Arama sonuçları: *

• Users: Axis
  • Order by date
  1. A

GTX 1650 Super+Ryzen 3 3100 Sistemi 2. El Olarak Ne Kadara Satmalıyım?

Mesajı düzenleyip tekrar yaz o zaman insanlar öneride bulunurken daha iyi olur.
  2. A

Laptop anakartıma uygun işlemci arıyorum

Merhabalar, Malum ekonomik şartlardan ve durumumun uygun olmamasından dolayı en azından Pubg Mobile'da sabit fps değerlerini verecek şekilde oynatabilecek bir işlemci arıyorum. Harici ekran kartım GeForce GT540M ekran kartı kullanıyorum. Ayriyeten 4 GB ramim bulunuyor. Yaklaşık 10 yıllık bir...
  3. A

xeon x5450 rx460 sistemi toplamalı yoksa APU sistem mi hangisi daha ucuz ve performanslı olur?

@Jarvis-M 1500-2000₺ bandında bir ekran kartsız sistem toplayacaksak sence en mantıklı işlemci hangisi f/p açısından ben özellikle FiveM de güzel değerler almak istiyorum bütün parçalara baktım ama işlemci de kararsız kaldım.
  4. A

xeon x5450 rx460 sistemi toplamalı yoksa APU sistem mi hangisi daha ucuz ve performanslı olur?

Cidden sormuştum fakat biraz daha düşününce anladım ki Xeonlu sistem toplamak demek ileride sistem yükseltimi veya değişiminde yeni anakart, ram ve işlemci demek bu da ekstra masraf demek. Demek istediğinizi anladım yani. Ben bu aralar pc toplamayı düşünüyorum bütçem az ve Xeon 3440, gtx750ti, 8...
  5. A

Xeon işlemci devri neden bitti veya Xeon işlemcili sistem toplayanlar neden pişman olsun ki?
Geri