Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

Windows 12 ne zaman çikicak ve beklentileriniz neler.

güncelleme uptade yapmadığım için bi beklentim yok :D
  2. oğuzhan18

MOUSE FPS DÜŞÜŞÜ????

benim sistemim ddr3 tü ozamanlar mouse kaldırmadı hocam. hatta mouse kutusunu çöpe atmıştım. bana yenisini gönderdiler aynı sorun devam etti düşük hzde kullandım. sonra ddr5 geçince sorun tamamen kalktı.
  3. oğuzhan18

The last of us hata sebebi nedir

doğrudur ama şahsen ben hikayeli oyunları crack indirme taraftarıyım ve 6 senedir öyle yapıyorum. herkes keyfine göre :D
  4. oğuzhan18

MOUSE FPS DÜŞÜŞÜ????

sistemin nedir yüksek hzli mouseler malesef sistemine göre fps düşürebiliyor yani normal bir durum ama 125 hz çektiğinde biraz düzelmesi lazım ama sorun devam eder.
  5. oğuzhan18

The last of us hata sebebi nedir

Alakasız orijinal oyunlarda da olur. Dosyaları 1E1 aynı Cyberpunk ilk çıktığında çok sıkıntılıydı arkadaş Torrent'e sıkıntı olmadı bende dedi oradan indirdim sorunsuz daha stabil oynamıştım. sürekli çökme oluyorsa ekran kartını güncelle öyle dene.
  6. oğuzhan18

Sigara Baş Döndürüyor

Çok uzun aralıklarla içiyorsun yada birisinin görme endişesi ile hızlı içiyorsan oda olabilir.
  7. oğuzhan18

Zxhn h1601 moderm nasıldır ?

hocam dün akşam internet komple gitti bizim. dsl ışığı 10 saniyede bir yanıp gidiyordu dünden beri internet yoktu bugun ekip geldi. çok uğraştı 1 saat felan dışarı çıktı hatta baktı santrele baktı örnek. ve cihazdan gecici bağlantı mı desem ne desem bağlantı geri geldi ama 24mps deyil. 10 mps...
  8. oğuzhan18

eski modermin kabloları yeni modermde takılı ve çalışıyor sorun yok gözüküyor adaptör farkı olur mu sıkntı çıkarır mı diye bi sorayım dedim.
  9. oğuzhan18

moderm fiber tarzı şeyler yazıyor acaba ileride fiber geleceği için şimdiden vermiş olabilirler hocam fazla detay sormadım illa bişi demişlerdir. ama yeni gelen modermin hiç yeni bir kablosunu takmadım sorun olmaz demi.
  10. oğuzhan18

Arkadaşlar altyapımız sorguladığımızda 35 mps en fazla gösteriyor. Biz 24 mps kullanıyoruz. Bize yeni moderm verdiler eskisini istesenizde kullanamazsınız falan demişler babama ileride ve fiber yok sitede bu modermin avantajı ne olcucak bize ve içinden çıkan kabloların hiçbirini takmadım eski...
  11. oğuzhan18

Creatin saçlarımı döktü

Şahsen bende katılıyorum bu yoruma. Çok fazla hızlandırdı benim saçlarımı fotolarda bariz belli olduğunu düşünüyorum. Serum setine 9k fiyat biçildi kesin işe yarayacağını bilsem alırom anınında bakalım test yaptırmam gerek.
  12. oğuzhan18

Creatin saçlarımı döktü

Tamamdır teşekkür ederim.
  13. oğuzhan18

Creatin saçlarımı döktü

valla çok net güven vermedi bana ama bi deneyelim 6 ayda gözle görülür olcağını söyledi ama tepe noktası açıldıktan sonra o kısımda etkisi olur mu bilemedim. 1747001045 doğrudur uzun bi sürdedir test yaptırmıyorum yaptırmakta fayda var. sonuçlara göre bişiler yapıp düzelir inş.
  14. oğuzhan18

Creatin saçlarımı döktü

Dayı tarafında var malesef onunda etkisi var.
  15. oğuzhan18

Creatin saçlarımı döktü

Gerçekten pahalı bide garantisi varmı bilemedim. İşe yarıcakmı
  16. oğuzhan18

Creatin saçlarımı döktü

Anladım bana bu seti önerdiler. Ve prp plazma söylediler. 1746975851 Doktorda öyle söyledi. Hızlandırdığını. İş işten geçti artık malesef. Set önerdiler banada pro plazma tedavisi söyledi setin fiyatı 9k fiyatı varmış.
  17. oğuzhan18

Creatin saçlarımı döktü

Konuştuğum kişide prp dedi. Ektirmek için gerek yok dedi incelmiş saçların dedi. Fotolarda çok normalken böyle olması canımı sıkıyor malesef. Boşluklarda çıkma olasılığı nedir onuda merak ediyorum.
  18. oğuzhan18

Creatin saçlarımı döktü

Arkadaşlar merhaba 6 ay spora gittim. Kilo vermek için belirli bir aydan sonra kardiyo kestim ağırlık çalıştım. 94 kilodan 85 k. G kadar düştüm ve sonrasında saçlarım çok yıprandı tepe bölgesi açıldı. Ön saçlarım artık sol yukarı doğru şekil almıyor çok az ön tarafta da açılma oldu. Açıkçası çık...
  19. oğuzhan18

Bilgisayarımı İkinci El Nerede Ve Ne Kadara Satabilirim

en rahat oturduğun şehirde itiraf sayfası vardır. orda paylaşıyorlar çok güzel hızlı satabilirsin yorumlara mesaj atıyorlar onlara dönüş yapabilirsin. bide letgo olabilir.
Geri