Arama sonuçları: *

• Users: tost
  • Order by date
  1. T

6000 ile 7000 tl arasında laptop onerısı

evet 3500 u luya takıldım ama pekte emın degılım
  2. T

link olarak paylasabılırmısın 1611352336 matebook 13 gozume takıldı nasıl sence
  3. T

hepinize merhaba arkadaşlar kız kardesıme bır laptop alınacak oyun oynamayacak derslere katılacak fılm ızleyecek laptop konularında pek bı bılgım yok f/p bir laptop onerebilirseniz çok sevınırım
  4. T

Uygulama Düzgün Olarak Başlatılamadı (0xc000007b) sorunu

tokovoip plugin oldugu için yonetıcı olarak calıstırılmıyor
  5. T

Uygulama Düzgün Olarak Başlatılamadı (0xc000007b) sorunu

selamlar insanlar bu sorunu sureklı oyunlarda aldıgını belırtıyor ancak ben bunu tokovoipte alıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  6. T

350 400 tl kulaklık.

Iyi akşamlar dostlar 350 400 TL civarinda mikrofonu kaliteli kulaklık onerebilirmisiniz
  7. T

İtopya Black Friday (kulaklık)

itopyada başlayan black friday indirimlerınden bende yararlanmak ıstedım bir kulaklık buldum ancak internette kulaklık pek fazla yorum yok kullanan veya bu butcede başka onerısı olan varmı teşekkürler kulaklık bu https://www.itopya.com/corsair-void-elite-rgb-71-siyah-gaming-kulaklik-2/
  8. T

ucuz kalıtelı psu onerı

650 watt
  9. T

ucuz kalıtelı psu onerı

yakın zamanda psu degıstırmeyı dusunuyorum 12 ay geçmeden degıstır dedıler powerboost oldugu ıcın o yuzden psu bakıyorum yardımcı olursanız sevınırım
  10. T

mouse konusunda yardım

ROG Gladius II Core ve steelserıes rıval 3 arasında kaldım bu ıkı mouseden hangısını almalıyım bu fıyat bandında baska bır onerınız varmı
  11. T

300 400 tl Mıkrofon onerısı

kardesım ıle kullanacagımız ıcın sadece mıkrofon ıstıyorum
  12. T

Hoparlör onerısı.

bilgisayar için kullanabılırız degılmı?
  13. T

300 400 tl Mıkrofon onerısı

onlıne dersler baslıyor onlıne dersler ıcın kalıtelı mkrofon onerısı
  14. T

Kalıtelı Webcam Onerısı

onlıne dersler baslamak uzere. onlıne dersler ıcın 300 350 tllık webcam onerısı yapabılırmısınız
  15. T

Hoparlör onerısı.

ortalama 200 300 TL'ye bır hoparlor arıyorum yardımcı olursanız sevınırım
  16. T

300 370 lira arası kulaklık onerisi

arctıs 1 onerırımısınız
  17. T

kizaruya gozum carptı ama daha once bu markayı kullanmadığım için pek emin olamadım
  18. T

ne kadar sure içinde yenılenır stok
  19. T

aynı zamanda mıkrofonuda guzel olsun ıstıyorum corsaırın mıkrofonunu pek begenmedım
  20. T

kulaklık alacagım 300 ıle 370 lıra arasında bır butcem var onerebılecegınız bır model varmı
Top Bottom