Arama sonuçları: *

1. A

Almanya 1800 Euro Sistem Toplama

Merhaba arkadaşlar, Almanya'da 1800 Euro'ya NVIDIA ekran kartlı ve Intel işlemcili masaüstü bilgisayar istiyorum. Soğutucu da olursa güzel olur.
  2. A

5-6 Yıl Götürecek Sorunsuz Laptop Önerisi

evet ancak Almanya'dan almak daha uygun ve tax free gibi hizmetler olmasından ötürü oraya gidince almayı düşünüyorum
  3. A

5-6 Yıl Götürecek Sorunsuz Laptop Önerisi

Birkaç ay içerisinde Almanya'ya üniversite okumak için taşınacağım. Bölümüm bilgisayar. 5-6 yıl götürecek, beni orda sıkıntıya sokmayacak; günlük işlerimi, üniversitedeki işlerimi görebileceğim, kodlamada ve grafikte sıkıntı çıkarmayacak ayrıca ortalama şartlardaki oyunları kaldırması...
  4. A

STEAM AÇIK GÖZÜKMESİNE RAĞMEN AÇILMIYOR

evet 1736349617 keşke okusan yazdıklarımı
  5. A

sadece görev yöneticisinde açık ancak hiçbir şekilde masaüstünde gözükmüyor
  6. A

Selamlar, birkaç gündür Steam'e girmiyordum. Dün Steam'i oyun oynamak için açmak istiyordum ancak bir türlü açılmadı. Mouse imlecinde yuvarlak mavi yükleniyor anlamına gelen simge dönüp durdu ama sonuç yok. İnadına yarım saat kadar bekledim ama açılmadı. Görev yöneticisinden baktığımda Steam...
  7. A

Maksimum 1300tl Klavye Öneri

1300tl bütçem var redragon k617 fizz aldım ancak 3. günden sıkıntı çıktı iade edeceğim. Önceliğim Türkçe klavye olması membran-mekanik çok fark etmez ancak mekanik daha iyi olur. Ayrıca tam klavye de diğer bir önceliğim. Önerilerinizi bekliyorum.
  8. A

Yeni Aldığım Klavyede Tuş Sorunu

2-3 gündür kullandığım klavye redragon k617 fizz modeli. Dünden beri özellikle w tuşu bazen basmıyor. Nadiren de olsa aynı durum A-D tuşlarında da geçerli. Çoğunlukla oyun oynadığımdan özellikle bu tuşları kullanıyorum diğer tuşlarda da bu sorun var mı emin değilim. Ne yapmalıyım sizce?
  9. A

Uzun Ömürlü Klavye Tavsiyesi

Selamlar, başlıkta da görebileceğiniz üzere uzun ömürlü (6 yıl civarı) klavye arıyorum. Bütçem en fazla 1300-1400 TL kullanılışı rahat ve tuşları biraz yerden yüksek klavyeler önceliğimdir.
  10. A

Galaxy Buds 2'yi Bilgisayara Bağlama

Selamlar birkaç gün önce galaxy buds2 aldım. Masaüstü bilgisayar kullandığımdan bluetooth adaptörü gerekiyor bağlamak için. Adaptörü taktığımda bluetooth geliyor bilgisayara ama cihaz ekle dediğimde birkaç dakika beklememe rağmen kulaklığı bulamıyor. Sebebi ne olabilir?
  11. A

BF 1 belirli bir sahnede kapanıyor

Battlefield 1 oynarken oyun bir anda hata vermeden kapandı ve toplamda 5 kez falan denememe rağmen hala aynı sahnede kapanıyor. Kapanmadan önce oyun 2-3 kez takılıyor ve bir anda çıkıyor oyundan. DX12'de denedim DX11'de ve sonuç değişmedi. Ne yapmam lazım?
  12. A

Kulaklığa Ses Gelmiyor

Bilgisayar'da youtube'den video izleyecektim ancak kulaklığa ses gelmediğini fark ettim. Ses düzey karıştırıcısından baktığımda ses geliyormuş gibi yeşil ibare gösteriyor. Ancak kulaklıkta ses yok. Kulaklığın bozuk olmadığına eminim. Bilgisayarın kapağını açık kullanıyorum herhangi bir donanım...
  13. A

Bilgisayarda Kulaklıkla Bazı Sesler Gelmiyor

Bugün bilgisayarda youtube'ye girdiğimde videolarda çok kısık ve bulanık ses geldiğini fark ettim. İnstagrama girdiğimde ise bazı videoların sesi varken bazılarının sesi asla gelmiyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu
  14. A

Minecraft Mojang ekranı gelmiyor

onu da denedim ancak çözülmedi
  15. A

saves dosyası boş zaten
  16. A

minecraft'a girerken başlata tıkladıktan sonra mojang ekranı gelmiyor ancak görev yöneticisinde minecraft hala açık oluyor ne yapmam lazım
  17. A

Sonoyuncu ve Tlauncher açılmıyor

bilgisayarda tlauncher veya sonoyuncu'yu açmaya çalışırken açılmıyor ancak görev yöneticisinde açıkmış gibi gözüküyor. Silip tekrar yüklemeyi denedim ancak sonuç aynı. Ne yapmam gerekiyor?
  18. A

300 TL mouse tavsiyesi

güzel araştırma kopyala yapıştır
  19. A

300 TL mouse tavsiyesi

Profilinden baktığın konular gözüküyor :) 2dk önce mouse önerisi rehberini okuyordun ordaki linkleri kopyalamışsın :ddd
Geri