Arama sonuçları: *

1. A

Gamegaraj Hakkında

ya fsp ya da silvestone 2sinden biri olması lazım
  2. A

İNCEHESAP İADE

cidden abi fanboy degilim de daha once kulaklık almıştım bir sorun cıkmadı 2sistem arasında kalmıştım bunun işlemcisi bir tık daha iyi diye almaya karar verdim ama keske almasaydim bakalım şimdi yazıyorum adamlara bir sonuç çıkarsa bilgilendirme yaparım
  3. A

İNCEHESAP İADE

valla hocam hani kulaklık mouse falan olsa yine sıkıntı cıkar ama daha az. sistem alıyorum fakat böyle sorunlarla karşılaşıyoruz bakalım sonuna kadar gitmeyi deneyeceğim
  4. A

İNCEHESAP İADE

Abi valla nasıl bulaştım anlamadım daha once alışveriş yaptım fakat bilgisayar alamamıştım bakalım iade olacak mı
  5. A

İNCEHESAP İADE

Hocam ben konuşmadım bi abim konuştu öyle demişler fakat ürün daha elime ulaşmadı kargoya verildi mi bir bilgim yok biz bunu teslim aldıktan sonra da iade edebilir miyiz ?
  6. A

İNCEHESAP İADE

Merhabalar arkadaşlar ben bir sistem aldım incehesap üzerinden sistemin adı PCH e class 1.0 sistemi team gx1 480gb a yükselterek aldım fakat sonradan ssdyi araştırınca farkına vardim ki kronik sorunluymuş ve bende siteden o sistemi James Donkey 120gb ssdye düşürüp ayrı olarak hdd alarak...
Geri