Kuzenimde sezon update vardı. Ve bizim eve gelince onun hesabından 21 Sezon update indirip oynadık. Daha sonra kendi hesabımdan girince normal pese giremiyorum. Dosya doğrulama ve sil yükle yaptım düzelmedi. Nasıl düzelteceğim bunu ?
Uyumlu ama A320 çipsetli bir anakarta Bios update siz işlemci takamazsın. Ve A320 çipsetli bir anakarta O.C yapamazsın. B450M S2H almanı öneriyorum. Soğutma,VRAM,Teknoloji,O.C gibi birsürü avantajı var.
Sende sorun yok diye kimsede olmayacak mı ?
Patlaması önemli değil PSU ların. Kondanstör kalitesi Aerocool VX serisinden bile kötü. Kullandıkları anakart S2H ın yanından geçemez VRAM ve Soğutma olarak.
O.C zararı olmaz. NVDIA denetim masasından Clock ve Core hızlarını arttırabilirsin. Daha sonra OCCT de 10Dk lık bir test yap. Sıcaklıklar 70-75 i geçmeden maximum Hızı bul.
Ryzen G serisi APU ailesidir. Bu seriler ekran kartı uzun süre almayacak kullanıcılar için günü kurtarsın diye kullanılan gpu lar dır. (GTX 750Tİ gücünde Eski Vega 11 (3400G). Fiyatına göre işlemci gücü epey düşük işlemciler bunlar. Ryzen 5 2600X Gibi çok yüksek çoklu çekirdek ve eşit tekli...