Arama sonuçları: *

1. E

Benim ne olmam lazım

bence 2 yıllıklara bak. bazı bölümlerde kendini geliştirirsen sektörde iş bulabilirsin.
  2. E

Erkek yüz bakım önerisi

cerave yüz temizleyici
  3. E

GÜNGÖREN'de Oturan Kardeşlerim Sorularınız Belediye Başkanına Gelsin!

İleriye dönük hedeflerini çok merak ediyorum. Kendisi çok samimi birisi ileride İBB adayı teklif etseler ne düşünür acaba?
  4. E

🟠 Jahrein tutuklandı!

Ben sana ifade özgürlüğünden bahsediyorum sen geliyorsun sanki hukuğu tanımamışım gibi davranıyorsun. Ben orman kurallarından bahsetmiyorum. 1726252113 Ayrıca senin mantığına göre diyanetin hutbesiyle dalga geçmesi de gayet suç bir şey. O zaman jaho nun hapise girmesini doğru buluyorsun
  5. E

🟠 Jahrein tutuklandı!

İfade özgürlüğünün tanımını daha bilmiyorsun. İfade özgürlüğü demek herkes birbirine sövsün bu serbest olsun değil. Eğer sen bana söversen seni dövebilirim, bende sana sövebilirim. "Devlet baba bu bana böyle böyle dedi, bunu hapse at" kadar saçma bi şey yok
  6. E

🟠 Jahrein tutuklandı!

İfade özgürlüğünü savunmayan birinin ifade özgürlüğü savunulmaz. #DevletiminYanındayım #PolisiminYanındayım
  7. E

🟠 Jahrein tutuklandı!

Kendisi herkese laf söyler, kendisine biri bi şey deyince hemen dava açardı. İyi oldu.
  8. E

Sınıf değiştirme lise 2

Özet yüzünden inşAllah kalırsın kardeşim. 3 yıl daha "suriyeli" ile okuman dileğiyle..
  9. E

Türkiye 13 Yıl Sonra Arap Birliği Zirvesine Katılıyor !

sir we are secular,we are not arab
  10. E

18 yaş altı banka hesabi

hocam uygulamaya giremiyorsun, uygulama şifresi vermiyorlar.
  11. E

18 yaş altı banka hesabi

hangi banka? bana ziraat de mobil bankacılık vermediler.
  12. E

18 yaş altı banka hesabi

Mobil bankacılık vermiyorlar diye biliyorum pek işlevsel olmuyor.
  13. E

AKP'nin satışı yaptığı fabrikalar

Sen çok mu büyüdün Mete ? Kanziliğe devam mı
  14. E

AKP'nin satışı yaptığı fabrikalar

AKP'nin yaptığı en doğru hareket. 🙏 ne kral adam
  15. E

Milletimize hayırlı olsun.

Yorumlara bak biri dinazor parkı diyerek bunu meşru hale getirmeye çalışıyor, diğeri Atatürkü unutturmamak falan diye zırvalıyo olan benim vergilerime oluyor. (barbaros şansal edit)
  16. E

7 Eylül 2024 Cumhurbaşkanı'nın Açıklamaları

Tekkeler kapalı iken localar açık olamazdı. Ayrıca masonlar ittihat ve terakki ile bağlantısı olduğu için Atatürk için her zaman bir tehditti. Belki de Atatürk'ü masonlar öldürdü yani bilemiyoruz.
  17. E

Masonluk o zamanki dönemde eğitimi gücü temsil ediyordu, o yüzden kalmaları normal. Mason locaları bir sosyal kulüp gibiydi gidipte ayin mayin yapacakları yok adamların. Atatürk'ün mason olup olmadığını dahi bilmiyoruz o yüzden dediğin doğru değil. Atatürk masonda olabilir Sabetayist de...
  18. E

Bana tarih oku diyorsun ama ittihatçıların niye mason localarına girdiğini bilmiyorsun. Mason localarına Abdülhamid'in istihbaratına yakalanmamak için girdiler çünkü o zaman en korunaklı yer orasıydı. Ayrıca ümmetçi islamcı adamlar hepsi aç araştır. Hepsi İslam için Allah için savaşan/savaşacak...
  19. E

Atatürk'ün silah arkadaşlarının en az %60'ı ümmetçi islamcı adamlar siz ne sanıyorsunuz bu adamları? Kuvayi Milliye'de öyle. Ayrıca olay burada Atatürk falan değil. Bu ülke "Biz Atatürk'ün askeriyiz" sözleri atan çakma Kemalistlerle çok zarar gördü. Bir sürü darbe ve askeri vesayet oldu...
  20. E

Bir gün sende böyle olacaksın Türkiye'm

Ankara'yı uzaya yollamak lazım
Top Bottom