Arama sonuçları: *

1. R

hangi iss packet loss problemini çözer

2 aydır geçmeyen bir packet loss problemim var, daha önce olmuyordu fakat bir anda başladı. Modem değiştim, Netspeed'ten Millenicom'a geçtim yine düzelmedi. Sizce ne yapmalıyım? Hangi ISS'ye geçmeliyim? Ne çözer bu sorunumu?
  2. R

Vatan'da çalışmak mantıklı mı?

Tam olarak benimde aklıma öyle geliyor. Fabrika baya bir yorucu korkunç gibi geliyor fakat adamlar 3 senenin sonunda işin çok rahatlar altına araba verilir ihaleye gider malları kontrol eder evine geçersin falan diyor
  3. R

Maaşı bilmiyorum sanırsam beni şuan nereye vermeliler kararsız kaldılar. İlçeye iş ilanı açmışlar ama asker dönüşü olacak dediler İl'e gitmemi söylediler tamam gideyim dedim aradılar pazartesiye kadar bekle dediler şimdi ben işi aldım mı bilmiyorum uşağa gitmeli miyim onu da bilmiyorum
  4. R

Beni aradılar ve tek bir soru sordular: '60 bin TL'ye nasıl bir bilgisayar toplarsın?' cevapladım. Sonra 'X ilçesinde mi oturuyorsun?' diye sordular. 'hayır, X ilinde oturuyorum' dedim. 'o zaman neden burayı seçtiniz?' dediler. 'oturduğum yerde iş ilanı yoktu, arkadaşlarımın olduğu o ilçeyi...
  5. R

nasıl çift bilgisayar yayın açılıyor?

Arkadaşlar sonunda üst seviye bir bilgisayarı topladım ve tamamladım fakat X264'ten yayın açınca -25 30 civarı FPS kaybediyorum, AMD Codec'i ile açınca kalitesiz oluyor. Arkadaşım 2060'lı bir sistem topla onunla yayın aç dedi fakat nasıl yapabilirim bilmiyorum. Hani sistemi toplarım toplamasına...
  6. R

party panic benzeyen pc oyunları

pummel party var
  7. R

Bilgisayar teknoloji kalfalık sertifikası nereden nasıl alınır?

Nasıl alacağım hakkında bir bilgim yok. Ben kalfalık sertifikasını nereden almalıyım? Birkaç siteye baktım birisi 1200TL diyor diğeri 2500TL diyor ne farkı var ve MEB onaylı mı geçerli mi?
  8. R

Kulaklık önerilerini bekliyorum.

Hocam g733 alabilirsiniz bir bakın (bu öneriyi bt'li kulaklık kullandığınız için yaptım)
  9. R

Amd driver özel çözünürlük oluşturamıyorum

Aha eski konumu buldum ama nasıl çözdüğümü yazmamışım :(
  10. R

7900xtx geçtikten sonra özel çözünürlük açamıyorum

7900xtx ve 7800x3d bileşenlerine sahip sistemim var öncesinde ekran kartım 6900xt'idi ve o zamanlar rahatça istediğim çözünürlüğü açıyordum fakat 7900xtx'e geçtikten sonra açamadım hep hata veriyor
  11. R

2.el 7900xtx furmark2 değeri nasıl

Teşekkür ederim hepinize. 35e aldım daha 5 aylık kart endeks üzerinden sorgulayınca öyle yazıyordu
  12. R

attığınız ss'e göre bakarsam uyuşuyor hocam
  13. R

kusura bakma bilmiyorum da nasıl kontrol edebilirim biosu
  14. R

Versiyon güncellememişim saçmalığıma gelmiş 5dklığına bıraktım böyle oluyor 1727085350 Bir de benim bu sapphire uygulamasından açmam gereken veya yapmam gereken bir şey var mı
  15. R

Nasıl açmalıyım bilmiyorum furmark2 indirdim 2k yapıp başlattım direkt
  16. R

teşekkürler
  17. R

Bu değer hakkında ne diyebilirsiniz
  18. R

Bu kablo işimi görür mü

Bu kablo direkt psudan geldi hocam onda slotu var başka bir yerde daha soruşturduğumda kullanımı varmış
  19. R

Bu kablo işimi görür mü

Hocam zaten psu ile geldi yani elimde var örnek olması amaçlı koydum onu
  20. R

Bu kablo işimi görür mü

https://www.amazon.com/Pin-Male-Mini-12-PCIE/dp/B0B855LH2R Aldığım ekran kartında 3 slot 8 pinli kablo lazım. 2 tane 8 pin var diğer kablo ise attığım linktekinin aynısı. Bu sorun çıkarır mı?
Top Bottom