Arama sonuçları: *

• Users: MR EE
  • Order by date
  1. MR EE

Fotoğraf Makinesi Önerisi ve Nikon D3100 Deneyimlerim

3100’ü beğenmemen normal. 15 sene önce kullandığımda bile iyi bir makine değildi. Orta karar bir şeydi.
  2. MR EE

PC yenileme - tavsiye - tercih

Teoride BIOS güncellemesi ile çalışır ama pratikte sonuç ne olur bilemedim. Tavsiyem şu olur: O sokete bakacağın her parça için ikinci el fiyatlarını da kontrol et.
  3. MR EE

PC yenileme - tavsiye - tercih

Valla AM4’ten AM5’e geçecektim ben de. RAM piyasasının allak bullaklığını görünce soğudum. Gittim soketin desteklediği en iyi işlemciyi aldım, ekran kartını değiştirdim hayatıma devam ettim. Çıkan parçaları da ikinci elde sattım.
  4. MR EE

AAA Oyun çok oynamıyum 8gb vram yeter mi

8000
  5. MR EE

AAA Oyun çok oynamıyum 8gb vram yeter mi

AAA maksimum grafik ile işin yoksa 8 yeter. İlgilenirsen RTX2070 Super kartımı satıyorum. İletişime geçebilirsin.
  6. MR EE

Yardım Yardım Güç kaynağı önerisi

Orta karar bi güç kaynağı. Aynı paraya modüler olmayan ama daha kaliteli bir güç kaynağı bulsak daha iyi olur. Bu fiyatta alternatiflerine göre rakipsiz ise alınabilir. Kaynak: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1akCHL7Vhzk_EhrpIGkz8zTEvYfLDcaSpZRB6Xt6JWkc/htmlview#gid=1719706335
  7. MR EE

Çözüldü✓ Kule tipi soğutucum doğru montajlı mı?

Fotoğraftan hiç anlaşılmıyor. Işıkları açıp, ledleri kapatıp atabilir misin?
  8. MR EE

290 bin kilometrede olan arkadan kazalı BMW 216 araç 180 bin TL'ye alınır mı?

Hem otomatik olması, hem 3.16 olması sebebiyle pek performans beklentin olmadan alabilirsin. 0-100 hızlanma 3 iş günü. Tabi baban usta, o yüzden toparlaması daha ucuza gelir. Tabi maliyetleri bi gözden geçirmek gerek. Bu araçların çekişi arkadan, almadan önce ciddi mekanik kontrol/eksper lazım...
  9. MR EE

5060 Ti 16 GB mı 5070 12 GB mı?

İdeali 5070’in 16 GB olması, Nvidia’nın şark kurnazlıkları işte, gitmiş 5060Ti kartına 16 koymuş. Dediğim gibi, büyük bir sorun yaşamazsın. Bikaç sene sonra 5060Ti’in 16GB VRAM’inin tamamını kullanacak oyun açtığında zaten kartın gücü o kadar grafiği işlemeye yetmeyecek. Yani bir anlamı...
  10. MR EE

Zingzong bir marka olmadıkça (ki türkiye pazarında öyle bi marka yok) 5070 > 5060Ti
  11. MR EE

Daha iyi marka diye aynı fiyata 5060 Ti 16GB mi alcaktın?
  12. MR EE

Uzun vadede 5070 daha mantıklı. 5060Ti daha yüksek VRAM sahibi olabilir ama, ileride o kadar grafiği işleyecek kadar güçlü bir kart olmayacak. Bundan 4-5 sene sonra 5060Ti kartını kocaman bir çalışma masasına sahip ama eli ağır bir memur gibi düşünebilirsin. 5070 daha ufak bir masaya sahip ama...
  13. Galax RTX2070 Super EX Gamer White
    Satılmış

Satılık Nvidia Galax RTX2070 Super EX Gamer White

Ürün Teknobiyotik’ten alınmıştır, garantisi bitmiştir. Kutu içeriği tamdır. Herhangi bir sorunu bulunmamaktadır. FurMark 1440P test değerleri fotoğraflarda bulunmaktadır. Kartın içi hiç açılmamıştır. Termal macun değişimi ile daha iyi ısı değerleri alabilirsiniz. Genellikle mimari tasarım, arada...
    8,000.00 TRY
  14. (ARIZALI) Silverstone PF240
    Satılmış

Satılık (ARIZALI) Silverstone PF240

Silverstone PF240 240mm AIO Sıvı Soğutma • Ürün pompası arızalıdır. Tamir etmek mümkün mü bilmiyorum. Uğraşmadım. Tamir etme imkanı olan varsa alabilir. En kötü fanlarını kullanır. Sıvı kaçağı vs yoktur. Sadece pompası arızalı. • Kutu içeriği tamdır. • Ürünün garantisi bitmiştir. • Intel uyumlu...
    650.00 TRY
  15. Ryzen 7 3700X
    Satılmış

Satılık AMD Ryzen 7 3700X

İşlemci yükselttiğim için satılıktır. Garantisi bitmiştir. Pinler kusursuz kondisyondadır. Soğutucu bulunmamaktadır.
    3,000.00 TRY
  16. MR EE

Minimum 8 çekirdekli Amd işlemci arıyorum, ne önerirsiniz?

5700X olabilir. Güncel fiyatı 7K. İndirimde denk getirirsen düşünebilirsin. Daha ucuz yollu bir çözüm ararsan 3700X işlemcimi satacağım. İlgilenebilirsin.
  17. MR EE

Windows için M2 SSD önerisi

Pro olan modeli mi kullanıyorsun? Ne zamandır?
  18. MR EE

Açıkçası Kioxia markasına biraz mesafeliyim. 3-4 sene önce çok fazla kullanıcı mağdur oldu. Güncel SSDleri nasıl, güvenilir mi?
  19. MR EE

Selam. Windows için 1TB M2 SSD ihtiyacım var. Sorunsuz, DRAM’li, Pci-e 4.0 destekli bir modele ihtiyacım var. Bu kriterlere uygun piyasada ne modeller var? Teşekkürler.
  20. MR EE

Mimarlık için toplama bilgisayar önerisi

Selam meslektaşım. Aktif olarak saydığın programların hepsini yıllardır kullanıyorum. Başlangıç için verdiğin bütçe fazlasıyla “overkill” olur. Intel veya AMD işlemci fark etmez pek. Hangisi F/P olarak ilerideyse ona yönel. Lumion kullanacaksan Nvidia kartlara yönelmeni tavsiye ederim. VRAM...
Geri