Arama sonuçları: *

1. F

İNCE HESAP 77.500₺ PC Topladım, İyi mi?

Palit ekran kartı hakkında internette çok kötü yorumlar okudum. Sizin bu konuda bilginiz var mı
  2. F

Sadece kötü tercihte neymiş ne yapmam gerektiğine dair bir öneri verilmemiş arkadaşlar lütfen öneri verin ki bunu düzenleyip toplayıp alabileyim
  3. F

Hocam ram 32 gb çift slot
  4. F

@Jill Valentine yardımcı olursa çok sevinirim 5070TI düwündüm amacım oyundan çok, video kurgu - render, blender cycle motoruyla render almak, after effects gibi. Bütçem taş çatlarsa 80k olur
  5. F

Neden böyle dediniz eğer açıklarsanız çok mutlu olurum çünkü ben açıkçası bilgi almak için gelmiştim
  6. F

Arkadaşlar aslında uzun uzun yazdım ama sanırım hepinizin gözünden kaçmış dedim ki 16 GB koydum fakat arttıramadım ben yanına bir 16 GB daha alacağım yazdım yani toplamda 32 GB olacak
  7. F

Editted: 32 gb ram olacak. Fotoğrafta gözükmeyen 16 GB RAM daha var Arkadaşlar bu sistemi topladım sizce iyi mi? Özellikle AMD tabanlı bir ekran kartı seçmedim çünkü ben daha çok üç boyutlu modelleme ve render video kurgusu gibi işlerle uğraşıyorum bu nedenle de benim için cuda çekirdekleri çok...
  8. F

Premiere Pro Render Sorunu

Arkadaşlar selamlar, videoyu montajladım bitti. Her zamanki gibi render alacakken böyle uyarılar veriyor ve video açılmıyor. Nedeni ne olabilir, nasıl çözebilirim? Lütfen yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Eğer sorunumu yanlış başlık altına yazdıysam lütfen kusuruma bakmayın.
  9. F

PSU'dan gelen bu kabloları nereye takmam gerekiyor

Bir tanesini yani altılılardan birini taktım ama diğeri boş kalıyor. toplam 12 kablo var ekran kartında 6 tane var
  10. F

PSU'dan gelen bu kabloları nereye takmam gerekiyor

Arkadaşlar ilk defa kasalı bir sistem aldım. Ekran kartını birşekilde yuvasına yerleştirip 2 tane vida ile kasaya bağladım. Ama bu kablolar böyle boş kalmaması lazım sanırım. Nereye koymamız lazım
  11. F

DA-SISTEM2/AMD Ryzen 5 3500X/ASUS TUF 3 RX 5600 XT OC EVO 6GB/16GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar VS Unlost Eco+ Sizce hangisi daha iyi ?

Arkadaşlar biraz önce sipariş verecektim da2 stok bitmiş gerçekten bu ne şansızlık ya !! Sizce ECO+'ı almalı mıyım yoksa başka tavsiyeniz var mı?
  12. F

DA-SISTEM2/AMD Ryzen 5 3500X/ASUS TUF 3 RX 5600 XT OC EVO 6GB/16GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar VS Unlost Eco+ Sizce hangisi daha iyi ?

Arkadaşlar tarafsız baktığınıza emin misiniz. Yani ben ikisini de severim ama Abdullah abinin formu diye demiyorsunuz dimi. Yanlış anlamayın cidden çok önemli bir karar benim için
  13. F

Selamlar dostlar iki bilgisayar sahibi de birbirlerinin rakipsiz olduğunu iddia ediyor fakat durumum çok iyi değil alınca gerçekten uzun süreler kullanmam gerekecek. Hem render, montaj yapıyorum hem de oyun oynuyorum. Gerçekten çok karasız kaldım ''objektif'' yorumlarınızı çok önemle okuyor...
Geri