Arama sonuçları: *

1. I

Çözüldü✓ 20K PC toplama önerisi

Anakart için fazla değil mi onun yerine işlemciyi upgrade edemiyor muyuz, ben B650 düşünmüştüm, wifi olmasın gerek yok benim için, OC işlerinden de anlamam pek dümdüz kullanııcyım yani
  2. I

Çözüldü✓ 20K PC toplama önerisi

Herkese merhaba, 20k bütçe ile AM5 soket ankart, DDR5 ram ve işlemci önerisine ihtiyacım var. Ekran kartı için ayrı bütçe ayıracağım. 750W psu ve kasa, rx7700xt, 1tb m2 ssd mevcut, İşlemci için 7500f düşünüyorum ancak farklı önerilere açığım, önerilerini bekliyorum.
  3. I

Ekran kartı driver çöküyor

Deneyeceğim bakalım
  4. I

HDMI ile de 180hz alamıyorum 144 max. display kablo ile çalıştırmanın bir yolunu bulmam lazım.
  5. I

Çok kez yaptım, kendim de sildim DDU da kullandım, sonuç aynı FIFA 25 maça girer girmez görüntü gidiyor, CS'de maç ortasında bir anda gidiyor, en son hdmı ile bağladım (Display kablo bağlıydı) ama denemedim akşam eve geçince deneyeceğim.
  6. I

Sıcaklık ve yük kontrolü yapıyorum sıcaklık 55 derecelerde bile kapanıyor, bi temizleme yaparım bir ara denerim tekrar.
  7. I

rx5700xt ekran kartı, ryzen 5 5600 işlemci, DDU ile silip yükledim değişen olmadı, az önce komple gitti bu sefer resetlede gelmedi, display kablo ile görüntü alamıyorum, hdmı ile bağlı şuan.
  8. I

Arkadaşlar selam, genelde oyun oynarken başıma gelen bir sorun var, görüntü bir anda gidiyor ve PC'ye reset atmadan düzelmiyor, açıldığında ise ekran kartı sürücüsü devre dışı kalmış oluyor, Görüntü gittiğinde ekran kartı fanları ve LED'leri çalışmıyor, yazılım silip yüklemeyi, format atmayı vs...
  9. I

Ekran kartım arızalı mı?

Arkadaşlar selam, yaklaşık 4 ay önce yeni monitör aldım, ekranda gölgelenmeler titremeler vb. bir çok sorunla uğraştım DP kabloyu değiştirdiğimde sorun kısmı düzeldi.(Bu sorun monitör kaynaklıydı) ancak ekran kartım görüntü kesmeye başladı. İlk başlarda bu sorunda monitör kaynaklı sanıyordum...
  10. I

Ekranda titreme ve görüntü gitmesi

display kablo kullanıyorum, monitör kutudan çıkan kablo dışında bir kablo ile görüntü vermiyor.
  11. I

Ekranda titreme ve görüntü gitmesi

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2 ay önce Samsung g3 27 model monitör aldım ve beraberinde bir çok sorunla karşılaştım, ekranda titremeler, tam ekran video (film, dizi, youtube) izlerken görüntü donması yaşıyordum. Monitörü fişten çekip takınca düzeliyor, oyun oynarken bir sorun olmuyor, stress...
  12. I

Ekranda çıkan gölgelenme

Arkadaşlar merhaba, Samsung g3 27' 165Hz monitörü alalı 3 hafta kadar oluyor ve kullanmaya başladığımdan itibaren ara ara tam ekran video izlerken ( youtube,netflix,vb.) donma oluyordu, ardından fareyi hareket ettirdikçe ekranda gölgelenme diye adlandırabileceğim şeyler beliriyor. Önceki...
Geri