullanım açısından artık sorun yokmuş yani sizce hangisini almalıyım hikayeli oyunlar için düşünüyorum uzun süre kullanımda hangisi daha iyi sonuç verir?
  8. Özgürcan

21K bütçe ile rx7800xt mi yoksa RTX4070 mi almalıyım

ekte ki 4070 modelini kullanıyorum gayet memnum ben fakat amd olan kart saf performans da nasıl bilmiyorum belki daha iyidir size kalmış
  9. Özgürcan

Yardım 8 GB RAM Windows 11 için yeterli mi ?

yeterli değil wim11 geçme zorunluluğu nedir win10 ne yapamadınız da win11 yapıyor gereksiz sistemi şişirmekten başka bir şey yapmayacaktır
  10. Özgürcan

Windows 11 Windows 10 dan fazla mı RAM kullanıyor bide Windows 11 önerir misiniz

bu nedenden dolayı win11 den win10 geçtim ram ve depolama daha az kullanıyor bana daha stabil geliyor sistem açılış olur kullanış olur yine sana kalmış
  11. Özgürcan

RTX 3060Tİ OVERCLOCK Modeline Undervolt Ayarları

900mv kartın hızı neyse ona alıp L tuşuna basın stabil olmazsa 925 950 diye çıkın bende undervolt kullanıyorum kart daha serin fanlar daha az rpm dönüyor 1720534764
  12. Özgürcan

Öneri İphone 11 mi XS Max mi ?

bende arada kalmıştım xs max aldım 512gb ip 11 64gb aynı fiyatta ama ekranı oled xs max ve daha büyük daha ince cerceve aynı ram boyut sadece işlemci ve kamera fark var ama devasa bi fark yok yine sana kalmış
  13. Özgürcan

Öneri 2K monitörde bazen 1080p oynamak

çok değil monitörün boyutuna göre değişir ama ben 1080p kullanıyorum bana kötü gelmiyor
  14. Özgürcan

Ryzen 5 5600 için soğutma önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/384864/thermalright-peerless-assassin-120-se-tl-c12c-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/ o işlemcide bunu kullanıyorum 50 60 derece oyunlar kullanıyorum gayet memnum bu arada ben alırken spirit modeli yoktu o 1 bakır boru daha fazla daha iyi performans verir...
  15. Özgürcan

Öneri Kaliteli bir kule tipi arıyorum

r5 5600 eskiden stok ayarlarda 75 80 derece geziyordu sesi rahatsız ediyordu the last of us ise 85 90 lara kadar geliyordu core performance boost kapamak zorunda kalmıştım
  16. Özgürcan

https://www.gaming.gen.tr/urun/384864/thermalright-peerless-assassin-120-se-tl-c12c-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/ bu modeli aldım 1500tl 1719097969 ayarlar ultra dlss kalite 2k alt tarafta açık orası full ultra çok oynamadım 10dk ama ani sıçrama falan yok 49 51 gitti geldi denemek için...
  17. Özgürcan

neyi? rdr2 ekte bu arada
  18. Özgürcan

yok hayır güvenilir bir kaç site var onları rahat bulursun
  19. Özgürcan

rdr2 epic games dying light 2 korsan
  20. Özgürcan

yarın oynar atarım hocam elden ring yok ama yükleyecem