Arama sonuçları: *

1. Q

MSI CoreLiquid 360r V2 fanları çok hızlı dönüyor

Ayarlarına bastığımızda böyle bir ekran geliyor akıllı fan kısmında devri düşürmek için grafiği aşağıya çekiyorum ancak fanlar yavaşlamıyor ayrıca manuel fan kısmına bastımığımda, o kısımda bulunan ayarlar yine etki etmiyor. 1697747083 MSİ MAG B650 Tomahawk Wifi Anakart AM5 platformu, çark...
  2. Q

MSI CoreLiquid 360r V2 fanları çok hızlı dönüyor

Dostlar iyi akşamlar. Kasamda bulunan MSI CoreLiquid 360r V2 sıvı soğutmamın fanları çok hızlı dönüyor ve ciddi bir ses yapıyor. Bu fanları oto ayara alma yolu var mı, varsa nasıl alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Çok hızlı dönüyor ve ses yapıyor. internette bir sürü video izledim ancak...
  3. Q

Asus Vivobook ve Huawei Matebook D15 Laptop

Dostum Asus Vivobook aldım ve şu an gayet memnunum.
  4. Q

Enteresan bir ses sorunu mevcut

Dostlar selam, eski kullanmış olduğum sistemi yenilemek istedim ancak bütçem fazla olmadığı için monitör ve ekran kartı hariç tüm sistemi sıfırladım. Yeni almış olduğum bu sistem elimde bulunan Samsung marka 32 inç bir televizyona bağlı. İşimi gördüğü için televizyon idarelik durmakta. Eski...
  5. Q

Asus Vivobook ve Huawei Matebook D15 Laptop

İyi akşamlar 23000TL civarından bütçem bulunuyor. Uzun süre kullanmak için laptop arıyorum bu iki cihaz arasında kaldım arasındaki fark nedir ? hangisini önerirsiniz ? Başka cihaz öneriniz varsa onlara da açığım. 1. Cihaz ...
  6. Q

XFX XTS2 1200W platinum

İyi günler dostlar, yeni bir kasa topladım başlıkta adı geçen XFX markasının XTS2 model PSU`sunu kabloların eksik olmasından dolayı inanılmaz uygun fiyata geldi. Ben bir çok kablosunu tamamladım sadece PSU - CPU kablosunu bulamadı. Şimdi diyeceksiniz nasıl bulamadın diye. XFX değişik bir uç...
  7. Q

Asus TUF gaming monitör

Önerdiğin ürün de gayet güzel. Ben özellikle tüz panel istiyorum curved sevmiyorum. Bunda HDR desteği mevcut mu ? Bir de 27 inç modeli var mı aynı ürünün
  8. Q

Asus TUF gaming monitör

iyi günler bu iki ürün arasındaki temel fark nedir ve sizce hangisi daha iyidir. 1. ürün https://www.amazon.com.tr/Asus-Gaming-Vg279Qm-Monit%C3%B6r-280Hz/dp/B083S89GJR?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM 2. ürün...
  9. Q

Asus RT-AC5300 AiMesh Özelliği

İyi günler ,Normalde elimde farklı markalara ait 4 adet Router vardı hepsini birbirine bağlamak için bu yola çıktım bu sebeple 2 adet Asus RT-AX82U Router elimde bulunuyor. Bunlar AiMesh ile birbirine bağladım. Asus RT-AC5300 modelini de uygun fiyatlı bulduğum için belli süreliğine ana modem...
  10. Q

Bilgisayar Kontrolcü Önerisi

Merhabalar , bilgisayarımı televizyona bağlayıp kol ile oyun oynamak istiyorum. Önerdiğiniz fiyat performans kontrolcü var mı ? Teşekkürler Oyunlar : RDR2 , dying light , GTA5 , God Of War gibi oyunlar
  11. Q

Line 86070 file hatası

Merhabalar uygulamayı açtığımız zaman görseldeki gibi hata almaktayım hata sebebi nedir acaba ?
  12. Q

Windows 7 Boot Etmek

Merhaba elimde SONY VGN-CS230J adlı bir laptopum var. Windows 7 formatı atmak istiyorum ancak boot edemedim yardımcı olursanız sevinirim. 1610977944 Boot Bölümü
  13. Q

Playstation 4 Pro full hd performansı

Amacım kesinlikle 4K oynamak değil. FullHd için de mi bu değerler geçerli 1609533334 İkinci el almayı düşünüyorum :)
  14. Q

Ben Ps özel oyunları oynamak için alıyorum ondan dolayı. zaten 2. el alacağım CUH-7216B son çıkan kasayı 2600 tl seviyesinde bulmak mümkün
  15. Q

Herkese merhaba , yakın zamanda ps4 pro almayı düşünüyorum ( CUH-7216B ) ancak aklımda bazı sorular var onun için sizlerden yardım istiyorum. Benim oynamak istediğim belli sayıda oyun var onlar ise ; Tha last of us 1 ve 2 , God of war , Uncharted serisi , Infamous : Second Son , ghost of...
  16. Q

TP-Link deco M5 AC 1300 vs TP-Link deco M9 Plus AC2200

Selam dostum. Baktım ancak Türkiye`de ki sitelerde kalmamış. ama önerin için teşekkür ederim
  17. Q

TP-Link deco M5 AC 1300 vs TP-Link deco M9 Plus AC2200

Merhabalar, evime mesh bir internet ağı kurmak istiyorum ancak bu iki ürün arasında kaldım. Dubleks bir daire de kullanılacak. Metre kare olarak 175-190 M.2 bir eve sahibim ve ben alt kat ve üst kata 1'er adet olmak üzere 2 adet Deco koymayı düşünüyorum. Ancak bu iki ürün arasında kaldım...
  18. Q

UE32F5070SS Samsung TV`de Windows başlarken HDMI ile sinyal yok

Merhabalar, Samsung TV`yi uzun zamandır bilgisayarıma bağlayıp monitör olarak kullanıyordum. 3-4 gün önce odamda etrafı toparlamak için parçaların kablolarını söküp köşeye kaldırdım. İşim bittikten sonra geri topladım ve geri açtım bilgisayarı. Windows ekranına kadar normal şekilde açılıyor...
  19. Q

Çözüldü✓ Asus P7P55D-Pro Anakart bios güncelleme yapmak

Dostum teşekkürler güncelleme başarılı. Açılış ekranı bile değişti :)) ( https://hizliresim.com/jMUwD1 )
  20. Q

Çözüldü✓ Asus P7P55D-Pro Anakart bios güncelleme yapmak

Merhaba, dosyayı indirdim rardan çıkardım ancak içinden bir rar dosyası daha çıktı. hangisini yazmam gerekiyor. ( https://hizliresim.com/Atri80 )
Top Bottom