Arama sonuçları: *

1. D

Ankara Mamakta pc montaj yapabilen varmı?

babacım bir sürü video var, sana nacizane tavsiyem kendin halletmelisin. biliyorum diye çıkıp biri gelir, zarar görmesin parçaların.
  2. D

Merhaba, yeni sistemime değerli yorumlarınızı bekliyorum.

saygı duyuyorum kardeşim. teşekkür ederim yorumun için
  3. D

Rtx 2060 a 500w yeterli mi

diğer bileşenlerini kısa bir özet geçersen daha iyi yardımcı oluruz.
  4. D

İnşallah dilediğin gibi olur. Beni uzun bir süre doyurur benim sistemim. Hayırlı bayramlar şimdiden.
  5. D

Olabilirdi doğru söylüyorsun ama dediğim gibi psu benim için en önemli bileşenlerden biri. Teşekkür ediyorum yorumun için 1596102548 Teşekkür ederim yorum için. Ekran kartı çok uğraştırdı beni açıkçası başta siyah ekran hatalarından dolayı çok pişman oldum ama son gelen radeon güncellemesinden...
  6. D

En uzun ömürlü bileşen iyi bir psu olduğu için ileriye dönük bir yatırım yapmak istedim. Teşekkür ediyorum. 1596102002 Teşekkür ederim hocam.
  7. D

M2 ssd 500gb samsung ve ssd 500gb samsung depolamam bu şekilde. 1596101827 sadece oyun oynayacağım, çok teşekkür ederim. 1596101860 teşekkür ediyorum.
  8. D

Oyun oynayacağım. En son bilgisayarımı 11 sene önce toplamıştım 16 yaşındayken, şimdi evlendim evime böyle bir bilgisayar topladım.
  9. D

ANAKART: Asus tuf gaming x570 plus CPU: Amd ryzen 7 3700x GPU: Sapphire rx5700 xt nitro+ RAM: Corsair 32GB(4x8) vengeance pro rgb 3200mhz cl16 PSU: Asus rog thor 850+80 platinum CPU SOĞUTUCU: Thermaltake TH240 MONİTÖR: Aoc cq32g1 KLAVYE: Razer blackwidow greenswitch MOUSE: Razer deathadder v2...
Top Bottom