Arama sonuçları: *

1. K

Ekran kapanma sorunu

Evet ben de öyle düşünüyorum umarım da öyledir ama bi sıkıntı var diğer monitörü de denedim onda da aynı olay oluyo kablo değişikliği falan çözüm olmadı. Ekran kartında sorun çıkacak diye korkuyorum
  2. K

Ekran kapanma sorunu

Merhabalar , yaklaşık 3 yıllık bi bilgisayarım var ve 2 gündür ekranı kendi kendine kapanıyor. Nerde olduğu fark etmiyo mesela bilgisayarı açıyorum ve açılış şifre ekranı geldikten 2 3 saniye sonra ekran kapanıyor. Display port kablosunu çıkarıp takıyorum ve geri geliyo ama 3saniye sonra yine...
  3. K

Valorant İlk Oyun Kasma Sorunu

yok ayarlarımı yaptım ve kısıtlama kapalı ama teşekkürler 1595889346 anladım teşekkürler 1595889366 ekran kartı ? 1595889417 ya böyle bir sorun var herkezde başta küçük bir kasıyor ama bendeki kasmalar normal değil . Dediğim gibi ilk oyunu genellikle oynayamıyorum
  4. K

Valorant İlk Oyun Kasma Sorunu

Bilgisayarı ilk açtığım ve oyuna ilk kez girdiğim zaman oyunda baya bir kasıyor. Hatta ilk round u oynayamıyorum çoğu zaman o kadar kasıyor . Bilgisayarımı da geçtiğimiz kasımda topladım eski değil yani . Oyunda , ultrada aldığım ortalama fps 140 larda bir şey. Ne yapmam gerekiyor yardım eder...
Top Bottom