Arama sonuçları: *

1. Grant Imahara

3 aylık youtube premium kodu

https://www.youtube.com/redeem Youtube premium kod 3 ay. trendyol plus verdi ben kullanamıyorum, ihtiyacı olan kullansın lütfen.
  2. Grant Imahara

BiOS GÜNCELLENİRKEN BİLGİSAYARDAN ELEKTİRİĞİN KESİLMESİ

tamam kardeşim anladım sen şimdi tekrar kuracaksın. yazdıklarımı yap. elektriği kestiğin için bios bozuldu tekrar yüklemen lazım. şanslısın senin anakart bunu destekliyor.
  3. Grant Imahara

BiOS GÜNCELLENİRKEN BİLGİSAYARDAN ELEKTİRİĞİN KESİLMESİ

Dostum sende msi flash özelliği var galiba. CHATGPT ye sora sora yap derim. al senin için sordum. önce sakin ol. düzelecek her şey :D işlemcine uygun doğru biosu kurduğuna dikkat et. MSI anakartlarda "Flash BIOS Button" özelliği varsa, BIOS çökse bile yeni BIOS dosyasını USB ile...
  4. Grant Imahara

Anakart VRM Heatsink Modu

şunu fark ettim. R5 1600 AF den r5 5600'e geçtikten(bios güncelleyip) sonra pc de nadir olarak 3 saniyelik laglar oluyordu. Resmen pc laglanıyordu oyun laglanması gibi ama oyunda falan değil direkt masaüstünde falan bile oluyordu. Bu heatsinkleri taktıktan sonra bunu bir daha yaşamadım. ben...
  5. Grant Imahara

6. Grant Imahara

PC özellikleri biostar b450mh + r5 5600. Tower tipi cpu'ya geçtim 1 sene önce, tower'a geçince vrm ler daha çok ısınıyor diyorlar, o sebepten vrmlere heatsink yapıştırdım. heatsinkler temu'dan. VRM sıcaklıklarını göstermiyor bu anakart o yüzden karşılaştıramadım ama faydası oluyordur diye...
  7. Grant Imahara

🔥İndirim 🔥Biostar B550MH DDR4 AM4 Anakart 2431TL🔥

B450mh kullanıyorum, çalışır sizi üzmez ama bios çok kötü. 2005ten kalma gibi. Millet fan eğrisi yapaüıyor biostan bunda saçma sapan sayılar giriyorsun. Overclock underclock yapmak istesen o sayfasıda saçma sapan. Ben yaptım bir ara ama midem bulandı. Boot süresi ciddi seviyede uzun, anlamıyorum...
  8. Grant Imahara

Xiaomi Smart Band 9 1.070TL

aldım teşekkürler paylaşım için.
  9. Grant Imahara

🔥İndirim Claws Spectrum K1 Membran Gaming Klavye 699 tl 🔥

hocam f75 de iki seçenek var, switchleri ne olduğu nerede yazıyor? sesli switch almak istemiyorum ama, hangi switch olduğu hiç bir yerde yazmıyor anlamadım.
  10. Grant Imahara

Sarımtırak IPS Ekran?

Red green blue ayarlarıyla oynayıp beyazlaştırabilirsin.
  11. Grant Imahara

ATM sahte para verdi

paranın kağıdı farklı hissettiriyor mu? en önemli ölçütlerden biri o. para hatalı basımsa normal parayla aynı hissettirir. yalnız para eski gözüküyor, normal basılmış sonradan kimyasal değmiş olabilir paraya.
  12. Grant Imahara

League Of Legends hesabımı EU West'e geçirmeli miyim ?

ben geçtim fakat ranked oynamıyorum bilgim yok. chatte seviyesiz mesajlar görmemek, sürekli emote bilmem ne spamlayan veletler görmemek için geçtim, gerçekten görmüyorum. prime üyeliğim vardı 6k rp falan birikmişti ondan beleşe geldi. tr de arkadaşların varsa bence geçme.
  13. Grant Imahara

macunu kalın mı sürmüşüm

80 derece yükte derken stres testindeyse iyi aslında
  14. Grant Imahara

Arkadaşlar C Bilenler Yardımcı Olabilir mi?

Dostum chatgpt ye sormanı tavsiye ederim.
  15. Grant Imahara

am3+ hayla alinabilirmi

r3 değil r5 li sistem topla, 6 çekirdek var. o dediğinden işlemciden 2x performans alırsın. bütçen düşük sanırım, 2.el anakart işlemci ucuza bulabilirsin.
  16. Grant Imahara

am3+ hayla alinabilirmi

yaparsın ama am4 varken ölü yatırım uzak dur. 1000 tl ye satılan 1600af 2 kat daha hızlı.
  17. Grant Imahara

Çözüldü✓ GAMEPAD ALMAK İSTİYORUM AMA NE ALACAĞIMI BİLMİYORUM

xbox tavsiye ederim 2.2k falan şuanda. f710 uzak dur
  18. Grant Imahara

Win 11 key nereden alabilirim?

40 tl ye var başka yerlerde.
  19. Grant Imahara

Win 11 key nereden alabilirim?

200 tl çok değil mi? bunu alsak? https://uygunbana.com/urun/microsoft-windows-11-pro-dijital-lisans-anahtari/?utm_source=Google%20Shopping&utm_campaign=urunlerimiz&utm_medium=cpc&utm_term=19128&ref=Cimri&utm_source=Cimri&utm_medium=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma
Geri