Arama sonuçları: *

1. İsmail Crin

20.000 TL Toplama Sistem Önerisi

Hocam arkadaş sistemi beğendi render ve oyun için taş gibi bir sistem olur değil mi darboğaz vb olmadan?
  2. İsmail Crin

20.000 TL Toplama Sistem Önerisi

Selamlar arkadaşlar, arkadaşım için yeni bir masaüstü bilgisayar arıyorum. Bütçesi 20.000-30.000 TL arası(çok zorlanırsa 30). Aradığı özellikler şöyle: • Edit yapabileceği, tasarım yapabileceği ve oyun oynayabileceği performansı yüksek sağlam ve uzun süre dayanabilecek bir bilgisayar olmasını...
  3. İsmail Crin

CCleaner taraması sürekli 1 izleyici görünüyor.

ilk taramamda 4000'den fazla izleyici buldu kaldırdım şu an anlık olarak kaldırsam da sürekli 1 izleyici diyor nedendir? Nasıl gider? 1647846179 Dostlar bunlar çerezler sanırım kaldırdığımda siteleri tekrar hatırlaması gerekiyor hani d yazınca donanım arşivi sitesi çıkması gibi bir sorun yok...
  4. İsmail Crin

BIOS'da yapılabilecek performans arttırma ayarları var mı?

SSD var açmadan 16-17sn de boot ediyor açtım 6 saniye de boot ediyor ne önerirsiniz?
  5. İsmail Crin

BIOS'da yapılabilecek performans arttırma ayarları var mı?

BIOS ayarlarında bilgisayarı hızlandırmak, açılış hızını arttırmak, ( Fast Boot'u biliyorum bir tek ) oyunlarda yüksek fps sağlayabilecek bir ayar (ram frekansını arttırmayı biliyorum bir tek) vs. var mı?
  6. İsmail Crin

Çözüldü✓ Windows 11 işletim sistemine Windows 10 Bios indirilir mi ?

Anladım teşekkür ederim windows 8.1 geçelim o zaman
  7. İsmail Crin

var hocam açtık tpm 2.0 hala devam etti. kapattık devam etti. secure boot ayarlarını resetledik devam etti aç kapa tekrar denedik tpm 2.0 devam etti araştırdık adamlar biostan intel ptt falan açıyor ama bizim biosta öyle bi seçenek yok işlemci intel i5 4200u. 1647273177 keşke 10 kurabileydik de...
  8. İsmail Crin

10 yükleyebilseydik 10 yapacaktık windows 7 çok eski ve desteğini sona erdirdiği için 10 kurmak istedik ama bilgisayar saçma sapan çöktüğü için 11 kurmak geldi aklımıza. 11 sorunsuz çalışıyor ama TPM 2.0 hatası yüzünden valorant açmıyor. Biosta da TPM ayarını göremedik. Dedik belki biosta sorun...
  9. İsmail Crin

2013 tarihli BIOS güncellemesine sahip Acer Aspire E1-572G Laptopun BIOS'unu güncellemek istiyoruz. Bunun için bir kaç soru sormak istiyorum. Bu seçeneklerden hangisi güncel biostur? Sistem bilgilerinde bios sürümünün 2.13 olduğunu gözlemliyoruz. ODD yazan kısımda en yüksek değer 2.17 iken...
  10. İsmail Crin

Biostar b365mhc anakart BIOS'ta performans ayarları nasıl olmalı?

Biostar B365MHC model bir anakarta sahibim. Bios hakkında pek fazla bilgim yok. Bilgisayar performansı, stabil çalışma, işlemci ram, boot hızı vb ayarlar hakkında bilginiz var mı? Neyleri ne yapmam lazım?
  11. İsmail Crin

18 Kasım 2021 Günceliyle Uygun Fiyatlı 144Hz 1ms Monitör Önerisi

hocam ürün yorumlarına vs baktım bazıları hayal kırıklığı, gosting vb yazmış bazılarıda video şeklinde atmışlar bunlar şansa olan şeyler mi bende öyle bir sorun çıkma ihtimali var mıdır yani
  12. İsmail Crin

cevap: AMD ve NVIDIA bunların hepsini düşünerek yaptı, herhangi bir input lag yok. Girip deneyebilirsiniz. attığınız forumda böyle bir yazı ve böyle bir cevap var. sanırım açarım genede gözlemlerim. ailemle konuşup almayı düşünüyorum teşekkür ederim.
  13. İsmail Crin

illa gsync açacağım demiyorum ben şu an 75hz kullanıyorum 144'e geçince oyun performansım artsın yeter. ghosting lag vb olmuyor dediniz ona göre gayet güzel bir ürün
  14. İsmail Crin

rekabet oyununda lag yaparmış
  15. İsmail Crin

gsync ve freesync hikayeli oyunlarda kırılmaları önlüyor diye biliyorum rekabet oyununda açılmazmış sync ben genellikle valorant oynayacağım orada ortalam 144'ü geçiyor zaten
  16. İsmail Crin

ghosting problemi fps yüksek olunca kırılma vb olaylar olmazsa ailemle konuşmayı düşünüyorum hocam
  17. İsmail Crin

Dostum Monitör çok yüksek görünüyor ayağını alçaltabiliyor muyuz elimizle
  18. İsmail Crin

**Merhabalar dostlar. En son 1250 lira olan mönitör şimdi baktığımda 1600 liraya çıkmış. Yaklaşık 1 haftada bu fiyata ulaşmış,** öyle ki dolarda her gün 1 tl artıyor. bu tarih günceliyle uygun fiyatlı 144hz 1ms monitör arıyorum. ekranı 21.5 inç olursa güzel olur çok büyük olursa gözümü yorar...
  19. İsmail Crin

Lise vakti helal yoldan nasıl para kazanılır?

5 ay içinde 900TL parayı toparlayabilsem yeter hocam bugün veya yarın internet kafeye gitsem sorsam acaba iş verir mi? Bakmak lazım. 1637154406 Bakayım hocam bir ara.
  20. İsmail Crin

Lise vakti helal yoldan nasıl para kazanılır?

Merhabalar dostlar. Lise 1'e 9. sınıfa gidiyorum 14 yaşındayım. Evde veya haftasonları çok fazla boş vaktim oluyo ve bu boş vakti sadece oyun oynayıp yatıp kalkarak geçirmek istemiyorum. Helal yoldan yasal yoldan evde veya dışarda ne gibi işler yapabilirim? Şu an 5 ay vaktim var 900TL paraya...
Top Bottom