Arama sonuçları: *

1. M

2 fare arasında kaldım

Sensörü falan önemli değil yani senin için :D
  2. M

2 fare arasında kaldım

Asus tuf m5 ve rampage sector arasında kaldım. Sectorun sensörü çok iyi piyasanın en iyilerinden ama çoğu kişi alma diyor nedenini bilmiyorum. Rampage Sectorun sensörü Tuf m5 e göre çok daha iyi fikirlerinize ihtiyacım var. Asus tuf m5...
  3. M

Yardım Asus tuf m5 alınır mı?

Evet fare güzel ama kafamı karıştıran konu şu: Rampage Sectorun sensörü çok daha iyi
  4. M

Tuf serisi sağlamlığıyla öne çıkıyor diye biliyorum hemen bozulmaması lazım
  5. M

Evet iade edilen ürünleri bitirmek için böyle bir indirim yaptığı söyleniyor ama ben pek inanmıyorum. Fare nasıl bozuldu şuan çift tıklama gibi sorunu falan var mı ?
  6. M

Bu cuma yapılan indirimden mi aldın?
  7. M

Logitech g213 vs rampage orion

Valorant oynuyorum ve rankım biraz yüksek olduğu için farenin ips ve g değeri benim için önemli oluyor memnun musun sen g102 den
  8. M

Bozulduğu için mi bunu dedin yoksa çok kaliteli olduğu için mi :D
  9. M

G102 vs Rampage Sector vs Asus Tuf M5

Başlıkta belirttiğim gibi bu 3 fare arasında kaldım linkleri aşağıya bırakacağım. Asus tuf ve g102 hemen hemen aynı asus tuf şuan indirimde ve mouse pad hediyeli o mouse pad nasıl bir bilginiz var mı linkten bakabilirsiniz. Rampage Sector de en iyi sensore sahip pixart 3389. Piyasanın en iyi...
  10. M

Peki siz hangisini alırsınız
  11. M

Şuan 300 lira :)
  12. M

Konuyla alakasız ama bir sorum olacak benim. İtopya'da asus tuf m5 indirimde şuan buyurun linki: https://www.itopya.com/asus-tuf-m5-optik-aura-sync-rgb-gaming-mouse/ Sizce bu fare alınmaya değer mi yoksa rampage sector mu alınmalı? Sectorun sensoru çok iyi paw3389 kullanıyor yardımcı olursanız...
  13. M

Max 200 tl fare önerisi

Ne gibi sorunları oluyor?
  14. M

Max 200 tl fare önerisi

Neden sectoru önermiyorsun? 1595158218 Sectorun ve tuf 5 in sensörü r13 ten daha iyi
  15. M

Max 200 tl fare önerisi

Arkadaşlar bütçem max 200 tl şuan itopyada asus tuf m5 indirimde sizce nasıl bir fare alınır mı? Bir de aklıma Rampage Sector var sensörü çok iyi pixart 3389 kullanıyor sizce hangisini almalıyım? 1595157177 Asus tuf m5: https://www.itopya.com/asus-tuf-m5-optik-aura-sync-RGB-gaming-mouse/ Rampage...
  16. M

O fiyata rampage sector daha mantıklı olmaz mı peki? 1595156560 Yok mu yardım edecek biri
  17. M

Merhabalar şuan itopyada asus tuf m5 indirimde ve yanında mouse pad hediye ediyor. Yardım istediğim konu şu: Rampage Sector sensörü 3389 ve çok kaliteli bir sensör ve fiyatı çok uygun. Asus tuf m5 ise fena olmayan bir sensöre sahip. Sizce Asus tuf m5 indirimdeyken 179 tl ye alınır mı yoksa...
Top Bottom