Arama sonuçları: *

1. Şehmuscan

Bir Laptop Bir Masaüstü Tavsiyesi

Selamlar. Yaklaşık 70k bir bütçem var. Bunun 40k' sını masaüstüne kalan 30k sını ise dizüstüne ayırdım. Bu fiyat bandında tavsiye edeceğiniz bilgisayarlar hangisidir? Oyun ve render almak gibi ağır işleri masaüstü bilgisayar ile yazılım ve ders içinde laptop kullanmayı düşünüyorum. Taşınabilir...
  2. Şehmuscan

3500 TL Telefon Önerisi

Dostlar babam için 3500 TL civarlarında bir telefon almayı düşünüyorum. - Oyun oynanmayacak. - Şarjı günü kurtarsın. - Çoğunlukla sosyal medya için kullanılacak. - 3-4 yıl götürebilecek Telefon tavsiyeniz nedir ?
  3. Şehmuscan

7000 TL Laptop önerir misiniz ?

Selamlar, bir arkadaşım ders için laptop önerisinde bulunmamı istedi. Burdaki deneyimli kişilere danışmak çok daha iyi olacaktır. Kendisi laptopu sadece ders amaçlı kullanacağını söyledi. > Hızlı olmasını, 2-3 ay sonra kasmalar başlamamasını, uzun süre kullanabilmeyi istiyor. Ben kendisine...
  4. Şehmuscan

Yardım Samsung Galaxy A52 mi Oppo Reno 5 Lite mi ?

m52 yi ilk defa duydum
  5. Şehmuscan

Yardım Samsung Galaxy A52 mi Oppo Reno 5 Lite mi ?

Oppo Reno 5 Lite 4.400 TL civarında iken Samsung Galaxy A52 4.600 TL civarında. İkisi arasında çok gidip geldim, hangisini önerirsiniz ? Not : Çok fazla oyun oynamayı düşünmüyorum. Benim için önemli olan yazılımı, kamerası ve batarya süresi. Oppo nun ara yüzüne bayılıyorum. Hayat kurtaran...
  6. Şehmuscan

Yardım Bu laptop için hangi soğutucuyu önerirsiniz ?

Monster Abra a7 v7.2 için 100-200 TL lik soğutucu önerebilir misiniz?
  7. Şehmuscan

4300 TL ye Oppo Reno 5 Lite alınır mı ?

Anladım teşekkürler.
  8. Şehmuscan

Çok oyun oyamıcam. Benim için önemli olan kamera ve yazılımı. Poco bu durumda Oppo nun baya bi gerisinde kalıyor.
  9. Şehmuscan

Ne önerirsiniz
  10. Şehmuscan

Merhaba. Oppo Reno 5 Lite almayı düşünüyordum. Ancak 3400 TL iken. Fiyatı şuan 4400 TL olmuş durumda. Bu fiyatta hâlâ alınır mı yoksa başka bir telefon modeli mi seçmeliyim. Bütçe 4000 TL. Not : Xiaomi sevmiyorum.
  11. Şehmuscan

Chrome u nasıl indirebilirim ?

Evet 1638293539 Silinmiş
  12. Şehmuscan

Chrome u nasıl indirebilirim ?

Bilgisayarımdan Chrome silinmiş. Exploreye de girilmiyor. Chrome ben şuan nerden indirebilirim
  13. Şehmuscan

Apple Store dan Telefon alınır mı ?

Tabi ki öyle ama Apple da koşulsuz 14 gün içinde iade kabul olunuyor diye biliyorum
  14. Şehmuscan

İşte bilmiyorum. Bende bir sorun olmayacağı kantindeyim.
  15. Şehmuscan

Evet haklısınız her şey hakkında bir şikayet var. Ama tüm şikayetlerin aynı yönde olması kuşkulandırdı. 1637596513 Anladım teşekkürler.
  16. Şehmuscan

Emin misiniz ? Çoğu insan madur olduğunu söylemiş.
  17. Şehmuscan

Merhabalar. Hocam iPhone 13 pro alacak. Ancak Ankara da ki hiç bir mağazada bulamamış. Bulsa dahi normal fiyattan 3-4.000 TL fazla oluyor. Bende kendisine Apple ın direkt sitesinden almasını söyledim. Hem fiyatlarda gayet makul (diğer mağazalara göre). Ancak Şikayet var sitesinde site hakkında...
  18. Şehmuscan

İtopyadan bu sistem alınır mı (Mesut Çevik)

Hangi ssd yi seçebilirim 1604516065 Nvidia AMD den daha uzun ömürlü diyorlar
Geri