Arama sonuçları: *

1. Dontaçhi

Half life 1 alınır mı

Yani alın veya almayın demek yerine sadece 1 dolar diyorum. 34TL'ye ne yapabilirsin ki başka?
  2. Dontaçhi

Telegram'dan Vozol alınır mı? Alan varmi?

Size özelden mesaj attım hocam, müsait olduğunuzda bakarsınız reklama girmesin diye buradan yazmadım
  3. Dontaçhi

🔥 ABD Başkan Seçimi Başladı ! Trump vs Harris 🔥

Baya çekişmeli ilerliyor bakalım sonuç ne olacak
  4. Dontaçhi

İnceleme FIFINE AMPLIGAME H3 İNCELEME

krdsm firmaya ilettim sevgilinin olduğunu kanıtlarsan bir siyah bir pembe çift kulaklık yollayacaklarmıs (!)
  5. Dontaçhi

Teşekkür ederim 🙏 1728552914 Teşekkür ederim 🙏 hemen bakıyorum mesaja
  6. Dontaçhi

Konuda da yazdığım gibi 7.1 yok ancak aratmıyor ancak ille de 7.1 hastaları için çok mantıklı. Teşekkürler 🙏
  7. Dontaçhi

Herkese Selamlar daha önce Fifine Ampligame A6V incelemesi yapmıştım. Fifine markası bu sefer bana H3 isimli kulaklığı gönderdi bende buraya bir kullanıcı olarak inceleme rehberi yapmak istedim. Kulaklığımız 3.5mm ve USB-A girişlerine sahip 3.5mm jack girişinden ses alırken USB-A tarafından...
  8. Dontaçhi

valorant ömürlük phantom önerisi

Champions güzel gibi dursa da iyon çakması gibi duruyor gene de uzun dönemde sıkmayabilir. Özel Harekat oyundaki en iyi phantomlardan biri. Özellikle Aktif Phantom oynayan Profesyonel oyuncuların büyük bir çoğunluğu dahi Turnuvalarda halen Özel Harekat kullanmakta. Bende Oni ve Özel Harekat var...
  9. Dontaçhi

Sağlam hikayeli oyun önerisi

Beyond: Two Souls Silent Hill 2 The Callisto Protocol Dead Space (2023) Mafia Definitive edition 1-2 Hellblade: Senua's Sacrifice a plague tale innocence To The Moon Resident Evil 2-3-4 The Evil Within 1-2 Detroit: Become Human Death Stranding The Dark Pictures Anthology: House of Ashes...
  10. Dontaçhi

Elektronik sigara alcam yardımcı olur musunuz ?

Şu konulara içmeyin yazan arkadaşlara uyarı vermek lazım. Size ne arkadaşlar? Bunu alacak adam az çok ne zararı var yok bilmiyor mu? Adam alacak ve sizden öneri istiyor sırf şurda 1-2 mesaj atmak için içmeyin diyorsunuz. Ailesi değilsiniz zaten bu adam bu kararı vermeden önce zararına yararına...
  11. Dontaçhi

1TB M2 SSD Önerisi İstiyorum

o halde Gen4 destekli bir ssd önerme şansınız var mıdır max 2.5K bütçede en iyisi hangisidir?
  12. Dontaçhi

Peki Gen4 bir m2 alıp taksam vaat edilen hızı kullanamama sorunundan başka bir sorun yaşar mıyım? uyumsuzluk mavi ekran düzgün çalışmama vs.vs.
  13. Dontaçhi

Gen3.0 olarak MLD M300 daha iyi değil mi? Yazma ve okuma hızları neredeyse 2 katı
  14. Dontaçhi

Selamlar. Fiyatı çok uçuk olmayan 1TB Nvme m2 ssd arıyorum. F/P olarak en iyisi hangisiyse onu almak istiyorum. Kullandığım anakart Asrock B450M-HDV R4.0 Gen4 destekli bir M2 alsam bu anakartta bir sorun yaşar mıyım hızının yavaş çalışması dışında? ileriye dönük bir parça mı olur yoksa...
  15. Dontaçhi

masterşefe katılsanız ne yemek yapardınız?

Behzat ç menemeni yaparım. Domateslerin Gabuğunu soyarım ki somer şefimin ağzına gayyış gibi gelmesin.
  16. Dontaçhi

Göz numarasi 1 ayda ne kadar büyür ?

Bro optisyen mezunu olarak söylüyorum hiçbir optik eğer ki elinde hazır yapılmış aynı numaralara sahip bir gözlük yoksa ki yoktur deneme şansın imkansız. Gözlükler genelde sipariş üzerine hazırlanıyor. Çok çok şanslı olmalısın ki o adam aynı dioptri değerlerine sahip birine gözlük hazırlayacak...
  17. Dontaçhi

İnceleme AJAZZ AK680 ÖN İNCELEME

Wireless modelini mi aldınız? Eğer düz 680 i aldıysanız wireless kullanım mevcut değildir. Wireless modeli için muhtemelen kutudan alıcı çıkması lazımdır diye düşünüyorum
  18. Dontaçhi

🔥İndirim Epic Games Yaz İndirimleri Başladı! Siz Neler Aldınız?

İndirimler güzel aslında ya belirli oyunlarda çok güzel indirimler var ancak AAA oyunları almak zor gene de
  19. Dontaçhi

Görmedim hocam ben kusuruma bakmayıns
  20. Dontaçhi

Brothers: A Tale of Two Sons Remake PAYDAY 3 Ranch Simulator Back 4 Blood (çok iyi fiyata düşmüş) Tannenberg Verdun İndirime girmemiş olsa da For The King önerebilirim
Top Bottom