Arama sonuçları: *

1. L

Yardım Corsair Spec Delta üstteki iki fan içe doğru mu hava almalı yoksa egzoz fan niyetine mi kullanılmalı?

Arkadaşlar ben İnceHesap'tan Epic toplama kasa aldım. Üstte iki tane dandik Frisby fan hediye geldi 2x15TL'lik. Hiç yoktan iyidir diyip hâlâ kullanıyorum. İnceHesap görevlileri bu fanları içeri hava alacak şekilde ayarlamış fakat benim aklıma şu takıldı, birçok kasa reklamında üstteki boşluk...
  2. L

Öneri Corsair Spec Delta'yı full mesh hâle getirmek

1595887798 Abartıldığı kadar tozlanma olmaz mı yani? Yoksa evin hemen aşağısındaki oto yıkamada kompresör var, sağlam hava basıyor.
  3. L

Çok tozlanma olmaz mı? Yoksa bıçak alıp sökeceğim bak :D
  4. L

Sistemimde kullandığım kasa bu, gördüğünüz üzere yarı mesh denilemeyecek kadar hava girişi var. Hava akışını en üst düzeye çıkarmak istiyorum. Ben ön kapağı çıkarıp bir şekilde bunu yapmayı düşünüyorum. Önerilerinizi dikkate alacağım. Örnek verecek olursam şu hâle getirmek istiyorum:
  5. L

Death Stranding'e Paranız Mı Yetmiyor ? Hiç Üzülmeyin!

Evet, orijinal oyunla iyi taştaş geçmişler. :D
  6. L

Death Stranding'e Paranız Mı Yetmiyor ? Hiç Üzülmeyin!

Bunun bedavası var Steam'de, Walking Simulator diye :D 2 lira fazla gelirse ona bakabilirsiniz.
  7. L

Yardım 5700 XT Undervolt ile sıcaklık düşürme

Çok ciddiyim bu sorum tık diye çözüldü. Call of Duty'de 68 derece görürken şimdi 59 görüyorum ve hiçbir performans kaybım yok. BF 1 işlemci odaklı olmasına rağmen 66-67den 60-61'e düştü. Her zaman 850 RPM'de çalışıyor fanlar. Eskiden 1500 RPM çalışıyordu. Her ne kadar UV ayarları denediysem...
  8. L

Nitro Plus modeli kullanıyorum. Biliyorum ki Vega da 5700 serisi de overvolt halinde geliyor. Ben bu yüzden bu konuyu açtım. Performanstan kısmadan voltaj düşürmek mümkün. Ayarları nasıl ayarlamalıyım? Adrenaline'de bayağı karışık.
  9. L

Teşekkür ederim önerin için, Corsair Spec Delta kullanıyorum. Böyle devam o zaman.
  10. L

Arkadaşlar ben Sapphire Nitro 5700XT kullanıyorum ve DonanımHaber'de okuduğum bir yoruma göre Power Limiti -15'e çekip soğutmada güzel bir oran yakaladığını söyleyenler vardı. Bununla birlikte undervolt işlemini araştırmaya başladım. Yaptığım oyun testlerinde, normalde 67-68 dereceye gelen...
Geri