Arama sonuçları: *

1. Göksal Ç.

Gta IV The Complete Edition Save Dosyası Nerde?

Merhaba, başlıktan da gördüğünüz gibi gta 4'ün save dosyası konumunu bulamadım yardım eder misiniz?
  2. Göksal Ç.

C# WPF Access Bağlantı Sorunu

Merhaba, C# WPF projesi geliştirirken programın veri tabanını Access ile yapmayı seçtim, ancak veri tabanı bağlantı kodumu yazdığımda OleDbConnection çıkmadı onun yerine OleDbPermission çıktı. Bu sorunu nasıl çözebilirim OleDb kütüphanemi eklediğim halde bu sorun var.
  3. Göksal Ç.

Minecraft Mustard Virus Nasıl Kurulur?

Merhaba, başlıkdan gördüğünüz gibi minecraft mustard virus modu nasıl kurulur? Modu Forge'dan indiriyorum ama kurulum aşamasını yapamıyorum.
  4. Göksal Ç.

Steam hafta sonu indirimlerinde hoi4'ün indirime girme olasılığı var mı?

Verdiğin cevaplar için teşekkür ederim.
  5. Göksal Ç.

Steam hafta sonu indirimlerinde hoi4'ün indirime girme olasılığı var mı?

Merhaba arkadaşları, başlıktan gördüğünüz gibi Steam hafta sonu indirimine giren oyunlar rastgele olduğu için hoi4'ün indirime girme olasılığı varmı? En yakın büyük indirim günü sanırım Ekim ayında.
  6. Göksal Ç.

Wappalyzer eklentisi ücretli mi?

Bilmiyorum ama denemek lazım hayırlısı artık.
  7. Göksal Ç.

Evet, direk eklentiyi indiriyo ama belli bi zaman sonra ücret talep eder mi onu düşünüyorum.
  8. Göksal Ç.

Merhaba arkadaşlar, başlıktan gördüğünüz gibi wappalyzer eklentisini kullanmak istiyorum, çünkü internet siteleri hangi programlama dilleri ile kodlandığını merak ediyorum. İşte bu yüzden bu eklenti lazım ama paralı mı yoksa parasız mı anlayamadım.
  9. Göksal Ç.

Sizce ucuz mouse alınmalımı?

yani rival 3-300s almalıyım peki teşşekürler.
  10. Göksal Ç.

benim o attığım sitedeki sence razer orjinalmidir 499 dan 244 düştüde ondan tuhafıma gitti
  11. Göksal Ç.

oralarda bu fiyat bandında varsa test etmeye gidebilirim
  12. Göksal Ç.

bu mouse larda güzelmiş ama bu mouse larda razer mouse lar gibi geniş tuşlumu yoksa tuşları biraz küçükmü
  13. Göksal Ç.

steelseries hangi modellerini önere bilirsin ama bu fiyat bandında
  14. Göksal Ç.

Arkadaşlar merhaba n11 üzerinden "razer dethadder essential profession" mouse unun indirimli oldugunu gördüm mouse normal fiyatına baktığımda 499 tl den 244 tl oldugunu gördüm hemen almam gerektiğini düşündüm ama mouse un bu kadar pahalı iken bi anda baya bi ucuzlaması tuhafıma gitti bu mouse...
Top Bottom