Arama sonuçları: *

1. Mişel Eflak

bu videodaki oyunun ismi ne ? (bulundu)

League of Legends veya kısaltması ile LoL.
  2. Mişel Eflak

Just Cause 3 alınır mı?

Bilgisayarına güveniyorsan al.
  3. Mişel Eflak

Şansınız Olsa Batıracağınız Oyun Firması/ları

CDPR çünkü neden olmasın?
  4. Mişel Eflak

Rehber PC Toplarken Yapılan Yanlışlar

1156 pin kullanan aşırı güçsüz i7-860 gibi işlemciler kullanılıyor diyebilirsiniz. Dedikleriniz doğru onun haricinde.
  5. Mişel Eflak

Rehber PC Toplarken Yapılan Yanlışlar

Kimse hazır sistemde oldukça pahalı olan 1366 Pin 1. nesil i7'leri kullanmaz. i7-860 gibi 1156 Pin kullanan i7'leri kullanır. Önünüze gelen 1. nesil i7'yi hemen atmışsınız. i7-920 ve i7-930 haricinde 1366 Pin işlemcilerin hala gideri var. i7-950 de oldukça iyi OC potansiyeli olan ve hala yeterli...
  6. Mişel Eflak

MEME (Mim) paylaşma konusu

7. Mişel Eflak

Mining FPS'yi dusurur mu?

Çok güzel açıklamışsınız.
  8. Mişel Eflak

Almaman yararına olur. Biraz bekleyip sıfır veya 1 yıl kullanılmış bir kart alman daha iyi olur. 2-3 ay mining yapılmış bir kart alırsan, macun değiştirerek kullanabilirsin ama çok uzun ömürlü olmaz.
  9. Mişel Eflak

Mining edilmiş bir kart alacak büyük ihtimalle. Almaması yararına olur.
  10. Mişel Eflak

Dolaylı yoldan performans düşüşü sağlanıyor. Isınan bir kart frekans düşürdüğünden FPS droplar çok fazla olur.
  11. Mişel Eflak

Sıcaklık artışının yanında büyük bir derecede performans düşüşü de sağlar.
  12. Mişel Eflak

Yardım İşlemcimin ne kadar ömrü kalmıştır ?

Geleceğe dönüklük bakımından diyorsanız 4790K artık ölü bir işlemci, düşük bütçede tercih edilir, overclock potansiyeli de çok iyi aslında. Bozulması anlamında diyorsanız, hiç bir işlemci çok yüksek voltaj verilmedikten sonra bozulmaz.
  13. Mişel Eflak

1600Af neden bu kadar pahalı?

Stokta yok. Yerini 3100'e de bırakmadı, çoklu çekirdekte 1600AF'nin hala iyi olduğu bir gerçek. Oyun anlamında eyvallah, 3100 öndedir.
  14. Mişel Eflak

Bitcoin Hakkında

RX 470-480, RX 570-580 gibi kartlar, mining için en F/P kartlar. Kar etmeniz zor çünkü bitcoin artık çok değer kaybetti. Dediğim kartlardan 10-20 tane kullanacağınız için elektrik faturası kol gibi gelecek. Büyük ihtimalle faturayı ödemeye yeter en fazla.
  15. Mişel Eflak

Ryzen 5 3400G mi yoksa Ryzen 5 3600 mü

APU almak ekran kartı varken saçmalık olur. 3600 oyun için çok daha iyi Zen2 olduğu için. Zen ve Zen+ oyunda iyi değil.
  16. Mişel Eflak

800-900 TL Kasa + PSU önerisi

Korumalarda SCP korumasının olması önemli. Evde çok elektrik kesiliyor. Saydığınız PSU'larda da bu koruma var. 750W almak zorunlu değil, uzun süre yükseltme yapmadan 5-6 sene kullanacağım sistemi.
  17. Mişel Eflak

Sistemde çoğu bileşen babam veya benim cebimden çıkmıyor. İşlemci + Anakart + SSD'yi alan başka, Ekran kartını alan başka, RAM'i alan başka. Babam ve benim alacağım şeyler sadece Kasa + PSU + Monitör + HDD. Gamepower WarCry çok ışıklı. Biraz sade ve güzel görünümlü kasa istiyorum.
  18. Mişel Eflak

400W VX Plus'da Coil Whine sorunu var, 750W'da da eminim vardır. PSU'yu başka bir şey düşünebilirim. Dark Guardian fan renkleri kontrol edilebiliyordu değil mi? Mini alsam nasıl olur?
  19. Mişel Eflak

GTX 1650S alacağım. Güç bağlantısı yapmam herhalde :D. İstemiyordu galiba...
  20. Mişel Eflak

800-900 TL'ye, Kasa + PSU olarak ne önerebilirsiniz? Spec Delta RGB istemiyorum. PSU olarak bunu düşünüyorum...
Top Bottom