Arama sonuçları: *

1. Ali Rıza

Kasa fan RGB lerini değiştirme

Kasa modeli gamebooster G2851BB/ Anakart A520 Dragons fan modellerini bilmiyorum kasayla geldi
  2. Ali Rıza

Kasa fan RGB lerini değiştirme

Merhaba arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar aldım 7 tane fanı var hepsi aynı renk rgb yanıyor ama bunları değiştiremedim bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim @Abdullah Hacıgül
  3. Ali Rıza

Multiplayer yapamadık

Arkadaşlar ben arkadaşımla The hunter call of The wild oynamak istiyoruz bende ps4 var onda da PC var ama bir türlü bağlanamadık birbirimize nasıl yaparız
  4. Ali Rıza

iPhone 11 alınır mı ?

😂😂 Mantıklı
  5. Ali Rıza

iPhone 11 alınır mı ?

Kendi patronum satıyor dolandırılacağımı sanmıyorum 1703059374 Tanıdık olduğu için
  6. Ali Rıza

iPhone 11 alınır mı ?

Kamerası 1703059274 Kaç GB olduğu bilmiyorum ama sorunu yok
  7. Ali Rıza

iPhone 11 alınır mı ?

Bencede
  8. Ali Rıza

iPhone 11 alınır mı ?

Neden peki
  9. Ali Rıza

iPhone 11 alınır mı ?

Arkadaşlar hepinize merhaba ben bir şey sormak istiyorum bir tane iPhone 11 var Maksimum pil yüzdesi %79 adam 10.000 TL ye satıcak sizce alınır mı @Abdullah Hacıgül
  10. Ali Rıza

PlayStation Plus (Abonelik kapsamında)

Merhaba arkadaşlar benim sizlere bir sorum var bilenler cevaplarsa güzel olur şimdi ben PlayStation plus extra aldım ve bazı oyunların üzerlerinde abonelik kapsamında yazıyor yani bu ne demek oluyor bunları indirirsem ücretsiz bir şekilde oynaya bilirmiyim
  11. Ali Rıza

iOS a oyun yükleniyor mu

Arkadaşlar iOS a oyun yükleniyor mu torrentten falan ben denedim ama yapamadım acaba farklı bir yolu mu var
  12. Ali Rıza

10 sene 20 sene gidicek bir PC

Arkadaşlar kafama bir şey takıldı PC toplamayı düşünüyorum ama sürekli toplayamadığımız içinde on onbeş sene gitsin istiyorum nasıl bir PC toplaya biliriz Bütçe:20000 civarı ama yüksele bilirde
  13. Ali Rıza

Manitayla oynamak için oyun

Bir tane yemek yapıp sattığımız oyun vardı adını unuttum o da güzel deneyin derim overcoked tı galiba ismi
  14. Ali Rıza

Çözüldü✓ GTA 5 Social Club Sitesine ve GTA 5 Online Giremiyorum

Bende olmuştu ben Chrome kullanıyordum onda oldu sonra opera indirdim operadan girmişti bi dene belki olur
  15. Ali Rıza

FORUMA ÖZEL ÜCRETSİZ 5 EKRAN KARTI

Aynen 😂
  16. Ali Rıza

Hitman Absolution Kontrat Sorunu

tamamdır sağol
  17. Ali Rıza

neden kapandı ki 1662122648 kimse mi giremiyor
  18. Ali Rıza

Hitman Absolution da kontrat yerini nasıl açabilirim youtube den baktım milet giriyor basınca ben giremiyorum bilen varsa yazarsa çok güzel olur @Abdullah Hacıgül abi yardım edersen sevinirim
  19. Ali Rıza

Forza horizone 4 açılmıyor

Steamden Forza Horizone 4 aldım yükledim ama oyna tuşuna basıyorum çalışıyor yazısı geliyor hemen tekrardan oyna yazısı geliyor Benim sorunum nedir bi bilen varsa yardım edebilir mi @Abdullah Hacıgül abi yardım edersen sevinirim oyunu oynamayı çok istiyorum :)
  20. Ali Rıza

Ryzen 5 5600G ve RTX 3060 Ti Darboğaz Olur mu?

Keşke bir fikir verseydin bakıpta 🙂
Geri