Arama sonuçları: *

1. M

30k ya kadar oyun laptop önerisi

Tamamdır :D
  2. M

Başka seçenekler var mı peki elinde?
  3. M

Teşekkür ederim evet güzelmiş.
  4. M

Tamam olur hangi laptop peki?
  5. M

ne kadar kadar?
  6. M

30k ya kadar laptop lazım arkadaşlar genel ve oyun için lazım.
  7. M

2k monitör için Asus TUF Gaming VG27WQ mi? yoksa AOC CQ27G2U/BK arasında kaldım help

Şuan 3.556TL o zaman değmez diyorsun :D
  8. M

2k monitör için Asus TUF Gaming VG27WQ mi? yoksa AOC CQ27G2U/BK arasında kaldım help

Çok olumsuz yorum görünce insan ister istemez korkuyor.
  9. M

Bende ona daha yatkınım asusun tuf gaming serisi korkutuyor biraz.
  10. M

Sensei Ten mi yoksa Razer Viper mı?

Razer Viper da 3390 sensör mevcut Düşünceni paylaştığın için çok teşekkür ederim bunları düşüneceğim ona göre karar vereceğim :)
  11. M

Standart M Zowie S2 den bahsediyorsunuz dimi
  12. M

https://www.itopya.com/razer-viper-gaming-mouse/ Burdan almayı düşünüyorum. Tabi n11de felan 464tl
  13. M

Evet haklısınız ekipman olarak sanki Apple gibi hissettiriyor bana da 1596652164 Teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için. Ekosistem olarak banada öyle geliyor.
  14. M

Onu alabilmem için 100TL daha bütçeyi artırmam gerekiyor :/ 1596651860 Gönlüm vipera kayıyor ama yorumlarınız önemli siz olsanız hangisini tercih ederdiniz.
  15. M

İşte bende böyle kararsızım bir yanım ten diyor bir yanım viper güzel düşünüp ona göre yatırım yapmak istiyorum sonuçta uzun soluklu kullanmak için :D
  16. M

Merhaba arkadaşlar, kararsız kaldım ikisininde optik sensörü 450 IPS olarak yazıyor tabi hangisinin sensörü daha iyi bilemiyorum. (Mouse pad olarak Steelseries qck kullanıyorum) Sizce hangisine karar kılmalıyım fiyatları aynı 450TL civarı ellerim o kadar büyük değil standart M diyelim...
  17. M

2K monitör tavsiye bütçe MAX 3500

https://www.epey.com/monitor/e/YToyOntzOjU6ImZpeWF0IjthOjI6e2k6MDtzOjE6IjAiO2k6MTtzOjQ6IjQwMDAiO31pOjM5NzQ7YToyOntpOjA7czozOiIxNDQiO2k6MTtzOjM6IjI4MCI7fX1fczo5OiJwdWFuOkRFU0MiOw==/ Burdan kontrol edebilirsin bütçene göre.
  18. M

2K monitör tavsiye bütçe MAX 3500

İlk tercihin IPS olsun ama Yenileme hızı 144hz yada daha fazlası olduğu için çoğu firma VA panel tercih ediyor genede iş görür. TN den uzak dur yeter. :D Asus TUF modelleri baya iyi onlara bakabilirsin.
Top Bottom