Arama sonuçları: *

1. K

RTX 3060 20 K sistem tavsiyesi (monitör dahil)

20 k bütçem var monitör dahil sistem toplamak istiyorum. Minimum RTX 3060 istiyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
  2. K

600 TL Ekran Kartı Önerisi

Anakart: GIGABYTE G41M-ES2L İşelmci: İntel Core 2 duo e7500 Ekran kartı: Nvidia Geforce 7400GT Psu: 300W Ekran kartımdan memnun değilim ve değiştirmek istiyorum. Hangi ekran kartlarını bu bütçeyle alabilirim ?
  3. K

James Donkey 720 Driver Kulaklığı Algılamıyor

Driver açılınca kulaklık bağlı değil olarak görünüyor. Cihaz olarak aygıtlarda usb pnp audio device yazıyor. Realtekin uygun driverı kurulu ama bağlı değil görünüyor. Driverın kulaklığı görmesini nasıl sağlarım ?
  4. K

600 TL'ye SATA 3 500 GB SSD Tavsiyesi

600 tl bütçem var. Sata 3 500gb SSD alacağım.
  5. K

Bilgisayar fanına adaptör bağladım sıkıntı çıkarır mı ?

Pek fazla elektrik bilgim yok. 12V DC bilgisayar fanına 12V 1A adaptör bağladım. Şu an düzgünce çalışıyor. Bir süre sonra ısınma, yanma, patlama v.b sorun çıkarır mı ?
  6. K

Çözüldü✓ RX 580 bazı renklerin değişik görünmesi

Bilgisayarımda Windows Update yapınca siyah ekranda kalma sorunu vardı. Bios'u güncelledim ve Windows'u formatladım. Siyah ekran sorunu düzeldi. Oyun oynadım hiçbir sorun yoktu. Bilgisayarı açıp kapattım ve bazı renkler değişik görünmeye başladı. Bilgisayar tamamen düzgün çalışırken birden...
  7. K

VDSL F/P Modem önerisi

Geçen hafta Millenicom 35 mbps geçtim ve modem Wi-Fi ile 5 mbps download zar zor veriyordu. Bende iade edip kendi modemimi almaya karar verdim. 300tl civarı F/P modemi önerir misiniz ?
  8. K

Millenicom modemde wifi sorunu

Dün Millenicom 35 mbps pakete geçtim. Bilgisayarda kabloyla 33 mbps download alıyorum. Telefonla wifi ile modemin yanında 10 mbps download alıyorum. Farklı telefonlar denedim yine aynı. Modemin kötü olduğunu duydum ama bu kadar kötü olamaz diye düşünüyorum. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir ...
  9. K

Vodafone'dan Millenicom'a geçişte yeni modem almalı mıyım?

Şu anda kullandığım modemin arkasında 300mbps ADSL2+ yazıyor. 16mbps ADSL kullanıyorum. 35mbps VDSL pakete geçeceğim. Şu anda kullandığım modem yeterli olur mu?
  10. K

Vodafone'dan Millenicom'a geçiş

Şuan Vodafone kullanıyorum. Taahhütüm 06.01.2021 tarihinde bitecek. Taahhüt bitmeden önce mi başvurmalıyım ? Vodafone arayıp iptal mi ettirmeliyim yoksa direkt Millenicomu mu aramalıyım ?
  11. K

Python'da sayı tahmini için nasıl bir kod yazabilirim.

Bir kod yazmaya çalışıyorum kodun şöyle olması gerekiyor: - While veya for Donguleri kullanılacak. - If karar yapıları kullanılacak. - Sistem 1-50 arasında rastgele sayı üretecek. - Kullanıcıdan bu sayıyı tahmin etmesi istenecek. - kullanıcının en fazla 5 tahmin hakkı olacak. - Kullanıcı...
  12. K

Bilgisayarı açtığımda ekran kartımdan ses gelmeye başladı

Şuan bilgisayarda bir sorun yok tekrar olursa çekerim.
  13. K

Bilgisayarı açtığımda ekran kartımdan ses gelmeye başladı

Bu sabah bilgisayarımı açtığımda bilgisayardan yüksek sesli sanki elektrikli süpürge gibi ama daha ince bir ses gelmeye başladı. Bu birkaç saniye sürdü bende bilgisayarı güç tuşundan kapattım ama açtığımda tekrar ses gelmeye başladı ve fanların hızlıca döndüğünü gördüm. Belki ses fanlardan...
  14. K

Python'da yazdığım kod için yardıma ihtiyacım var.

Bir kod yazdım kullanıcıdan 10 tane meyve istenecek. İstenilen meyvelerin listesini sort metodu ile sıralayıp yazmam lazım. Aynı meyveden 2 tane girilince bir daha sormasını istiyorum ama onun yerine birini siliyor ve 9 tane meyve yazıyor nerede hata yaptım ? yazdığım kod: meyveler = [] for a...
  15. K

The escapist 2 nasıl oynanır taktik lazım

En basit yol duvara yakın ve kimsenin girmediği bir oda bulmak ve çıkışa doğru kazmak. Genelde işe yarıyor.
  16. K

LOL Ezreal vs Tristana vs Caitlyn.

Bence adc oynayacaksan ashe ilk başta iyidir.
  17. K

Anket nasıl açılır?

Anket açmak istiyorum ama nasıl açarım ?
  18. K

Hangisini seçen insanın oyun zevki daha iyidir.

Bir düzeltme arkadaş benden önce lol çöptür dedi. Ben o yüzden onun oynadığı oyunlara çöp dedim. O iğneleme yaptığı için çöp demiş. Ama ben iğneleme yapmamışım. 1595537985 Bu arada arkadaş lole elo sistemi ve rank sistemi kötü olduğu için çöp demiş. Derceli tek/çiftte kötü oynasanda şanslıysan...
Top Bottom