Arama sonuçları: *

1. T

İtopya Asus monitörün yanında gönderilen valorant kodu hakkında bilgi

merhabalar bu monitörü aldım yanında 2500 valo puanı verdiklerini söylediler siparişin içeriğinde de var kutunun yanında gelmiyormuş müşteri hizmetlerine telefon açtım doğru düzgün anlatamadı 7 iş günü içerisinden benim mailime fatura mı ne gelecekmiş itopyaya tekrardan gönderecekmişim mail...
  2. T

1300 TL Monitör Önerisi

ölü piksel çıktığı zaman mı? 155 tl geri ödemesi var monitör alacağım bende
  3. T

G skill 3600mhz ram hakkında bilgi ve alınmaya değer mi

MHz değerlerine Göre cl farkı olmalı 3200mhz bir rame CL16 3600mhz değerine göre ise 18 olmalı performans olarak 3600 biraz daha öndedir sorduğun soru eğer 2side farklı olması ise dual olmadığı için performans yine az olacaktır
  4. T

G skill 3600mhz ram hakkında bilgi ve alınmaya değer mi

Merhaba dostlar 1. Olarak ram nasıl 2. Olarakta benim işlemci soğutucusu kule tipi ram slotuna girilmemezlik yapar mı..? 3. Fiyat olarak uygun geldi değer mi almaya Anakart MSI gaming plus 4400mhze kadar destekliyor
  5. T

XPG vs Corsair LPX - Hangi RAM seçilmeli?

İlerisi için düşünüyorum
  6. T

Z390 MSI gaming plus
  7. T

Dostlar 2'sinin arasında kaldım hangisini önerirsiniz
  8. T

Ram Alacağım Tavsiye 500-750TL Bütçe

Elimde onun CL18i var CL değeri 16 3200mhz kullan vs dediler kinstone'a bi içimde şey oldu anlarsın 1597494991 overclock yapmayacağım düşüneceğim teşekkür ederim
  9. T

bios üzerinden 3200 direk olarak alıyor mu anakartım msi şuan elimde 8gb kinstone 3200mhz CL18 var satmayı düşünüyorum 8x2 alıp onu takacagım CL değeri yüksek elimdekinin
  10. T

Beyler ram alacağım marka takıntım yok ama corsair yada gskill olabilir 3200mhz ddr4 2x8 CL16 500-750TL arası önerilerinizi bekliyorum iyi günler
  11. T

Ram'in CL Değeri ne kadar etkili

Anladım teşekkür ederim
  12. T

Yani ayrı ram alıp 8x8 3200 CL16 Öneriyorsun
  13. T

Neden açıklar mısınız
  14. T

Elimde Kingston 3200mhz 18CL değere sahip ram var satmayı planlıyorum 8x8 CL16 gskill gibi marka ram takmayı planlıyorum sizce öyle yapmak mı mantıklı yoksa CL18 den 1 tane daha almak mı. [Aşırı şekilde CL değerleri etkiliyor mu yoksa gözle görülür fark yok mu?]
Geri