Arama sonuçları: *

1. I

B450m s2h m2 ssd uyumluluğu

KIOXIA Exceria 500GB NVMe Gen3 M.2 SSD R: 1700MB/s W: 1600 MB/s, Dahili https://amzn.eu/d/e0870P4 Arkadaşlar uyumluluğu kontrol etmeden bu ürünü aldım uyumlu mudur acaba
  2. I

Kasadaki Type-C Portuna Girmiyor

Teşekkürler
  3. I

Neden type c yazıyor 1646921738 Ulan ben de uğraşıyorum sokmaya smemfmemfemdledme
  4. I

Arkadaşlar kasamda type c girişi var. Ancak kabloyu sokmayı denediğimde girmiyor. Bi işlem mi yapmam lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. I

Sıvı Soğutma Önerisi

Hem site hem marka çok güvenilir gelmedi. Acaba kullanıcısı var mı?
  6. I

Sıvı Soğutma Önerisi

https://www.itopya.com/cooler-master-masterliquid-ml240l-v2-rgb-240mm-islemci-sivi-sogutucu/?__cf_chl_jschl_tk__=85b34d778f6fb6b5d98db796e20c554776d0068f-1626688680-0-Aey3yhDwS0yop8ImIGhMTAUm7Apc-oUKBUH9Dyi-FxaYChhqmj4LN7ztVD0Xs8p_cf1HJ5Zxfu6J11iJNYdmpvjiHeq3FQxWty0I2LVXOk1E9tlq6zKNG-8RTeP_2-jX_z...
  7. I

Sıvı Soğutma Önerisi

Neden acaba
  8. I

Sıvı Soğutma Önerisi

Bütçe 750 tl. Çok ses istemediğim için sıvı soğutma düşünüyordum.
  9. I

Sıvı Soğutma Önerisi

Bir adet sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Kasam gamepower horizon, işlemcim r5 3600 önerilerinizi bekliyorum.
  10. I

Microsoftun Sitesine Giremiyorum

rica etsem iso dosyasını indirme linkini atar mısınız
  11. I

şu anda yaptım ama değişiklik olmadı
  12. I

nasıl yani kendi bilgisayarımı mı güncelleyeyim?
  13. I

Arkadaşlar bir adet format usbsi oluşturmam gerek ancak iso dosyası için microsoftun sitesine giremiyorum acaba sıkıntı tek bende mi var?
  14. I

Ön tarafı cam olan kasayı mesh yapabilir miyim?

Gamepower Horizon 1609086221 önü çıkıyor ama cam yani
  15. I

kasadaki hava akışı kasanın önünü açtığımda hiçbir sıkıntı yaşatmıyor hatta bayağı soğutuyor ama bu sefer tozlanma aşırı oluyor. Kasa alacak bir bütçem de yok şu an. O yüzden mesh arıyorum.
  16. I

parçalar ısınıyor ya o yüzden arıyorum zaten.
  17. I

Gamepower Horizon Yedek Parça

Arkadaşlar ben sistemi alırken ön tarafı camlı olan versiyonu aldım bunun bir de mesh olanı varmış. Bu mesh kısmı nasıl bulabilirim?
  18. I

Bilgisayarın ekranı gidip geliyor

Arkadaşlar an önce bilgisayar delirdi gibi oldu sürekli ekran gidip geliyor. Sanki ekranda cızırtılar var gibiydi. Bir kapatıp baktım acaba ekran kartı falan mı çıktı diye. Bir sıkıntı yok gibiydi. Nedenini bulabilir miyiz acaba içim hiç rahat değil.
  19. I

Evet ön panel çıkıyor. Toz filtresini nereden alabilirim?
  20. I

Merhabalar arkadaşlar. Kasamda hava sirkülasyonu az ön taraf cam olduğu için. Ön tarafı mesh yapma şansım var mı acaba? İçeri toz girmemesi için ne yapabilirim?
Geri