Arama sonuçları: *

1. O

Nfs heat klavye problemi

arkadaşlar malum prime bedavaya verdi oyunu bende alıp indirdim fakat oyunda kamerada bir problem var sürekli sağa bakıyor onu geçtim menüde yukarı ok tuşum çalışmıyor yani aşağıya geliyorum fakat yukarıya çıkamıyorum şuan karakter seçme ekranındayım fakat ondada sağa veya sola gidemiyorum garip...
  2. O

Eğlenceli citirlik oyun tavsiyeleri

teşekkürler kanka tavsiyen için 1657112697 teşekkürler bro tavsiyen için 1657112728
  3. O

Başlangıç seviyesi montaj programı önerileri

eyvallah kanka tavsiyen için
  4. O

Tamamdır bro teşekkürler tavsiyen için
  5. O

Saol knk tavsiyelerin için 1657052392 Eyvallah bro tavsiyelerin için
  6. O

Arkadaşlar tek başıma oynayabileceğim eğlenceli kafa dağıtmalik oyun önerileriniz nelerdir
  7. O

Premieri denedim fakat bir türlü beceremedim 1657050470 Teşekkürler tavsiyen için dostum 1657050491 Teşekkürler bro tavsiyen için 1657050561 Dostum movavi den iyi midir shotcut
  8. O

Arkadaşlar malum yaz tatilindeyiz bende zamanımı yatarak değilde bir şeyler öğrenerek geçirmek istiyorum. Youtube ye oyun içerikleri çekmeyi planlıyorum başlangıç için önerdiğiniz edit programları nelerdir.
  9. O

Ram Mhz yükseltme için yardım

Çok sağlam kazık yedim bilgilendirdiginiz için de teşekkürler
  10. O

İ3 9100f
  11. O

Ram Mhz değerini yükseltmek istiyorum 2400 mhzde ayarlı 2666 yapmak istiyorum da bios çok karışık
  12. O

Arkadaşlar bundan yaklaşık 1 ay önce bir sistem topladım fakat sistemde 2666 mhz anakart bulunuyor ramlerim ise 2400 de kullanılıyor normal de anakart yetse 3000mhz kullanabilirdim fakat intelin azizliğine uğradım neyse sıkıntı şurda anakartın bios ekranı çok karışık hiç bir şey anlamadım...
  13. O

Alt üst siyah ekran sorunu

Denedim fakat hiç bir işe yaramadı
  14. O

Alt üst siyah ekran sorunu

Arkadaşlar merhaba benim far cry 3 yükledim fakat ne yaptıysam ekranın üst ve alt kısımlarındaki siyahliklar gitmedi bilgisi olanlar lütfen yardım etsin monitörüm 1280 1024 çözünürlükte ekran kartım GTX 1650 super
  15. O

Ram hakkında bilgi

Arkadaşlar alacağım sistemde ekran kartı olarak rx5700 var ram olarakta 3000mhz ram var sizce yeterli olurmu Alacağım sistem:https://www.incehesap.com/epic-donanim-arsivi-gaming-pc-fiyati-43889/
  16. O

RX 5700 mü 2060 süper mi

Abilerim ablalarım bir sorum olacak sizce Asus tuf 3 RX 5700 XT Evo mu yoksa MSI 2060 süper ventus mu ve ryzen 3500x ile darbogaz yasarmiyim bu kartlarla
  17. O

Sizce Asus tuf 3 RX 5700 XT Evo alınır mı ?

Tavsiyeleriniz için teşekkürler SSD hakkında biraz araştırma yapıp karar vereceğim tekrar teşekkürler herkese
  18. O

Çok teşekkür ediyorum herkese içim rahat bir şekilde alacağım
  19. O

Peki ryzen 5 3600 ile darboğaz yaşar mıyım ?
  20. O

Peki 1k farka değer mi çok arada kaldım ama performans olarak çok fark var gibi
Geri