Arama sonuçları: *

1. H

Csgo fps drop hatası

Selamlar her oyunda fps im normal şartlarda, fakat cs go oynarken 9 fps alıyorum nedeni ne olabilir?
  2. H

monitör tepki süresi

Monitörüm Msi MAG241CV Resimdeki tepki süresi ayarı ne olmalı, en hızlı olan ayarda parlaklık düşüyor ve ayarlanmıyor. Tepki süresi normalmi olmalıdır yoksa en hızlı daha mı iyidir ?
  3. H

Rtx 3060, super yada ti modeler icin tahminen hangi islemciler gerekir. 2600x hangisine yetebilir?

ryzen 5 3500x ve asus dual 2060s sahibiyim gerektiği yerde işlemci ekran kartıma yetersiz kalıyor. Senin söylediğin işlemci daha düşük bir model ve ekran kartı ise daha üst kesinlikle darboğaz yaşarsın. 3060 yerine 2060 tercih edip işlemcini yükseltmek daha mantıklı olur
  4. H

Media Markt Kendi Hataları Yüzünden Müşteriyi Mağdur Etmek!

Kaskoya verdiğim çalışan (i phone 8 Plus) telefonuma pelt muamelesi yapılıp karşılığında telefonumun değerinin altında bir hediye çeki vermek istediler ya da işinize gelmezse gibisinden konuşarak telefonunuzu tamir edip yollarız ama Apple garantisi biter dediler. Bende 3800 gibi bir rakam...
  5. H

Gamepower Klavye Tuş basmama

Daha 2 aydır kullandıgım ürün Gamepower saber rgb klavye d tuşu geç reaksiyon vermeye başladı forumda aynı klavyede aynı sorunu yasayanlar olmus ne kadar temizlesemde düzelmedi ürünü garantiye göndersem ne gibi bir dönüş olur ve ne kadar sürer böyle bir sorunla karşılaşan oldumu?
  6. H

oyun esnasında crash

burası değilmi ?
  7. H

oyun esnasında crash

Death Strandıng de daha oyunun başları orjinal olan oyun crash vermye başladı çözümü nedir ?
  8. H

Kasa ve parçalarına upgrade

1000₺ civarı
  9. H

Kasa ve parçalarına upgrade

Kasama ve öncelikle parçalarına upgrade yapmak istiyorum fakat hangisine yapma konusunda kararsızım, tavsiye lütfen Kasa: GamePower WARCRY ATX 6*ARGB Sessiz Fan 650W 80+ Anakart: Asus Tuf B450-Plus Gaming İşlemci : Ryzen 5 3500x Ekran kartı: Asus DUAL-RTX2060S-O8G-EVO-V2 GeForce RTX 2060...
  10. H

İncehesap oyun hediyesi

oyun steamde var fakat epic games denedim ondada olmadı :/
  11. H

İncehesap oyun hediyesi

bunu denemiştim olmadı 1596138585 aynen death strandıng
  12. H

İncehesap oyun hediyesi

yok steamden olmadı
  13. H

İncehesap oyun hediyesi

aldığım rtx li sistemin yanında oyun kodunu göndermeleri gerekirken ekstra mail göndermemi istediler mailimi yolladım kod geli fakat oyun kodunu nereye gireceğim hakkında 0 bilgi teşekkürler incehesap . Burdan daha hızlı cevap alacagımı bildiğim için buraya yazmak istedim
  14. H

RGB controller

tuf b450 plus gaming 1596021578 Kasa gamepower warcry anakartTUF B450 M PLUS GAMİNG
  15. H

RGB controller

Merhabalar kasamda rgb controlcüsünü ankartta takılacak uygun giriş bulamadım ?
  16. H

Gamepower Saber rgb hatası

Gamepower'dan çok hevesle aldığım ve aşırı memnun olduğum klavye fakat bir tuş sadece Blue ve Green tonlarında yanıyor Red tonlarını algılamıyor malesef sizce nasıl aşabilirim bu durumu ?
Top Bottom