Arama sonuçları: *

• Users: BaoW
  • Order by date
  1. B

Yardım Yardımlaşma Aliexpress Kampanyası! 8 TL'ye 300 TL'lik Klavye+Mouse Set Almak!

https://a.aliexpress.com/_mtsT4wa yardımcı olur musunuz?
  2. B

gtx 1650s beyaz ekran sorunu

konu hala güncel düzelmişti tekrar geldi bu saçma hata. ek olarak karıncalanma oldu bu sefer.
  3. B

Çözüldü✓ En az 650 w psu isteyen ekran kartına 550. Veya daha düşük psu takarsak ne olur

Normal bir şekilde açılır ama fazla zorlamada takılıp kapanır diye biliyorum. yapacağın bir render veya yüksek çözünürlüklü bir oyun kapanmasına sebep olur.
  4. B

gtx 1650s beyaz ekran sorunu

Bilgisayarı alalı 2 yıl oldu. Normalde gayet iyi çalışırdı ancak şuanda saçma sapan hataları var. 1 aydır elektrikle ilgili sıkıntı oluyordu açılınca ekran kendine gelmiyordu. Onu hallettim şimdi de oyunda sorun yaşıyorum. League of Legends oynarken sorun olmuyor. bilgisayar normal kullanımda da...
  5. B

Windows 7 yükseltme sorunu

Arkadaşlar kuzenimin windows 7 PC si vardı format atmamı ve Windows 10 yapmamı istedi bende yapmaya çalıştım. Fakat hard diskte sanırsam sıkıntı var . Format USB sini seçiyorum ekran gelmiyor CD deniyorum yine olmuyor . Bari normal bir şekilde açim, setup ile kurarım dedim . Windows 7 açılış...
  6. B

GTA 5 Numlock çalışmıyor

evet
  7. B

GTA 5 Numlock çalışmıyor

GTA 5 oynadğım sırada uçak kullenırken numlocktaki rakamları kullanarak yön veremiyorum. w tuşuna basmayı bırakınca numlock tuşları çalışıyor. basınca çalışmıyor. yardımcı olursanız sevinirim
  8. B

gta error

arkadaşlar böyle saçma sapan bir hata vermeye başladı. yardımcı olursanız sevinirim.
  9. B

Göz Sağliği için Hz önemlimi ?

gözün onunla bozulmaz knk ekran sadece göz yorar. 144Hz alırsan oyun kaliteni daha da arttırırsın. Ama 144hz kullanmadığın sürece aradaki farkı anlamıyorsun . Yani demem şu ki paran varsa 144Hz al
  10. B

Yardım League Of Legends FPS Sıkıntısı

knk laptop ise harici ekran kartını kullandır. fps limitini kaldır ve riot a bu konu hakkında ticket atabilirsin yardım olmaya çalışırlar bir de youtube da fln b konuyla alakalı bir sürü video var bi bak derim işe yarıyorlar.
  11. B

csgo sistem gereksinimleri

bende sordum da bir şey söylemedi pek . hem zaten amacı 100 200 fps değil. akıcı oynasın yeter. 1587560899 abi ben seni niye her yerde görüyorum ya :D hiç mi çıkmıyorsun sayfadan (teşekkürler bu arada)
  12. B

csgo sistem gereksinimleri

arkadaşlar arkadaşım laptop alıcak 2 gündür kafamı yedi . uzatmıycam 8gb ram 2gb ekran kartı i5 3. nesildi sanırsam csgo oynatırmı diye soruyor oynatır dedim. yine de emin olim diye sordum .
  13. B

Öneri KARANTİNADA SIKILDIM

Online oyunlar sarıyor öneririm sisteminde iyi.
  14. B

GTA V Activation Required Hatası

tamam teşekkürler
  15. B

tamam teşekkürler zaten kurallar gereği böyle bir şey sormamam gerekiyormuş silcem de silme yerini arıyoum D:
  16. B

Anlamadın galiba oyunu almak istemiyorum o oyunun iyi yanı online modda arkadaşlarınla oynamak offline mod için neden 150tl verim daha mouse değiştiricem. Sorunun çözümünü biliyorsan yaz . (Pc yi yeni aldım eski pc de oynamam imkansızdı zaten oyunu alırsam da özel günlerde alırım o zamana kadar...
  17. B

Kardeşim istiyordu offline oynuyor zaten bende para vermek istemiyorum ne yalan söyliyeyim crack indirmiştim sorun yoktu güncelleme yapacaktım ama her biri bir önceki sürümün yüklü olmasını istiyor . Çok uğraştıracak diye bende v. 1.50 indirdim direk ama sorun şu oyunu açınca yazdığım hatayı...
  18. B

200tl altında mouse

200tl altında mouse yazabilir misiniz?
Geri