Arama sonuçları: *

1. E

2 pinli fanın voltajını düşürerek sesini azaltmak istiyorum

arkadaşlar ekran kartım pasif soğutmalı bi ekran kartıydı ve ısındığı için bir adet fan aldım bu fan 2 pinli 20 derecenin üzerinde soğutma sağladı buraya kadar her şey güzel ama bu fan kontrol edilemediği için hızını düşüremiyorum aşırı hızlı dönüyor ve çok ses çıkarıyor voltaj düşürme...
  2. E

Apu sistem işin işlemci tavsiyesi

Şey konusunfa kafam çok karıştı 1600 tl lik apularda vega 8 var 2700 tl olanda vega 7 bu nasıl oluyor 1630697993 Bide amd ryzen 5 5600g için anakart ne önerirsiniz onun için farklı bi konu mu açayım
  3. E

Apu sistem işin işlemci tavsiyesi

Apu işlemci almak istiyorum apu bi sistem toplayacağım Apu işlemci için 2500 bütçem var iyi bi apu olsun istiyorum çoğu oyunu oynatsın bana amd apuları iyi diyorlar önerileriniz neler
  4. E

Ekran kartı almam gerek tavsiye bekliyorum

2700 tl bütçem var ekran kartı almalıyım ne önerirsiniz yani bu fiyata 1050 ti alabiliyorum ancak yani öyle gözüküyor farklı bi önerisi olan varmı İşlemcim ryzen 5 2600x 200 300 tl bütçe arttırabilirm sorun olmaz
  5. E

İşlemcim için soğutma tavsiyesi

Ya bence de ısınmıyor gibi intelciler yine çamur atıyor gibime geldi neyse stok kullanmaya devam edeceğim gibi gözüküyor
  6. E

Kasa sıvı soğutma desteklemiyor 240 mm takabilecek miyim 1630623246 120 yi egzoz kısmına takmayı planlamıştım üst ve ön kısımda desteklemiyor yerde yok gibi duruyor
  7. E

Özellikler kısmında soğutucu boşluğu 140 mm yazıyor ben bu yüzden sıvı soğutmaya yöneldim kule tipi olanlar 140 üzerinde 1630619942 Farklı bi sitede okudum araştırırken cpu soğutucu boşluğu 140mm yazıyor
  8. E

Kasada 140 mm soğutucu boşluğu olduğu yazıyor t6 yı inceledim uzunluk 125(u)x80(g)x155(y) ebatında yazıyor 125 mm sanırm değilmi uyumlu yani kasamla
  9. E

Öneri için teşekkür ederim dikkate alacağım peki takabilir miyim asıl öğrenmek istediğim de bu yani uyarmı kasaya
  10. E

Ryzen 5 2600x işlemci aldım bu işlemcinin stok fanıyla fazla ısındığı söylendi bende 120 mm sıvı soğutma almayı düşündüm ama sonradam farkettim kasam sıvı soğutma desteklemiyor egzoz fanı kısmına kasa arkasına 120 mm sıvı soğutma takabilirmiym düşündüğüm sıvı soğutma ve kasam : 120mm sıvı...
  11. E

Eksi bir bilgisayarı tekrar ayağa kaldırmak istiyoruz

sahibine bütçesini sorayım ozaman ona göre yeni bi konu açarım ne biliym neyse teşekkürler
  12. E

Bende öyle dedim sahibine de atmak istemiyor kendisi yani bişeyler yapmam lazım
  13. E

elimde 2008 yılında toplanmış bir bilgisayar var bilgisayarın bileşenleri şu Gigabyte GA-M61PME-S2P Anakart Amd phenom 9500 Quad-core 2.20 Ghz işlemci 2 gb kingston DDR 2 ram single Atı radeon HD4300 series ekran kartı Amacımız anakartı ve ilemciyi değişmeden biraz da olsa performans...
  14. E

R5 3600 uyumlu anakart arıyorum

1600014765 yani amacım bidaha 2. nesil bi işlemci bulup bios güncelleyip felan uğraşmamak direkt tak çalıştır olmalı bütçe tabii ki biraz esneyebilr sanırm
  15. E

R5 3600 uyumlu anakart arıyorum

çoğu sitede anakartlar 2. nesil uyumlu bios güncellemesi gerekiyor bana tak çalıştır olarak kullanabileceğim bi anakart lazım emin olamadıım bi türlü anakart bütcem yaklaşık 500-800 arası
  16. E

kasa ssd ve psu var ama sistemin geri kalanı için tavsiyeye ihtiyacım var

anakartlar bios güncellemesi yapılı şekilde geliyor değilmi R5 3600 alırsam bide alt nesil işlemci bulak için uğraşmayayım
  17. E

kasa ssd ve psu var ama sistemin geri kalanı için tavsiyeye ihtiyacım var

Elimde şuan 3 adet bilgisayar parçası bulunmakta 1- Everest Metafor K700 Rainbow bilgisayar kasası 2- Thermaltake Litepower RGB 550W APFC 12cm Fanlı PSU (PS-LTP-0550NHSANE-1) 3-Sandisc SSD Plus 480GB 530MB-445MB/s Sata3 2.5" bunlar hariç 4500-5000 tl arası bütcem var oyun odaklı bir sistem...
  18. E

550 watt bu sistem için yetermi

teşekkür ederim ekran kartına bütçe ayırmaya çalışıcam
  19. E

peki rx 580 yerine 1660s e geçiş yaparsam güç kaynağı hala yetiyor olacakmı daha güçlü bi kart sonuçta
  20. E

işlemcim iyi olsun istiyorum ya ilerde rtx almayıda düşünüyorum şuan bikaç yıl idarelik bi kart olarak rx 580 seçtim 1660s felan daha iyi mi? olur sizce
Top Bottom