Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

Yardım Razer kraken v4 alınır mı ?

sesleri bi garip geliyor demi alışamıyorsun öyle bi problem mi oldu yoksa ne oldu :D
  2. oğuzhan18

372 gr benim kulaklık kablosuz inan kulağımda yokmuş gibi ağırlığı yok. Çok güzelde yalıtımı var. 4 k fiyata almıştım. Bozulursa tekrar alırım.
  3. oğuzhan18

razer kraken v3 pro var bende başta ilk kullandığımda sesleri kulaklığa göre farklıydı ama alışınca çok hoşuma gitti. bu versiyonu bilmiyorum benim ki 50 mm hoporlor çapı var bunun 40 mm fark ne olur bilemem.
  4. oğuzhan18

🔥İndirim ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 NX Wireless Klavye 5.699₺

rog strıx scope 2 nx snow modeli var bende hediye gelmişti. hiç beğenmedim tuşlar çok yumuşak 1 senedir öyle boşta duruyor 50 tllik frisb klavye daha rahat geliyor satabilirsem satacam klavyeyi.
  5. oğuzhan18

TLOU 1 2 izlemiş olmama rağmen oynanır mı

Part 2 oynadığıma pişman oldum. Ben hiç sarmadı kendim için söylüorum. Oyunu bitirmedim o yüzden çok fazla oynadım ama zevk almadığım için giresim bile gelmiyor crack zaten. gow yapıştır direk düşünmeden derim.
  6. oğuzhan18

Arkadaşım sistemini satacak ne kadar eder?

Ekran kartı para ediyor zaten sistemde bende farkındayım bide kasa işte 😁
  7. oğuzhan18

Fotoda var hocam.
  8. oğuzhan18

Arkadaşım ddr5 sisteme geçeceği için elinde ki sistemi satacak sizce kaç paraya ilanlara koyabilir.
  9. oğuzhan18

Bu elektronik sigara alınır mı ?

ben gs modelini kullanıyorum ürün çok hoşuma gitti. g modeli dahili pili içinde geliyor onu değiştiremiyorsun o yüzden önermiyorum. gs modelini başka forumdan 2 kişiye daha aldırdım hepsi memnun kaç ay oldu alalı coil hala yanmadı ve çok fazla içimeme rağmen.
  10. oğuzhan18

🔥İndirim Blade 8 Adet Karışık Deodorant 😱😱438₺ ( TEKRARDAN AKTİF!! )

diğer setide olsaydı bende alacaktım.
  11. oğuzhan18

Yardım Sizce Dualsense mi Xbox Gamepad mi?

3 senedir dualsens kullanıyorum. 2 tane indirimli xbox kolu aldım zamanında son nesil. 2 gün alışmaya çalıştım ama çok rahatsız edici geliyor kol tozlar içine yeşil renkli xbox kolu büyük ihtimal sonsuza kadar duracak bir köşede. tercihim dualsens çok rahat ve kullanışlı.
  12. oğuzhan18

🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

g24f2 bizim arkadaşlarda 2 sene öncesinden bunlardan almıştı paneli 3 sene dayanıyor galiba iki senede ikisinin monitörü alttan kararmaya başladı çizgiler çıktı. garanti sayesinde bir üst model pivot monitör gönderdiler.
  13. oğuzhan18

Bu monitör alınır mı

3 yıl garantisi var zaten korkacak bir şey yok. arkadaşımda asus monitör var bozuldu 1 senede marka odaklı olmayı bıraktım artık ben garantisi vardı. paneli yapamıyorlarmış daha üst model monitör gönderceklermiş.
  14. oğuzhan18

Bu monitör alınır mı

sepette 250 tl indirim var özellikleri çok iyi fiyatıda iyi
  15. oğuzhan18

Klavyemi Kaç TL'ye Satabilirim ?

şimdi bu kasa ful kapalı bide ama sıcak değerleri düşük oluyor yani gidip bence almaya gerek duymuyorum içinte t6 ultra hava soğutucu var yada ondan mı bilemedim :D
  16. oğuzhan18

😁
  17. oğuzhan18

öncelikle hayırlı olsun sisteminiz şimdiden seni çok iyi anlıyorum bak benim kasam 2009 dan kalma kasa ama içinde ddr5 sistem var psu desen everest. yani bende markacılık düşüncesi hiç yok. bakarım denerim hoşuma giderse alırım. benim hala çalışan a4tech internet cafe mouse var ömürlük...
  18. oğuzhan18

internetten klavye almak istemiyorum bu klavye saolsun arkadaştan hediye geldi 4 saat gibi alışmaya çalıştım ama alışamadım tuş basım olayları hissiyatı berbat benim için. arkadaşımı aradım 1 senedir klavyen duruyor toz içinde çürüyecek al geri gönderiyorum sana kargo parasını vercem diye...
  19. oğuzhan18

reis yemişim pahalı olmasını ya şu 15 tl olan klavyemin % 10 hissiyatını rahatlığını vermiyor ya tuşlar okadar yumuşak ki parmaklarım sanki ağır basıyor da istemsizce basıyorum. :D
  20. oğuzhan18

Arkadaşlar elimde 0. Ürün klavye var hediye geldi ne kadar çok kullanmak istesemde tuşları çok hafif böyle elim üstündeyken basıyormuşum gibi geliyor ve bu beni çok rahatsız etti 4 saat denedim ama alışamadım öyle 1 senedir boşta duruyor. Şu anda kullandığım frisby klavyem 15 20 TL ama...
Geri