Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

ARMOURY CREATE YÜKLENMELİMİ?

yeni güncellemeler ile düzeltiler mi bilmiyorum ama ne kadar iyi bilgisayarın olursa olsun çok fazla performans düşürüyor yüklediğimde lanet ettiğim uygulamalardan birisidir.
  2. oğuzhan18

Öneri A1 Ehliyet ile 125cc Motor Alınmalı mı?

xmax 250 var bende 3 senedir ehliyetsiz biniyordum. vitesli motor hiç sürmemiştim. a yazıldım direk aldım biz motora binmiyormuşuz hız olarak onu farkettim mt07 neymiş yav :D
  3. oğuzhan18

❌İndirim Bitti! Xfx 9060 xt 16 gb 18500tl 6 taksit

kullandığın kart güçlü kart bence değmez
  4. oğuzhan18

BİLGİSAYARIMIN PERFORMANSI DÜŞTÜ

Windows Update falan yaptın mı yakın süreçte? ben yaptığım zaman etkiliyordu o yüzden 2 senedir yapmam.
  5. oğuzhan18

Spiderman Remastered

crack oynayabilirsin bazıları yazıyor sorun olmuyor ama istersen özelden yaz arkadaşa
  6. oğuzhan18

RDR2 ucuza temin edebilir miyim?

crack oynasan daha iyi ben crack 8 saat oynadım sarmadı beni sildim sonra hesap işlerle uğraşma bence
  7. oğuzhan18

Saç ektirdim soru alabilirim.

güncel foto gelir mi acaba ?
  8. oğuzhan18

Çözüldü✓ Monitörü nereye göndermeliyim

piksel ilk aldığında 1 tane varmış. sonrasında 1 sene geçiyor aradan pikseller yoğunlaşmış 3 4 tane köşelerde çıkmış. ve ilk açıldığında alt orta kısımdan siyah dalgalanma oluyordu sonrasında 15 20 saniye sonra düzeliyormuş. 1 hafta sonra daha iyisini göndermişler.
  9. oğuzhan18

garantisi var ise öyle bişi yapamazlar hocam. 2 arkadaş vatandan aldı panelle uğraşmadan pivotlu yüksek hzli monitör gönderdiler ondan yazdım öyle ama garantisi yoksa zaten. zor
  10. oğuzhan18

panelle uğraşmazlar bir üst modelini yollarlar sana hayırlı olsun arkadaşlarımda öyle oldu.
  11. oğuzhan18

Yurtdışı Telefonu Açılanlar/Kullananlar 2026 [Ana Konu]

s24u neden beğenmediniz acaba almayı düşünüyordum bende.
  12. oğuzhan18

Çözüldü✓ Razer kraken v4 alınır mı ?

sesleri bi garip geliyor demi alışamıyorsun öyle bi problem mi oldu yoksa ne oldu :D
  13. oğuzhan18

372 gr benim kulaklık kablosuz inan kulağımda yokmuş gibi ağırlığı yok. Çok güzelde yalıtımı var. 4 k fiyata almıştım. Bozulursa tekrar alırım.
  14. oğuzhan18

razer kraken v3 pro var bende başta ilk kullandığımda sesleri kulaklığa göre farklıydı ama alışınca çok hoşuma gitti. bu versiyonu bilmiyorum benim ki 50 mm hoporlor çapı var bunun 40 mm fark ne olur bilemem.
  15. oğuzhan18

🔥İndirim ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 NX Wireless Klavye 5.699₺

rog strıx scope 2 nx snow modeli var bende hediye gelmişti. hiç beğenmedim tuşlar çok yumuşak 1 senedir öyle boşta duruyor 50 tllik frisb klavye daha rahat geliyor satabilirsem satacam klavyeyi.
  16. oğuzhan18

TLOU 1 2 izlemiş olmama rağmen oynanır mı

Part 2 oynadığıma pişman oldum. Ben hiç sarmadı kendim için söylüorum. Oyunu bitirmedim o yüzden çok fazla oynadım ama zevk almadığım için giresim bile gelmiyor crack zaten. gow yapıştır direk düşünmeden derim.
  17. oğuzhan18

Arkadaşım sistemini satacak ne kadar eder?

Ekran kartı para ediyor zaten sistemde bende farkındayım bide kasa işte 😁
  18. oğuzhan18

Fotoda var hocam.
  19. oğuzhan18

Arkadaşım ddr5 sisteme geçeceği için elinde ki sistemi satacak sizce kaç paraya ilanlara koyabilir.
Geri