Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

XMP ayarını açınca pc reset atıyor ?

bios uptade yapınız. hiç yapmadıysanız.
  2. oğuzhan18

Xiaomi 14t pro 512 GB alınır mı

Sorunsuz uzun süre kullanılıyorsa isterse 1000 olsun hocam her türlü kaar var ortada araştırcam. Saol.
  3. oğuzhan18

15 olanını alsam direnç kayıt sonradan yaptırıp sorun çıkma ihtimali olur mu yada yapan kişiye göre işçilik fiyatı çok oynuyor mu.
  4. oğuzhan18

Yurt dışı ürünü 15 olanını sarı sitede satıyorlar hocam. 14tpro yarından çok daha ucuz ama imei atmak lazım.
  5. oğuzhan18

Yani 19 dkda şarz oluyor. 144hz var telefon büyük işlemcisi de güçlüymüş yazılım konusunda nasıldır acaba. 1734905402 Ocakta 15 olanı gelcek diye biliyorum birde. Özellikleri hoşuma gitti yazılı olarak.
  6. oğuzhan18

Arkadaşlar iPhone istemediğim için 45k bütçe var. Gözüme bu telefon çarptı yanında hediyesi de var. Başka sitelerden alırsam 39.500 geliyor sizce alınır mı. Yada başka ne önerirsiniz.
  7. oğuzhan18

🔥Xbox 9. Nesil gamepad 2.135 Itopya🔥

olabilir xbox sevmediğim yanı arkadaki 4 tuş olayı ellerimy çok birbirine yapışık oluyor ve bu canımı sıkıyor dualsensle oynuyamdığım oyun yok nie stabil için xbox diyorlar bilmiyorum.
  8. oğuzhan18

🔥Xbox 9. Nesil gamepad 2.135 Itopya🔥

paran dualsense yetiyorsa tabii ki dualsens al. xbox rahat deyil bana göre dualshock 3 bile xbox kolundan bana rahat geliyor.
  9. oğuzhan18

FC25 KASMA DONMA PROBLEMİ

oyuna gelen güncellemeler yüzünden bağlantı sorunları olabiliyor benim 1 hafta oyun çok ağırdı malesef. internetimde 24 mps bugun kick youtube video izlerken geçikme olmuyordu. ama oyunu bugun komple sildim bidaha oynamıcam.
  10. oğuzhan18

Ekran paylaşımı olan discord muadili ne kullanılabilir?

şu anda guilded kullanıyoruz 1080p 60 fps yayın verilebiliyor çok iyi ama. diskord gibi gürültü engelleme yok. maalesef bazı arkadaşların arka sesleri çok alıyor.
  11. oğuzhan18

Rx 6800 Bf 1 Performansı

berbat fps bi problem var.
  12. oğuzhan18

Derbi Ne Olur? BJKvFB

fenerli olarak beşiktaşın yenmesini istiyordum. güzel oldu.
  13. oğuzhan18

Derbi Ne Olur? BJKvFB

fenerliyim beşiktaş yensin isterim
  14. oğuzhan18

Adrenalin 24.12.1 (WHQL Önerilir)

Önemli Noktalar Marvel Rivals Microsoft Flight Simulator 2024 Dragon Age™: The Veilguard Slitterhead Delta Force S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl Radeon'da AI Geliştirme Linux için Windows Alt Sistemi (WSL 2) için resmi destek, desteklenen donanıma sahip kullanıcıların Windows...
  15. oğuzhan18

Bu İndirimlerde BF serisinden hangileri alınır?

BF 2042 alma hangisini alıyorsan al
  16. oğuzhan18

Flash belleğe format hazırlama

ben hiç rufus felan yapmadım win10 dosyasını indirip içine attım sonra biostan seçip attım hep format sorun olmadı.
  17. oğuzhan18

Fc25 oyun çok hantal

çok iyi oynadığım sayılmaz genelde 7 veya 8 ama internetim beni çok etkiliyor.
  18. oğuzhan18

Fc25 oyun çok hantal

farkettim zaten şahsen benim için başlangıç 24 çok güzeldi ve oyun oynanışı hoşuma gidiyordu. ama benim şahsi yorumum. oyunda fizik kavramı yok. oyuncunun hızı 399 hız yazsın ama 50 hız yazan adam gelip çok rahat topu arkadan yetişip alabiliyordu o yüzden o canımı sıkıyordu 24 de.
  19. oğuzhan18

Fc25 oyun çok hantal

hocam riv3 iyidir de sezon biticek yarın galiba ondan sonra böyle geçikme olursa oyunda hiç kasamam :D 1732720660 ben normalde pes oyuncusuydum ama malesef oyun serisi ve oynanış çok kötü mobil oldu. o yüzden fifa 24 ile başladım fifa ile devam edeceğim pes düzelirse ona dönerim tabii ki ama...
  20. oğuzhan18

Fc25 oyun çok hantal

onlarda zaten normal hızlı ama online geçince malesef zevk vermemeye başladı klasman 3 de kaldım yavaş olduğu için bişi yapamıyorum.
Top Bottom