Arama sonuçları: *

1. TahaaaK

Modemem VPN kurmak mümkün mü

usta dürüst olucam ben okula modem kurdum tahtaya bağlıyoruz fakat şu erişim engelinden kurtulmak istiyoruz ondan dolayı modeme kurmak çözüm
  2. TahaaaK

Modemem VPN kurmak mümkün mü

merhaba mümkünse modemime vpn kurmak istiyorum fakat hiçbir bilgim yok bu iş paralı mı yoksa ücretsiz işin içinden çıkabilir miyiz aydınlatırsanız sevinirim
  3. TahaaaK

PC ye bir sey inmiyor

pcye hiçbir sey inmiyor ve neden oldugunu bilmiyorum ne indirmeye calıssam fotodaki gibi hata alıyorum çözümünü bilen var mı? windows 7 aktif değil ondan olabilir mi acaba ?
  4. TahaaaK

Trendyol fiyatlandırma garipliği

Selamın aleyküm arkadaşlar, uzun zamandır bisiklet bakıyorum, Şu sıralar kafama hoş gelen bir bisiklet buldum Corelli Snoop 5.3 diye almak istiyorum fakat Trendyol da o kadar garip bir fiyatlandırma var ki anlayamadım bu işin içinde bir iş var mıdır? İncelemek isteyenlere linki bırakayım...
  5. TahaaaK

PlayStation'a Takas Yapacağım Bilgisayar

Arkadaşlar Selamın Aleyküm, Letgoda Gezineyim Dedim Ne var ne yok belki ucuza bir şeyler bulurum diye, adam PlayStation 4'e Takas Yapabilirmiş Bu Bilgisayarı fakat Üstüne 5000tl istiyor, bende sorayım dedim size yapılır mı ? Yapılmaz mı ? PlayStation 4-1tb 3 Kol Ve 3 Oyun
  6. TahaaaK

ABİ BANA 6.5K LIK ADAM AKILLI BİR PC

FORTNİTE OYNAYACAĞIM ADAM AKILLI BİR PC LAZIM LÜTFEN BANA GÜZEL BİR PC BULUN :>
  7. TahaaaK

SİSTEM DA 4 vs PARVA

Beyler hepiniz farklı farklı sistemler verdiniz zaten karar veremiyodum daha zor olacak :/
  8. TahaaaK

SİSTEM DA 4 vs PARVA

KANKA 6 KYA NE ALABİLİRİM ?
  9. TahaaaK

SİSTEM DA 4 vs PARVA

Ben oyun oynamak için uzun bir zamandır pc bakıyorum fakat karar veremiyodum sonra SİSTEM DA 4 ü gördüm alacaktım ikna işleri fln 2 gün sürdü sonra bi baktım 5.400 olmuş Ben de ELRAENN PARVA ile SİSTEM DA 4 arasında kaldım. ELRAEN PARVA...
  10. TahaaaK

5500 liraya bütçesi olanlar içeri

Ağalar bende var 6k bütçe fakat karar veremiyorum fortnite oynicam sağlam PC lazım
  11. TahaaaK

6.000₺ Sistem Önerisi

Kanka 1660 sıkıntılı diyorlar doğru mudur?
  12. TahaaaK

6.000₺ Sistem Önerisi

Beyler 6.000₺ em var biraz gevşeyebilir sıkıntı yok monitörsüz bana güzel bir sistem bulursanız sevinirim Fortnite Oynayacağım 120fps ortalamak almak istiyorum Bana güzel bir tane toplayın be
  13. TahaaaK

7000 TL TOPLAMA PC ÖNERİSİ (MONİTÖRLÜ)

Arkadaşlar 7000 TL‘em Var, Bilgisayar Toplama Konusunda Yeniyim, Monitörlü Güzel Bir Bilgisayar İstiyorum, Fortnite Oynayacağım. Fiyat Birazcık Gevşeyebilir Sorun Yok. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Geri