Merhaba çoğunlukla fps ve battle royale oyunları için ses kalitesi, mikrofonu iyi olan malzeme kalitesi de kötü olmayan bi kulaklık arıyorum.
Rampage R36 Drop alınır mı ? veya sizin bana önerebileceğiniz 700 bandında bi kulaklık var mı ?
Merhaba kablosuz şarj edilebilir mouse arıyorum bir tane buldum 300 bandında Rampage SMX-R20 Specter bu şekilde.
Piyasa daha f/p ürünü mouse var mıdır önerebileceğiniz ?
bilgisayarım windows 11 Asus Tuf FX506HCB-HN144 linkini de bıraktım. Laptopta gereksiz bi yavaşlık vardı, arka alanda ikiden fazla uygulama çalışırken oluyodu bu olay. Bu sabah laptopu açıyım bi oyun oynıyım dedim sadece oyunu açtım arka alanda başka bi uygulama açık değildi ve oyun çok kasmaya...
1- Thermaltake V200 TG kasamın önündeki rgb düğmesi çalışmıyor faha doğrusu basılmıyor (bir düğme gibi değil)nasıl çalıştırabilirim ?
2- Kasamın içinde bir tane rgb kontrolcü var ve PSU nun yanında onu çıkartamıyorum. Daha üst bir kısıma nasıl alabilirim kablolarını çıkarıp başka bir yerden...
işlemcim amd ryzen 5 3600x ve yanında gelen stok soğutucuyu kullanıyorum (wraith spire) overclock yaparsam işlemci çok ısınır mı ? ve en fazla kaç ghz hıza çıkartabilirim (overclock yapmadan 4.4 ghz ulaşıyor)
radeon ekran kartım var rx 5500 xt ve amd radeon software adlı programda oyun içi fps göremiyorum geforce experience yi indirip fps mi görebilir miyim ?