Arama sonuçları: *

1. Enver Paşa

Thf/Tly/Tp2 Fonları İçerde Kalanlar. (Tera Portföy)

Ne boş sıkıyorsun sen ben TP2 cilere özel bir şey mi demişim bomboş konuşuyorsun. Haddini bil. 1) Kendim her ay bursumu PPF lere koyarak değerlendiriyorum ama hiçbir zaman piyasadan ayrışan diğerleri örn %1 kazandırırken %2 kazanana paramı bağlamadım. Piyasamı bilgimi sorgulayamazsın. 2) TP2...
  2. Enver Paşa

Ekonomi, Üretim ve Dolar

Özelleştirme devletin sahip olduğu bir işletmenin özel sektöre devredilmesi ya da özel sektör tarafından işletilmesidir. Atatürk'ün devletçilik diye ilkesi var ancak Devletçilik ilkesi lisede öğrendiğinden çok farklı. Devletçilik ilkesi özel sektörün yetersiz kaldığı alanlarda devletin ekonomik...
  3. Enver Paşa

Ekonomi, Üretim ve Dolar

Özelleştirme karşıtı kafatascı "AnDıMıZı kAlDırDılAr MoRuQ" kafasında Atatürk'ü anlamamış tiplersiniz yazık.
  4. Enver Paşa

Kesinlikle haksızlık olur bu yüzden kesinlikle karşılanmamalı. İnşAllah hükümet böyle bir hata yapmaz.
  5. Enver Paşa

Kimsenin kafasına silah dayamadılar sadece çok iyi pazarladılar. Hızlı para kazanma hırsıyla portfoyunu çeşitlendirmeden araştırmadan bütün parasıyla girenlere iyi ders oldu. Utanmadan bi de bu zararı kamuya yıkmak istiyorlar :D
  6. Enver Paşa

mağdur yok. kimse dolandırılmadı.
  7. Enver Paşa

🔥İndirim Kellogs Ürünlerde 4 Al 2 Öde

Sen yapabiliyor musun günlük 100 barfiks 100 şınav 100 squat 🤣🤣🤣🤣 güzel bir karbonhidrat kaynağı olabilir hocam sizin için.
  8. Enver Paşa

Yıllardır İçimde Taşıdığım Yükler

Kendim de zoretanin tedavisi görüyorum sence neden böyle oldu? Nemlendirici ve güneş kremimi mi kullanmadım 1789663498 Bu arada Allah kolaylık versin bende aynı şeyden muzdaribim.
  9. Enver Paşa

🔥İndirim Puma Üniseks Phase Taşınabilir Omuz Çantası 412 TL

1.3 kg olan huawei matebook d13 üm sığabiliyormuş zar zor o.O2
  10. Enver Paşa

🔥İndirim Puma Üniseks Phase Taşınabilir Omuz Çantası 412 TL

13 inch laptop sığar mı?
  11. Enver Paşa

Derslerimin Çoğu Uzaktan Eğitim

pardon da bahçe bitkileri okuyup ne bekliyorsun? odtü itü gibi kampüs ve üni hayatı mı?
  12. Enver Paşa

Blue Switch Yurtta Sıkıntı Cıkarır mı?

klavyeni değiştir dostum
  13. Enver Paşa

Uluslararası İlişkiler Liaans Bölümü Hakkında

Marmara Üniversitesinde Siyaset Bilimi ve Uluslarası İlişkiler okuyorum. Eğer entelektüelliğini arttırmak istiyorsan gayet güzel bölüm. Birçok bilim ile ilgili (mesela ekonomi, politika, felsefe) derslerin olacak. Ancak diplomasının malesef ki bir değeri yok.
  14. Enver Paşa

Üniversite 1. Sınıf Ders Kaydı Yapılmalı mı?

dostum koyulan zorunlu dersleri secip onaylayacaksın sadece. ders seçmiyorsun zorunlu derslerini onaylıyorsun.
  15. Enver Paşa

İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı Okunmalı mı ?

kesinlikle hayır. elazığda gerek yok. 1788723759 dostum muafiyet yok çünkü bölüm %30 veya %100 ing değil.
  16. Enver Paşa

Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Domenico Tedesco Oldu!

Yahudi ve eşcinsel td Fener'e yakıştı.
  17. Enver Paşa

Benim ne olmam lazım

bence 2 yıllıklara bak. bazı bölümlerde kendini geliştirirsen sektörde iş bulabilirsin.
  18. Enver Paşa

Erkek yüz bakım önerisi

cerave yüz temizleyici
Geri