Arama sonuçları: *

1. U

(windows kurulmuyor) restart atmaya başlıyor

Önemli değil yardımın için sağol
  2. U

Bunun aynısı hatayı çok nadir veriyo hatta sadece birkaç defa gözüktü yeniden başlatmaların sonunda çıkıyo Baktığıma göre bu sorunu yaşıyanlarda durmadan yeniden başlatma problemiyle karşılaşabiliyo ama windowsa erişebiliyolar ve format atıklarında geçiyor ben direkt format atamıyorum...
  3. U

tabii ki Hangi ekranın fotorunu atıyım
  4. U

Nasıl yani ssdye windowsu kurup kasaya takıyım gibi mi usb ye tekrardan windowsu indiriyim gibi mi anlamadım 2. Yi yaptım 1. De hata veriyo ve aynı hatayı veriyo +olarak kurtarma ekranına atıyo onu da denedim windowsu çevrim içi indirmeyi falan da denedim 1737116053 Laptopa takıp windowsu...
  5. U

7-8saat civarı hocam
  6. U

Hocam bunu da denedim laptopta daha önce karşılaştığım bi sorundu o yüzden her formata alışkanklık olarak çıkartırım ama laptop da değil kasa zaten bir de windows yükeleme ekranına da atmıyo bu ekranda durmadan kendini yeniden başlatıyo
  7. U

Kasaya yeni bir nvme m2 ssd taktım windowsu kurarken fotoğrafdaki ekranda %33de kalıyor kendini yeniden başlatıyor asus logosuyla yeniden bi yükleme ekranında kendini yenşden başlatıp duruyor Ssdyi laptobuma taktım ve denedim sorunsuz kuruldu windowsu açabildim Ssd de bir sorun vardır diye...
Top Bottom